🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 123 259
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Според мен не харесва никоя, поласкан е от вниманието на 2-3 понеже преди предаването не е плучавал внимание от такъв тип жени.

Може да е сърдит на Катето че на срещата им наистина са спали в отделни стаи Grinning

# 1 246
Ми, той и той не ми изглежда много умен по принцип...Grinning Нищо не разбрахме за него. Освен, че обича палатки и иска писта за Формула 1. Grinning
Е как?! Обича палатки (във всякакъв смисъл), обича на мама телешкото варено, има 105 бр. братя и сестри, обича да млякса наред  като харесва най-вече каки, мама има последната дума за жена му и не се изразява особено добре. А, да, и ще построи за любимата поне две къщи и цех. Мъж - мечта!

# 1 247
Ми, той и той не ми изглежда много умен по принцип...Grinning Нищо не разбрахме за него. Освен, че обича палатки и иска писта за Формула 1. Grinning
Е как?! Обича палатки (във всякакъв смисъл), обича на мама телешкото варено, има 105 бр. братя и сестри, обича да млякса наред  като харесва най-вече каки, мама има последната дума за жена му и не се изразява особено добре. А, да, и ще построи за любимата поне две къщи и цех. Мъж - мечта!
Ахахаха, съжалявам, съвсем забравих останалата важна информация. НО, това, което ще помня завинаги, е лицето на Маги, когато 'и каза за телешкото варено. Grinning

# 1 248
Изгледах го.
За Катето - "толкова залагах на теб отначало..."
Киара - не обичам да давам кофти оценки но тук не мога да се въздържа. Много глупаво момиче. Дали на стълбите не и каза че ще е следващата та така се разрева пост фактум.
Маги - брейй нещо почва да ми се смалява дразненето. В този епизод ми хареса. Особено ми повлия това, че гледа кучета. Беше убийствено красива на коктейла.
Мария - нищо ново. Но какво и изломоти накрая след което тя скок на. Аз чух " ......довечера  ". Дали не е било "искам да се срещнем тайно довечера".
Валерия - как преиначаваше нещата за случката с Надя..голяма черна точка.
Надя - за разлика от вас на мен това момиче ми харесва.
Надежда- Християна я определи точно в надкаст - най-голямата манипулаторка и стратег.
Ми..толкоз от тоя епизод от мен.

# 1 249
А ние разбрахме ли кой е бившият приятел на Маги?

# 1 250
Аз съм запомнила, че Алек обича джаз и Пинк Флойд. Simple Smile

Проверих хората, които следва в Инстаграм и вече официално считам тезата си за потвърдена. 😂
Мисля, че Алек просто е човек, който още се лута и не си е намерил мястото. Както и двамата предишни ергени впрочем. Алек следва барабанисти в рок групи, фотографи, скейтъри, собственици на криейтив студиа, художници, пътешественици и въобще всякакви хора от този типаж. В него има по-силен порив за хипстърство и бохемлък, отколкото в един Евгени. Мечтател е (пистата за Формула 1 за милиард, ехо? 😀) и не мисля, че е рационален или земен човек.
Но по стечение на обстоятелствата - семейния бизнес и тн - сега ще иска да го играе entrepreneur. Нито мисля, че харесва някоя истински, нито мисля, че е готов за наистина сериозни взаимоотношения. Голям % от момичетата казаха, че са видели нещо детско в него.

# 1 251
Гледам сега епизодът от снощи. Според мен Киара сама е решила да си тръгне. Още от началото на епизода беше нещо сговнена и насълзена.

# 1 252
Или е истина, че профилът му е изкуствено създаден за предаването и хора от екипа го развиват. Simple Smile

# 1 253
Изгледах го.
За Катето - "толкова залагах на теб отначало..."
Киара - не обичам да давам кофти оценки но тук не мога да се въздържа. Много глупаво момиче. Дали на стълбите не и каза че ще е следващата та така се разрева пост фактум.
Маги - брейй нещо почва да ми се смалява дразненето. В този епизод ми хареса. Особено ми повлия това, че гледа кучета. Беше убийствено красива на коктейла.
Мария - нищо ново. Но какво и изломоти накрая след което тя скок на. Аз чух " ......довечера  ". Дали не е било "искам да се срещнем тайно довечера".
Валерия - как преиначаваше нещата за случката с Надя..голяма черна точка.
Надя - за разлика от вас на мен това момиче ми харесва.
Надежда- Християна я определи точно в надкаст - най-голямата манипулаторка и стратег.
Ми..толкоз от тоя епизод от мен.

Ами залагал той на Катето, ама нещо не е преценил добре "бебето".
За Киара беше казал още в началото, че нямат нищо общо и не се вижда с нея и се чудя защо я бутаха до тук.
Надя май остана единствена ненацелувана. Илик бъркам?
Сигурно се стряска от Горджъс на сън.

И аз като Persona7 смятам, че вятър го вее на бял кон Алеко. А семейният бизнес не знам до колко изобщо го зове (не блазни), сега гледа да го раздава плейбой-авантюрист-джентълмен (може и без последното).

# 1 254
  • Тайланд
Добро утро и от мен! Просто искам да ви благодаря за коментарите, искрено се забавлявам да ви чета мненията, психоанализите и различните гледни точки на всичките! Даже тук понякога е по-забавно / entertaining от самото предаване Joy

Танчитка, напиши пак един преразказ, please! Честно, имаш тънкия (модернизиран) сарказъм на Каравелов примесен с атмосферата на Хемингуей! Поклон!!! Бих си платил да ти чета простотиите Grinning

# 1 255
По повод историята на Надежда.
Аз в една от старите теми си казах, че не мога да разбера грижовна майка да си зареже детето, за да влезе в риалити, особено подобно, където нямаш връзка с външния свят, хеле пък, когато ще започва първи клас.
Направи ми впечатление снощи, че явно бързо след прибирането си в България е заживяла с нов човек - каза, че детето съвсем скоро е било сменило средата и е заживяло без баща си. Ако е сама, нищо лошо. Но да предприемеш стъпка да заживееш с някого, когато вече имаш дете, е супер отговорно. И за мен тя е постъпила мега егоистично и безотговорно. Отделно, позволила си е да живее с човек, който мачка детето ѝ.
Това ми говори много за нея.
Ма като се разделили, тя купила на малкия две пасти за зъби да си ги стиска както си иска..... Надежда вчера с този разказ ми довърши образа си в моите очи на супер егоистично, манипулативно и фалшиво същество. Ако въобще е вярно това, което разказа (дано не е), тя изобщо не си дава сметка на какво подлага детето си и си представям как се е скатавала докато на него му прави забележки чужд за него човек. То бива да имаш връзки, млада жена, прясно разведена, нормално. Но да принудиш детето си да живее с човек, който очевидно не го приема добре е престъпление.

# 1 256
Само една да има херпес обаче, отишла е цялата къща Joy
От носителя на Оскар де..
Ами, те всичките пъпчасаха, само и общ херпес им липсва. Но пък нали обмениха и интимни инфекции. Бляк!
Абе, хора, "домът" на Алек от вчера  Laughing дали изобщо е друга вила или пак са наели само двора за импровизираната вечеря...?

# 1 257
Не успях да гледам снощи, днес дано успея да наваксам. Но четох малко за Киара - майка й е оперна певица, тя самата е тренирала художествена гимнастика, баща й работи в общината в Бургас на отговорна позиция, а тя... Не го разбирам

# 1 258
Да, не знам защо е стояла и колко е стояла при този мъж, който така гадно се е държал с детето. Няма извинение за това, от мен. Тоест - от мен има НЕ.

# 1 259
Не успях да гледам снощи, днес дано успея да наваксам. Но четох малко за Киара - майка й е оперна певица, тя самата е тренирала художествена гимнастика, баща й работи в общината в Бургас на отговорна позиция, а тя... Не го разбирам
Е, и тя е певица, но не оперна... Microphone

Общи условия

Активация на акаунт