"Мартенчето става на година- торта, гости и подаръци ще има!"

• 10 614
  • 270
  •   1
Отговори
# 90
Мики , количката е страхотна. НА мен ми хареса първия (синьозеления) цвят.Ако е за момче де , а иначе червеното е супер Peace.За второто и аз ще си взема нещо подобно  можеби Mr. Green

Маминки , днес Ели за втори път падна от спалнята Sad Както си играеше с една капачка - се хвърли напред за да я хване, капачката падна на земята и Ели след нея ooooh! Падна на глава и направи кълбо напред,А бе............беше ужасно. Сега е с подута горна устна и зачервени ноздрички.Също и челцето и е зачервено.В първия момент си помислих , най -лошото, но тя изплака веднага .Порева си доста , но после беше весела хапна с апетит и сега спинка сладко , сладко.Опипах я навсякъде , но не реагира , което значи, че само се е охлузила (надявам се).Още ми е много криво и съвестно.Родих здраво и красиво дете и сега ще го окепазя насила Rolling Eyes
Прасенце , педито можеш чак през юни да го смениш , стискай зъби Wink

# 91
  • София
Борива, галя_и е галя2006. Нали вече мина 2006год и тя реши да си я махне от ника

Аха, има ме в списъка, но с партизанското ми име. Wink

# 92
  • София
След малко отиваме на гости на кумовете и бързам да се включа набързо.

Прасенце еми нашата педиатърка като напуска, аз как я сменям по никое време
никъде не се пише, защо я сменям. Изглежда просто педито трябва да е съгласно.
Ако не се водете при нея до юни, пък ти си процедирай както сега - кво ти пука Peace
Тя ти е звъняла, защото като и дойдат на проверка и трябва да се отчете-ама кога се е сетилааа ooooh!

За количките и аз искам да я сменям моята. И аз съм с Куини и си я харесвам Rolling Eyes, само не ми харесва, че няма нопърно седнало положение и борд SadМного ми трябват Моя зверчо вързан не стои #Crazy

Ама така си харесвам гумите-това беше единственото нещо на което държах като си избирах количка.
Я кажете как са цените на количките в Гърция newsm78

# 93
Кетито Heart Eyesи аз си харесвам гумите на количката-и аз ще чакам идеи за някоя по мощна лятна
Габи Hug и мен малките колелца ме притесняват-вие къде ще ми водите снахичката  Hug
Цеци  Hugцункай я Ели от нас то нали юнак без рана неможе

# 94
Прасенце , педито можеш чак през юни да го смениш , стискай зъби Wink
Педито може да се сменя по всяко време, НО като се подаде молба в ЗК и като основание - смяна на адрес, но трябва да е по лична карта. При нас стана така - сменихме я май месец, но ние с татито сме с различни адреси по лични карти и единия път беше на моя, а втория - на неговия. Ама и аз го обясних.... дано сте ме разбрали. Мисля също, че може да се подава жалба, ако нещо не сте доволни от педито и така също става, но за това трябва да питате по-точно, пък и в този случай глобяват лекарката.

По тази тема и аз съм ядосана понеже ние бяхме записани при една лекарка и така ходехме при нашата педиатърка, но от този месец ни обявиха че тя вече нямало да работи по ЗК и личната ни прехвърли при друга педиатърка. Много се ядосах  #Cussing out можеше да ни предупреди че след нова година няма да и подновят договора с касата и да си намерим друга, а не да ни натрисат тази.... дано е свястна де, че вече ми писна.

# 95
Мами, днес сутринта бяхме на консултация - отчет 9400 и 78 см, което е +350 и +2см. Този път поне е наддал достатъчно, че вече бях почнала да се психясвам на темата да не си гледаме глисти. Такова театралничене падна пред педито, че умряха да се хилят педито и сестрата.
Иван лично прави плахи опити да се закрепи прав и скоро няма да проходи.

Ger4o, ти защо си толкова сигурна Wink
Криси стоеше права още преди НГ, после престана да се пуска и само пълзеше и гледаше да се закачи за нещо. Миналата седмица пак почна да се пуска много смело и изведнъж, и след 3-2 дена се пусна да ходи (по-точно на 13.02 се е пуснала). Е, клати се като пияна  hahaha ама балансира и пак тръгва. Така че очаквай и Иван да проходи скоро Wink

Ами така си мисля, защото като го държа да ходи и той се гъне като кашкавал. Закрепва се прав без да се подпира, но като ходи и Предната част на тялото е 30 см преди краката. той ако така тръгне ще се размаже като въшка, а с неговата предпазливост няма начин. Смешното е, че той като иска да седне кляка и се пуска на 2 см от пода. Въобще внимателно е детето, затова пък няма много опит в удрянето и като се джасне някъде и реве като ранено говедо...

# 96
И аз от 5 години искам да си сменя нашта  лична лекарка (на децата) , но уви в пустата му 25 -та поликлиника в младост3  няма голям избор пък и няма да си сменяме адресната регистрация скоро.
Та като става дума за смяна ще се подмажа  Heart Eyesна Тася да ми смени от първа страничка датата на раждане на Боян с 6 март , 3 650кг , МА  - ей тъй за протокола Simple Smile

Герчо , защо се натискаш толкова с това прохождане..Аз ката гледам наште връсничета от квартала неходят,  а иначе прохождат от коледа   .

# 97
zoui  за количките всеки луд с номера си, а някои с цяла програма  Joy при мен нещата са много сериозни направо си е болестно състояние  Crazy ама това най - вероятно ми е от начина на живот защото аз вкъщи се задържам за около 3-4 часа на ден общо взето излизам сутрин в 11 и се прибирам към 6 в зимния сезон а лятото излизаме 9.30 -10.00 и се прибираме към 20.00 часа в най добрия случай . Та затова ми е важно количката да е лека удобна широка да има легнало положение и т.н. иначе страшно ме болят ръцете а и за детето ми е важно да е удобна за дълъг престой в нея  Laughing
 gabi666  и на мен ще ми е мъчно да се разделя с Куинито ама то рано или късно ще стане така ,че.... А  за път определено си мисля ,че ще ти е по- удобно нещо по- лекичко и компактно ние често пътуваме и това което съм се убедила е ,че трябва натам да носиш колкото е възможно по малко и по лек багаж . До колкото знам при роднини ще ходите нали? Аз към майка ми тръгвам с един кат дрхи който са ми на гърба и в една чантичка чорапи и гащи  Grinning а за децата по 3 комплекта защото там си понакупиме нещо а и подаръци, това онова и неможеме после да се прибереме / по този повод се разделих с една от количките на Симона просто нямаше как и нея да си я върна багажа ми беше страшно много и я зарязах там /.

Цеци  ,няма защо да се чустваш гузно децата тепърва започват да падат просто трябва да свикваш а с цицина или без Ели си е красива .Така ,че важното е ,че не е сериозно а поожулени ще ги гледаме поне още 5 години  Tired

# 98
Герчо, и Константин не може много-много да ходи като го държиш за ръка- понякога става, понякога не, а е и по-голям.Аз не се притеснявам, защото си мисля, че ще проходи , когато е готов, ако ще и на година и половина да е , това е положението.Много ми се щеше да проходи по-рано, защото категорично ми забраниха да го вдигам, но уви...Сядането е по същия начин- кляка и после се тупва на земята.
ето малко снимки от последните дни, паролата е 04032006

# 99
Ха-ха-ха, КонстансParty

Така съм се смяла на Тино.  Laughing  Laughing  Laughing
Вие ще го готвите ли това сладко момченце?  Heart Eyes

Тино много се е променил. Направо си е човече вече.
И наистина внимавай с вдиганията! Никак не е за подценяване това...

# 100
Konstans ,страхотни са новите снимки  Heart Eyes
Аз пък пускам малко снимки от прощапулника http://www.snimka.bg/album.php?album_id=103739&photo=2

Последна редакция: чт, 15 фев 2007, 22:28 от miki3

# 101
Тино и Алекс са страхотни сладури Heart Eyes Heart Eyesи направо искам да ги нагушкам през компютъра Hug
Мики ти много си отслабнала   bouquetбраво  bouquet

# 102
  • София
Много са ни сладки всички бебета! Heart Eyes
Мила, мислим да ходим при майка на гости до Швейцария и Франция, но за сега само го плануваме. Притеснявам се, защото до сега не сме пътували само двете със Симона и от много мислене накрая ще тръгна и ще се окаже, че съм неподготвена. Най-много ме притеснява това, че трябва да удържа два часа Симона в мен, а това не може да се случи и за секунда... Sick

# 103
gabi666  , не се притеснявай аз съм пътувала със мойта Симона много пъти и то обикновенно с кола а двете сами и с автобус сме ходили /това са около 30 часа/ а и с двамата съм пътувала  и да ти кажа на децата им е интересно и пътя минава по -лесно отколкото изглежда  а и обикновенно добре им се отразява. А подготовката не е кой знае каква общо взето като за във парка  Grinning вода , нещо за хапване, дрешки, и козметика  Hug не му мисли толкова децата са много адаптивни и е хубаво от рано да свикват на промени а и мисля ,че ще си искарате страхотно  Wink

# 104
  • София
Герда и нашето педи се маха и ни прехвърля на друг, но аз се местя Peace
Няма проблем да се преместиш сега, щом така и така трябва да се прехвърляш Peace

Констанс Тино  прилича на момченце вече-много се е променил
Много са ти хубави обиколниците Peace

Мики Много сладко Алексчето- Това е въпросната топка Wink

Последна редакция: чт, 15 фев 2007, 23:56 от ketito

Общи условия

Активация на акаунт