ЧААТАЙ УЛУСОЙ 💣 "БЕЗМИЛОСТЕН"/"Gaddar" 💣 Проекти, колеги, приятели - Тема 10

• 15 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, дами!

Да изпием още по едно кафе в компанията на Сарп и да хвърлим бърз преглед на "светската" хроника.
    Нощес изгледах епизод 13 на "Gaddar" отново на един дъх! И няма значение, че вече бях наясно с развитието на действието, епизодът ме държа нащрек от първата до последната минута. Харесвам динамиката в сериала! Без излишно разточителство с бързо сменящи се сцени, настроение и ефекти. Чудесна работа на екипа!
     Друго нещо си е превода - действия, облечени в съдържание и диалози, които разкриват подробности, дават насоки и чертаят граници. Експресивна реч, която допълва всеки един от образите.
     По-задълбочено ще коментирам видяното в някой от следващите си постове.

Цитат
Muzaffer Yıldırım, който беше гост на Fatih Altaylı @fatihaltayli
 обяви, че работят по проекта "Koca Yusuf" от 7-8 години и че ще направят този проект заедно с Çağatay Ulusoy 💥

Sümeyye Aydoğan и Atakan Hoşgören прекратиха следването си!

Новината за раздялата дойде от двойката Sümeyye Aydoğan и Atakan Hoşgören, които се появиха заедно пред камерата в телевизионния сериал Dönence, който се излъчваше по Kanal D през последните години. Приятелството на дуото на снимачната площадка с течение на времето се превърна в любов и те са заедно от известно време. Наскоро обаче те се отказаха да се следват в Instagram, което предизвика слухове, че има проблем във връзката им.
Известната двойка спря да се следи в социалната мрежа, изненадвайки феновете си. Тази ситуация предизвика спекулации, че Sümeyye Aydoğan и Atakan Hoşgören са се разделили.

ANIL İLTER НАПУСНА ЛИ СЕРИАЛА?

Героят Gaddar Kalender, изигран от Anıl İlter, загуби живота си с куршумите на брат си Korkut, според сценария. Роден в Измит през 1980 г., Анил Илтер завършва Спортната академия в университета Коджаели. Anık İlter, който започна актьорската си кариера с телевизионния сериал Ece, който излезе на екрана през 2008 г., спечели истинската си слава с телевизионния сериал Öyle Bir Geçer Zaman Ki, който остави своя отпечатък на екрана.
Приключението на Anıl İlter, който изигра героя на Mahir Türkmen в сериала „Трима приятели“, в сериала "Gaddar" приключи.

Пожелавам ви днес да отидете там, където ви водят мечтите!
Приятен почивен ден!

# 106
От статистиката за април отново сме в топа , което е чок добре .

Светът на телевизията
@TvDunyasii
В края на епизода, излъчен снощи, беше пуснат първият трейлър, който увеличи вълнението от новия епизод на Gaddar, който ще бъде излъчен следващата седмица.

Докато Коркут е изпълнен с чувство за отмъщение след големия удар, който претърпя, той отвлича Айдан и Дахан. Моментите, в които Коркут каза, че ако видя, че страда по време на изтезанията, той ще измъчва Дахан, ще накара Айдан да изпита същите неща, увеличиха любопитството какво ще се случи в новия епизод.

Официалният акаунт на сериала „Безмилостен“ благодари на Хакан Саланмъш за работата му в проекта и се сбогува с него. Актьорът напусна проекта поради смъртта на героя си.

Какви жестоки , лоши погледи  и емоции говорещи само с очи и движения на тялото  на двата ТИТАНА!  

https://twitter.com/nurilc_hazcag/status/1781675092218408973
Хазалка празнува РД на съпруга си Али Атай . Усмивки и настроение  и от двамата . Birthday

Емка , Тешекюлер за спопделеното инфо:tulip: в Следващ пост ще го отразим .

Сега слагам това от турските журналисти  , както обикновенно  търсят сензация . Човек трябва  да е с железни нерви .
Турски журналисти се опитаха да разберат от Bige Onal подробности за отношението й към новия роман на бившия й любовник Aras Bulut İynemli с Buse Meral. Актрисата обаче дипломатично избегна директен отговор: "" Приятели, моля ви да не ме въвличате в подобни дискусии. Това е отдавнашна история, която сме обсъждали много пъти. Нямам право да коментирам личния живот на друг човек. Пожелавам на всички да намерят щастието."

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 15:26 от femmi2

# 107
# 108

Вероятно ще приключи филма.

# 109
Приключват го сериала с един сезон . Не е изненада за никого. Няма какво да го разкатават повече. Дори и с високи цифри да бяхме пак нямаше да навият Чаатай Улусой , защото има планове за след това . Той не е спирал да работи с кратки почивки .. така че ще релаксира , презареди енергия и възстанови емоционално и душевно , защото така се слива с образа и играе че настръхваш.. Преживява геройте си .
Ще се настройваме за голяма суша  . Аркадашите ще качват по някое фото . Като снима за платформи там  е като военна тайна .. Работата се различава от тази на турските тв. При тях е по динамично всяка седмица излъчват епизод .  Турският ''Джентълмен'' предстои да се излъчи.. Проточиха го много ..

Според Бирсен Алтунташ, ”Gaddar” е един от сериалите на канал  СЕГА, които няма да продължат през следващия сезон освен, ако няма изненадващо решение за   продължение.

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 00:37 от femmi2

# 110
Вероятно ще приключи филма.
    tigasa, още нищо не е потвърдено официално, но Birsen Altuntaş е пуснала инфо за сериалите, които продължават с II-ри сезон, а "Gaddar" не е сред тях.
1birsenaltuntas
#NOW'dan Първата последна новина пристигна. #KorkmaBenYanındayım приключва.

Каналите вече започнаха подготовката за новия сезон на излъчване. Въпреки че беше въпрос на любопитство кои сериали останали от този сезон ще бъдат преместени в новия сезон, новините за финала започнаха да идват. Взето е окончателното решение за новия епизод, който излезе вчера, Korkma I Ben Your Side. #MedYapım подписа серия 7 и ще се сбогува с екрана.
Според бекстейдж информацията, двата сериала на NOW ще продължат и през новия сезон: #KirliSepeti и #ŞahaneHayatım. Други сериали: #KızılGoncalar… #Yabani, И #HudutsuzSevda ще приключат, ако няма изненадващо развитие.

Laçin Ceylan, „Fatma“ от Gaddar, говори пред Cumhuriyet: „Çağatay е като моето семейство“

Laçin Ceylan, която играе Fatma, майка на свирепия "Gaddar", обясни защо е избрала да участва в тази продукция.

Deniz Ülkütekin
Laçin Ceylan се превърна в име, познато на милиони, откакто пренесе на екрана майсторската си игра, която от години изпълнява на театралната сцена, добавяйки качество към продукциите, в които участва.
В момента тя играе Фатма, майката на Дахан (Çağatay Ulusoy), в Gaddar и публиката обожава сцените между двамата. Попитах Джейлян за причината за тази любов и поговорихме за бъдещите ѝ планове, за театралната сцена.

- Знам, че сте много педантична при избора на проект. Защо избрахте Gaddar?
Опитвам се да обърна внимание на всичко - от актьорския състав до режисьора, продукцията и сценария. Тук, в допълнение към качеството на всички точки, които споменах, връзката майка-син и гневът, който Фатма е натрупала в себе си, изглеждаха интересни и си струваха да се опитат.

- Фатма също се намира за интересна от публиката и публиката обожава сцените, в които Фатма и нейният син Дахан са заедно. Как се подготвихте да създадете това взаимодействие с Çağatay Ulusoy?
Играхме майка и син с Çağatay във филма "Delibal" през 2015 г. и в тази работа имаше добра комуникация, която продължава от много години, чувствам, че той е част от семейството ми. Качеството се променя, когато всеки дойде на снимачната площадка, помисли и се потруди. Разбира се, в началото направихме репетиции и дисциплината и любовта, която и двамата показахме към работата си, съвпаднаха.

Скрит текст:
- Как бихте определили Bitiyatro? Какво означава това за вас? Какви са разликите между това да притежаваш частен театър и да си артист в държавен или градски театър от гледна точка на професията?
Битятро е моето дете на 10 години. На първо място, това е място, където мисълта и творчеството циркулират свободно, център на културата и изкуството. Когато бях млада, разбрах, че ученето и поемането на рискове спряха, особено след дълги години в корпоративни структури. Чувствах, че ако не създам алтернативно пространство, ще се изправя пред опасността да стана държавен служител и почувствах необходимостта да създам такова място и общност. Това беше изискване за уважението и страстта, които изпитвам към работата си. Процес, който ви учи да бъдете смели и да поемате рискове... Поемането на рискове е двигател на развитието на всички дисциплини в изкуствата. Това се отразява и в качеството на създадената работа... Bitheatre е мое собствено пространство на свобода, подобно на „A Room of One's Own“ на Вирджиния Улф.

ТЕАТЪРЪТ Е СРЕЩА

- Смятате ли, че след пандемията по-добре ли разбрахме стойността на театъра?
Мисля, че разбираме. Платихме цената във всяко отношение за това, че направихме всичко, без да напускаме дома. Ценността на излизането от къщата и срещата е преразбрано, че театърът е преди всичко среща. Театралната публика влиза в залата не само за да гледа, но и да участва в пиесата, да стане тайна или открита част от нея. Публиката е като друг актьор, различен от актьорите на сцената. Енергията на това необикновено тихо и тайно сътрудничество се превръща в магия и омагьосване само докато е в едно и също пространство.

- В едно от вашите интервюта имахте подобно описание за природата на театъра... Вие казахте: „Всъщност актьорите и публиката мълчаливо си сътрудничат в театъра. Те сключват мълчаливо споразумение при предположението, че всичко в тази пиеса би било вярно, ако беше така. Това е странно единство." И така, как днешното възприятие, оформено от развития като интернет, социалните медии и 4K дисплейните технологии, трансформира това споразумение?
Мисля, че това прави сделката още по-ценна. Важно е в каква позиция тези медии поставят публиката... Според мен силата на театъра е да постави хората в центъра на първо място... Наративните възможности на театъра са най-силни, когато са изградени върху образи, нови технологични възможности може, разбира се, да се използва без да играе роля и внимателно да ги отсява, но приоритетът е хората и хората. Необходимо е да го поставите лице в лице и да го обслужите.

ПРЕДСТАВЯТ ТРИ ИГРИ

- Какво ще кажете за пиесите си на сцена тази година?
Мога да съобщя добрата новина за три местни игри. Един от тях ще срещне есента през август, а другите подред. Освен това сме били домакини на прожекции, репетиции, семинари за обучение по актьорско майсторство и някои събития на гостуващи пиеси на нашата сцена. Ще се върнем към дните на късометражните и документалните филми, които правехме преди пандемията.

Феми, извини ме! Сега видях, че си писала преди мен. Малко се повтаряме в инфото, но няма да трия.

# 111
Цитат
Laçin Ceylan се превърна в име, познато на милиони, откакто пренесе на екрана майсторската си игра, която от години изпълнява на театралната сцена, добавяйки качество към продукциите, в които участва.
В момента тя играе Фатма, майката на Дахан (Çağatay Ulusoy), в Gaddar и публиката обожава сцените между двамата. Попитах Джейлян за причината за тази любов и поговорихме за бъдещите ѝ планове, за театралната сцена.

- Знам, че сте много педантична при избора на проект. Защо избрахте Gaddar?
Опитвам се да обърна внимание на всичко - от актьорския състав до режисьора, продукцията и сценария. Тук, в допълнение към качеството на всички точки, които споменах, връзката майка-син и гневът, който Фатма е натрупала в себе си, изглеждаха интересни и си струваха да се опитат.

- Фатма също се намира за интересна от публиката и публиката обожава сцените, в които Фатма и нейният син Дахан са заедно. Как се подготвихте да създадете това взаимодействие с Çağatay Ulusoy?
Играхме майка и син с Çağatay във филма "Delibal" през 2015 г. и в тази работа имаше добра комуникация, която продължава от много години, чувствам, че той е част от семейството ми. Качеството се променя, когато всеки дойде на снимачната площадка, помисли и се потруди. Разбира се, в началото направихме репетиции и дисциплината и любовта, която и двамата показахме към работата си, съвпаднаха.

Емка , Благодаря за споделеното от интервюто . Ех , какво удоволствие ми доставя да чета такива думи от колегите му. Това доказва че е истински човек с голямо Ч и Актьор .Hearts Това го знаем отдавна .. но сега още се затвърди . Всеки иска да работи с него и затова му се доверяват и приемат проекти не само  заради усета , който притежава. Онур Сайлак същото го сподели  в интервю.

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 19:06 от femmi2

# 112

Феми, аз не знаех нищо за Laçin Ceylan (Фатма), не я разпознах и като майката на Баръш от "Delibal", но интервюто ѝ силно ме впечатли. Театрална актриса, собственик на частен театър Bitiyatro, име сред турските артистични среди се изказва толкова положително за сериала "Gaddar" - от актьорския състав до режисьора, продукцията и сценария.
      Онур Сайлак също е възхитен от продукцията и екипа. Аз съм доволна, че мнението на тези актьори, включая и Чаатай Улусой, съвпада с моето отношение към сериала.
      Страхотна продукция! Чачо за пореден път доказа, че умее да избира сериалите, в които участва. Има вкус и усет към оригиналното и запомнящо се. И за този сериал ще се говори дълго.

Ето го нашият Гаддар!

# 113

И още едно . Най-красивият и усмихнат темерут . Грее! Все така щастлив да бъде !

Ново ,ново
Фатма отговори ,дали ще спират .Фикрие ,де. Усетих ,че нещо бъркам 😁😁😁

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 00:59 от diana_atanasova55

# 114
Не мога да подмина тази чаровна усмивка:

Çağatay Ulusoy и İlyas Güngör

Çağatay Ulusoy, İlyas Güngör и Baran Tınaz

Цитат
Çağatay от снимачната площадка 🤩 #Нашият жесток #dağhan #çağatayulusoy

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 01:54 от Emiliya

# 115
Добро утро!
Качвам образа изчистен и нека да има усмивки 😍

# 116
Здравейте, дами!

Понеделнишко настроение за безработните като мен. Но за Дахан - тежка седмица и инфарктни моменти.
     Как ще се измъкне от лапите на Коркут - този въпрос ще ни измъчва до петък ако от продукцията не се смилят и не открехнат малко завесата.
    Но да забравим за малко "Gaddar", за да отдадем дължимото на още един проект на Чачо, който пожъна небивал успех и с "Yeşilçam".
    На днешния ден преди 3 години посрещнахме Семих Атеш.
    Отново феноменално изпълнение на Çağatay.

Цитат
В "Yeşilçam" има всичко: драма, комедия, история, политика, социален контекст, дързост, чар, носталгия. И най-пълното и колоритно изпълнение на #ÇağatayUlusoy (той дори танцува!); въплъщава филмовия продуцент от 60-те години, Семих Атеш, от главата до петите до най-малкия детайл.

Успешно и ползотворно начало на седмицата и с по-малко нерви!
Прекрасен да е денят ви!

# 117

Ползотворна нова  , здрава и усмихната седмица на всички .
 Ще е отново емоционално и напрегнато с Гаддар .
Жестоки и вълнуващи епизоди и събития  за зрителите  и феновете по света .

Най - красивата слънчева  топла и пленително  чаровна усмивка на Земята ! Heart Eyes
Разтопих се и се зашеметих ..  Купонясвал е със стари приятели , има нужда от това. Здрав, прав , млад сега му е времето да граби от живота. Щастлив , доволен и удоволетворен от живота и карирерата си , която е на ВЪРХА ! Там му е мястото горе на върха, като истинска звезда .  Sparkling Heart Пожелавам му още много успехи и пробие международно , защото го зааслужава . Турция му е тясна за таланта . Трябва да разширява хоризонтите .
Ако пожалае и е по социален ще постигне и това .
Когато той е щастлив и аз съм така..  Очите му светят , греят  и се смеят . Heart Eyes не му влияят рейтинги и кой какво харесва или не харесва.   Забавлява се и знае че сериала ще изкара определеният брой епизоди до лятото. После почивка и отново на работа .  Влече го зад камерата и със сигурност ще направи нещо в тази посока. Рисува, композира,  пее и свири. Господ го е дарил с много красота и таланти . Той използва това по най добрият начин . Най- важното земен и искрен човек , който не се възгордява и запази себе си . В тези среди не е лесно никак , има и изкушения.
Винаги си подбира внимателно проектите и сценария не играе просто ей така да е на екран и печели пари. Още много неща са от значение при избора и досега с леки изключения не ни е разочаровал .
Дори , когато беше във връзка не съм го виждала такъв и се затваряше и покриваше .
За пореден ще кажа и напиша каква голяма разлика .. Две години от раздялата. Колкото по - дълго свобода по - добре . Не му трябват пиявици да му тровят живота и кариерата. Ще флиртува разбира се  и ще има такива за страст  .. Някой мъже издържат и повече без това , някой по - малко . Зависи дали ще пожелаеш да имаш такива за няколко нощи.
На такъв мъж как се устоява и отказва ?? Трябва да си от желязо . На мен ангелите са ми слаби ... Ех , отново се размечтах .. само в сънищата ще го имаме ..  Нашият загадъчен темерут не е лесно да го спечелиш камо ли истински да се влюби .  Споделял е  че не е изпитвал любов, като по филмите и не вярва в нея . Иска лоялност  и не прощава изневяра и предателство. Не позволява да го командват нито в работата , нито в ЛЖ . На него ще му подхожда темперамента не казвам скандална ..  нежна брюнетка миньонка. Няма значение известна или йок или по обикновена . Стига да  има поведение и да е достойна за такъв мъж с кариера и много ревностни фенки , които го вардят и не дават лесно своето.  Благородно завиждаме .
Може да бъде романтичен , да те Обича красиво и праща в рая. Този Огън и страст , която гори в него е на само у филмите ,но и реална такава и не се срамува от това и няма и от какво.

Три години от ретро проекта Йешилчам и невероятният продуцент Семих Атеш. Отново показа на какво е способен Чаатай.  Комичните моменти чок му се отдават . Задължително трябва да играе в такъв жанр в следващ проект.  

Научи се да танцува не е толкова дървен .  Двамата със Селин Шекерджи си паснаха и химичеха. Много и отива ретро визията на Селинката и се разхубави .

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 16:04 от femmi2

# 118

Чачо е уникален във всеки образ, който пресъздава на екран. Няма слаба роля, няма посредствен проект при него. Всичко е премислено и изпипано до съвършенство. Всеки един от героите му е различен и запомнящ се. И без значение дали ще е фентъзи, драма, екшън или романтика - Чачо блести навсякъде и придава особен чар на творбите си!
      Мислех да се съсредоточа върху коментар на епизод 13 от "Gaddar", ама нещо ми е мързеливо и отпуснато. Настроението ми е приповдигнато, та не ми се получават сериозните анализи.
      За разтоварване - Курт на крилете на внезапно връхлетялото го, искрено и неподправено увлечение!

# 119
Следобедно кафенце че още ми е заспало . Изригвания непрекъснато и ти влияят .

Солетена любов Heart Eyes

с петно от кафе не му пука и не вижда  , пърхат му пеперуди .  Сладур ! Yum Ризката му е сменана с шарена и с тиранти .

Дианкаааа , спешъл за теб принца на нощта .  Каква слабост ми е . Израстна и възмъжа пред очите на всички ни и изгради имидж и кариера .  Актьор от висшата лига . Дори самият той не си е представял това. Всичко тръгна от мъжки конкурс . Печели го и виждат потенциала му . Колко е важно да попаднеш в началото на правилният проект , хора и партньорка с която отвяха всичко .Scream  Келеши на по 20 г. Сътвориха чудеса . Какво са изживяли или не те си знаят . Където е имало Огън пак ще гори . Някой неща и хора не се збравят .  Важното е че ни оставиха незабравими спомени и искрено приятелство .
Често ме наляга Носталгията:cold_sweat:

https://twitter.com/AliAv24/status/1610244185239744520

Култовото с Мен ли си ? Как съм ревала .. толкова емоции .. прегърна  я с такъв копнеж и любов . Сега отново се разчуствах на тези кадри . Промени ми мирогледа и мисленето . Специален сериал и образ на Чачи . Емир толкова му подхожда да е принц .. намери и своята принцеса , но накрая я загуби . Sob  Емир и Чачи имат общо, като характер в реала .  Като гледам Даахан в Гаддар откривам общи неща.

В таз седмичната класация на Социопол сме извън десятката , но ще си върнем позицийте .
Ибо е 6 - ти  .  Скоро му излъчиха последният сезон на птицата  по Нетфликс  и затова хората повече са ровили и писали . Мирай Данер също е напред . Шифа е на 17 - та позиция .  

Колегите от ''Терзито''  Салих Бадемджи и Шифанур Гюл  в новият филм за Републиката с ретро визии

Последна редакция: пн, 22 апр 2024, 15:14 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт