"Мартенчето става на година- торта, гости и подаръци ще има!"

• 10 614
  • 270
  •   1
Отговори
# 75
Ади, Преско вечеря или каша Лека нощ, или кисело мляко с 2-3 бисквити. АМ ве1е ми го отказва, като е буден и вечр по никой на чин не мога да го накарам да го пие с каквото и да го меся Sad

galia_i, аз ли не виждам или те няма в списъка ни с бебе Зори?? Защо?

# 76
Mishell клипчето е супер готино, извиках и нашият тати да го види, много се впечатли  newsm10
Веси, много романтика в мъжа ти, браво  smile3501
И аз да се оплача за моята работа...
Бях казала на шефа ми, че ще се върна на работа, когато Или навърши годинка, но миналата седмица му казах, че ще ползвам и втората година. Ние и двамата с мъжа ми сме от София, но тъй като той работи в Монтана, след като родих и тримата се преместихме да живеем там. И сега 5 дни стоим в Монтана, а всеки петък до неделя си ходим в София, не се свиква с малкия град, където никого не познаваш, а приятели и близки са в София. За да се върна на работа трябва през седмицата с бебчо да живеем сами в София, а не ми се иска, все едно ще разделя Или от татко му Sad От друга страна вече не издържам тук, много си обичам работата и искам да се връщам  Cry
Постоянно се чудя как да стане  newsm78

# 77
  • София
Mishell разплаках се през смях, дакато гледах клипчето............Страхотен подарък Peace
Блазе му на таткото Grinning

# 78
Привет
Прасенце , Бобата е страхотен , градинар , да дойде да полее и моите цветя (аз умишлено си оставих само 2 , но така ги закътах , че дори и аз не ги забелязвам Mr. Green) Орхидеята е просто невероятна.
Мишел , хитруша си тиииии Laughing , знаеш как да разтопиш сърцето на мъжа си

Аз вчера си поиграх малко и сътворих ето  това           не е перфектно , но беше от сърце.Понеже го направих с подръчни материали , защото не можах да изляза в дъжда , мъжа ми го кръсти -италианска баница

# 79
Здравейте, момичета!
Честит празник на всички с малко закъснение, за което извинете, но с тези промени в настроенията се чувствам малко като луда или страдаща от маниякална депресия...

Прасенце, Бобата е жесток, страхотен помощник.Константин като види саксия или цвете, въобще нещо зелен иска да го откъснеи да го налапа.Друг въпрос е, че се опитва яде и пръстта.

Мишел, клипчето е много сладко, сигурна съм ,че Влади много му се е изкефил, въпреки реакцията!

По темата за количките- вече се отчайвам, не мога да си избера!Спрях се на Макларън , оказа се , че не внасят точно този модел, което не е кой знае какъв проблем де, но сега пак не съм сигурна, че това е което искам.Сега вече не знам какво искам, ама грам!Преди месеци бях сигурна, че ще си купя ВИТ-а , но след разходка до Малечко и малко размисли се отказах, заради положенията на гръбчето-Константин все още спи в количката и никак няма да му е конфортно.Минах и през Вива-та, като че ли за сега е най-подходяща, но пак не съм сигурна!Тъпа работа.....

# 80
Констанс, винаги е така с количките, нали знаеш  Crazy И аз се чудех и маех две месеца и накрая си взех тази, която въобще не ми беше в полезрението  Laughing
Гледам, че днес ти се е преместила лентичката с още едно деление напред  Grinning Ох, кога и ти ще ни показваш коремче, като КатетоН  Grinning Много бързо минава времето отстрани  Grinning

Борива, галя_и е галя2006. Нали вече мина 2006год и тя реши да си я махне от ника

# 81
Здравейте!

МИШЕЛ, страхотно клипче, аз се просълзих, а вашият татко със сигурност...

ВЕСИ, тортата е толкова красива...Браво за жеста на мъжа ти! А относно работата наистина всеки се стреми да се развива и не трябва да се спира

Прасенце си има страхотна отмяна .. Heart Eyes

Елина взе да хапва по-добре, след болестта. Но ние доста изостанахме с подготовката за ЧРДто, днес мисля да ходя до Фокс в Мола. Ако някой е ходил скоро дали има хубави дънкови полички или няма смисъл да се разхождам...

# 82
  • София
Здравейте, милички,
Честит празник на всички, с пожелания за много любов!
Ние тази година отпразнувахме в къщи с неприятен инцидент- мъжа ми ми го прибраха с патерици и толкова подут глезен, че едва ли ще може да ходи следващите десетина дни, сега е в къщи с малката и се гушкат.
Забелязах и друго интересно- когато пътува за по няколко дни на малката започва да и липсва и само повтаря "тати, тати", а снощи, когато го видя се разтопи направо /е, двамата се разтопиха взаимно/, гушна се в него, започна да го гали с една такава хитра усмивчица и ме поглеждаше съучастнически от време на време, изобщо тази и проява беше най-невероятният ми подарък за празника, напълни ми сърцето това момиченце  Heart Eyes
Иначе се надявам, че всички сте прекарали един прекрасен и романтичен Св Валентин/Зарезан.
Целувки   bouquet

# 83
маминки знаете ли дали може да сменя педито по всяко време или чак юни
тая коза от поликлиниката с обади да пита защо от септември не сме ходили и аз се замислих,че изобщо нямам желание да водя Бобата при нея newsm78
искам млада педиатърка със съвременно мислене-някой има ли при Даскалова от Детско здраве-имам някакъв спомен,че Дейзи и Али са при нея newsm78
Дейзи Heart Eyes къде си изчезнала миличка

# 84
terina аз скоро ходих да Фокс и гледах по скоро момчешките дрешки ,но ми се мернаха хубави полички така, че отиди щом си решила - мисля че ще намериш.

Аз пък в крайна сметка реших каква количка ще си взема . Бях си я харесала лятото в Италия ,но там беше много скъпа и не ми се даваха толкова пари за лятна ама вчера моя приятелка която живее в Германия ми каза ,че я е намерила на по нормална цена и ще ми я купи от там. http://www.buggy.de/english/buggster.php?farbe=cb по принцип не е нещо особено ,но отговаря горе долу на мойте изисквания да е лека да има позиций на гръбчето да има багажник да е малка като се згъне да се сваля плата лесно за пране /че детенцето ми е голямо мърлянче/  а и найлона и е хубав с цип отпред и така май вече си разреших дилемата сега остава да продам Куинито защото вече просто нямам къде да ги складирам и така . Сега само се чудя кой цвят да си избера за сега съм се спряла на двете сини ама незнам  newsm78 на вас кое повече ви харесва ?

Azzy ,много неприятно дано бързо да се оправи мъжа ти  Peace

# 85
prasentze, мисля, че чак през юни можеш да я смениш.
Нашата педиатърка напусна работа в края на годината и изрично ни питаха дали ще останем при тази, която ще я замества, понеже можем да направим следващата смяна в средата на годината.

Много се радвам, че ви е харесало клипчето. То взе май да става много еднообразна изненадата от мен, че и на рождения ден на тати пак клипче направих... Wink

Аз днес си имам помощници. Вуйчо ми е първа смяна на разходка с Вики. Свекърва ми - втора.  Laughing

# 86
Иван лично прави плахи опити да се закрепи прав и скоро няма да проходи.

Ger4o, ти защо си толкова сигурна Wink
Криси стоеше права още преди НГ, после престана да се пуска и само пълзеше и гледаше да се закачи за нещо. Миналата седмица пак почна да се пуска много смело и изведнъж, и след 3-2 дена се пусна да ходи (по-точно на 13.02 се е пуснала). Е, клати се като пияна  hahaha ама балансира и пак тръгва. Така че очаквай и Иван да проходи скоро Wink

# 87
Здравейте Hug
Ох много ми е интересно това по колко коли4ки сменяте Grinning,аз купих една лятна със зимен кош и стол4е за кола и нямам никакво намерение да я сменям,нищо 4е е стар модел и не е много лека.Зимния кош всъщност го използвахме само първите 2/3 месеца,а после използвах коша за кола като коли4ка,а откакто сяда сме на летния вариант,има и легнало и полулегнало и седнало положение.А пък до лятото силно се съмнявам въобще да полваме коли4ка,то и без това сега трудно го задържам в нея.
Терина вие сте май следващите рожденици,да нагласиш снахи4ката да е хубава Hug
Сетих се за притесненията на гер4о,4е Иван яде много,пък е с право 4ерво и не пълнее.Ние пък обратно,моя син има дни в които за целия ден едвам изяжда 300гр,а пък вси4ко му се лепи,ударихме ве4е 11кг,4е и не е много висок,около 75см си мисля 4е е  ThinkingАма аз ако го питам него само с хляб и бисквите ще се храни и йогурт за разнообразие Laughing

# 88
Привет на всички мамита и бебита  Heart Eyes!

bouquet  bouquet  bouquet  за всички които празнуваха  и именни дни  и рожденни дни и любовни дни  bouquet  bouquet  bouquet

Не мога да се оправя с Нета - ту имам, ту нямам  и тока спира по няколко пъти ,побеснявам #Cussing out 

За количките и на мен не ми се говори. В момента се возим   в  6-та  hahaha количка - от баткото , всъщност тя е първата от шесте  - комбинирана  тежи 15 кг.
 Как можах да купя лятната за Бобо  толкоз скапана , всичко и` се разпадат  и гумите , колелата   събирам ги по пътя Joy  и той виси в нея само на коланите,  защото е като пързалка таз количка. В момента си скубя косите от яд и ме срам да си купя нова  Embarassed
 Хубавото е, че вчера взех на Бобо тоалета за РД- риза и дънки спортни  ,така отпада това задължение иначе нито ресторант имаме, нито църква newsm78.
С играчката срещам трудности  при избора- можеби нещо за бутане . Не искам да правим грешки като при баткото. До 2-3 годишен имаше всички по - готини  играчки
( включително и плей стейшън ??) , които в момента са счупени и изчерпани като идеи,  мисълта ми е че играчката трябва да си е съобразена с възраста ( на 4 г. искаше истински джиесм)
Искрено  завиждам на работещите мами Heart Eyes - на мен ми писна вкъщи Sad

# 89
  • София
Момичета и аз съм на тема колички, за това продължавам темата... Не ми се иска да се разделям с доброто старо Куини XL, но скоро ни предстои пътуване в чужбина и майките ме посъветваха да си взема количката с мен. А с това Куини, докато го сгъна и разгъна... иска ми се нещо лятно, леко, но тези малки гуми много ме дразнят по 6 и по 8, свикнала съм си с трикоката. И сега се чудя с какво да я заменя или въобще дали да я заменям?

Общи условия

Активация на акаунт