💛 Януарски бебета 2024г /тема 2 💛

• 32 133
  • 798
  •   1
Отговори
# 600
Пресияна преди 1 седмица седна сама от поза за лазене. 10часа по-късно се изправи на крака. Аз много се надявах поне 2 седмици да си седи като сладко чувалче с картофки и да си играем, но уви Grinning от много време де мъчи да лази, но нещо не схваща техниката- бута с крака, забива главата и тогава премества ръцете

# 601
А вие давате ли им да си стоят на краката неограничено време? Мен ме е страх и когато мога не му давам да стой на тях дълго все още ...

# 602
Односно захранването и ние имаме около 7-8хранения. Имам 1-2 заместени хранения. 7-7:30 мляко 10/10:30 мляко,12:30-13:00 зеленчуково пюре. 15:30 плодово 60гр така е по схемата на хип но не я насища,не иска и мляко след това и след 1час пак огладнява. Освем да прибавя нещо към плодовото.До няколко дена ще въведа и каша ако се хареса..
  Не знам и аз дали и колко трябва да се оставят да стъпват,нашата прави крачки но гледам да не я зоря . Малко преди обяд,малко след обяд. Но през останалото време иска само права,не иска седнала. Хваща се за дивана/леглото и се изправя
При нас зора е къпането,понеже я къпя сама във ваничка с мрежа или стойка..тя се изправя,върти се,дърпа се за мен,топи си ръцете в мръсната вода и ги лапа,много ми е трудно вече. Някой да има по-лесен начин 🤭
Сега сме в период който се надявам да отмине скоро,от две седмици се буди на всеки час и трябва да се приспиваме на ново или пък е изтървала бибата(преди не беше толкова зависима от нея) не е от зъбки ,нямам идея на какво се дължи. Първата седмица мислех че е от превъзбуда понеже се изправяше,катереше. Но сега просто се върти и мрънка..

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 08:15 от Little Paradise

# 603
Тя ставя, аз я слагам да седне, след 1мин пак е станала Grinning оставям я, да прави каквото иска.
За храненето ние сме на 5хранения дневно
-7:30 190мл АМ (вода, 215 готово)
-11:00 190грама пюре
-15:00 170гр каша с плод (100мл вода, 15гр каша, и остатъка е плодово пюре)
-18:00 190мл АМ
-21:30 190мл АМ
Преси е на 7+, преди два дни пюрето беше 160, кашата и тя, но почна да се буди с рев умряла от глад, готова да си направи сама мляко

# 604
Наде, ето нашите резултати. Ти къде ги прави, в Лина ли? Гледам че са различни референтните.

Относно яденето на мляко особено, повече от 150 не изява. Вечер си търси млякото и не знам до кога така. Също се събужда с рев за мляко ..

# 605
  • София
Односно захранването и ние имаме около 7-8хранения. Имам 1-2 заместени хранения. 7-7:30 мляко 10/10:30 мляко,12:30-13:00 зеленчуково пюре. 15:30 плодово 60гр така е по схемата на хип но не я насища,не иска и мляко след това и след 1час пак огладнява. Освем да прибавя нещо към плодовото.До няколко дена ще въведа и каша ако се хареса..
  Не знам и аз дали и колко трябва да се оставят да стъпват,нашата прави крачки но гледам да не я зоря . Малко преди обяд,малко след обяд. Но през останалото време иска само права,не иска седнала. Хваща се за дивана/леглото и се изправя
При нас зора е къпането,понеже я къпя сама във ваничка с мрежа или стойка..тя се изправя,върти се,дърпа се за мен,топи си ръцете в мръсната вода и ги лапа,много ми е трудно вече. Някой да има по-лесен начин 🤭
Сега сме в период който се надявам да отмине скоро,от две седмици се буди на всеки час и трябва да се приспиваме на ново или пък е изтървала бибата(преди не беше толкова зависима от нея) не е от зъбки ,нямам идея на какво се дължи. Първата седмица мислех че е от превъзбуда понеже се изправяше,катереше. Но сега просто се върти и мрънка..

За една почивка се чудих как ще я къпя и поръчах тази стойка за вана, която да ползвам като шезлонг че без вана 😄  https://www.ozone.bg/product/moni-podlozhka-za-vana-meshy-siva/   И от тогава ми в толкова лесно, че изобщо не съм ползвала ваничката ни. Слагам шезлонга директно на пода в банята, бебето върху него и с подвижния душ си я къпя. Да, пак може да се върти и трябва да се внимава, но поне не може да бърка в мръсна вода Simple Smile

# 606
Аз също мислех, че ще са много удобни тея стойки, взех на Angelcare, еей голям рев значи, но пък беше 20лв от олх. Хич не искаше да седи, та явно си е до дете, може би трябваше да сложа някаква муселинова пелена, пак ще я пробвам някой ден

# 607
Аз си го оставям да седи във ваната на пелена да не се хлъзне и с играчки и той много се радва 😅 после го вадим измиваме го с чиста вода и това е....

# 608
Кристалче да в лина са пускани изследванията...
Аз си я къпя във вана със стойка...пълня я с вода и почвам да я къпя...най накрая я вдигам и изплаквам с подвижния душ...от 2.5 месечна я къпя сама

# 609
Значи Наде, ако е по референтните от вашите изследвания 101-129 е в норма, защото е със 102, макар и близо до долна граница. Ако сме по нашите реф. от 105-129 сме под долната граница. Как може една лаборатория да има различни референтни, пълна пародия.

# 610
И твоите ли са в лина...

# 611
Да .. и то централата в Бургас.

# 612
  • София
Момичета, започнахте ли да въвеждате глутена? Аз съм много объркана след всичко, което изчетох. Взела съм една каша с овес, но стои вече една седмица в шкафа. Споделете с какво започнахте?

# 613
Момичета върнах страници, но не мога да намеря
Къде и кой препоръчахте за ехограф, вътрешни органи, София.
Припомнете ми, моля

# 614
  • София
Ние ходихме при д-р Кремена Димитрова .

Общи условия

Активация на акаунт