🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 121 927
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 680
Алек, не искам да бъдеш заобиколен от фалш и суета, затова се гримирах. Да.

# 1 681
Замина му на Алек бялата тениска - сега е омазана в оранжевия керпич на Криси.

# 1 682
Айде, честито и на Надя!

# 1 683
Добре го награби.

# 1 684
Между другото, работила съм с азиатки. Ще те прегазят, доста са арогантни, нахални и целеустремени.
Нищо не може да ги спре. Катето както си мълчи, изведнъж се оказа, че хич не й отстъпва на Горджъса. Може да я изненада много неприятно. Въобще, човек трябва да е внимателен с азиатците, сепуко, харакири, доста са кръвожадни по природа, нищо, че изглеждат мили и добрички на външен вид.

# 1 685
Забелязали ли сте липсата на брадичка на Магдалена? След толкова корекции поне това да си беше оправила, а не само носа и филъри.

# 1 686
Права е Катето, Криси е слаб гримьор. Надежда се справя по-добре, но тя има и много дълъг професионален опит - и в Гърция, и в София. Криси ме съмнява да има какъвто и да е професионален опит като гримьор.

# 1 687
Айде, честито и на Надя!
Остана ли нецелуната мома?

# 1 688
  • Stockholm
Ох, колко го е гнус Алек от полегналата в него, гримирана Горджъс Joy Убедена съм, че е чао таи вечер.

# 1 689
Утре като я видите Крисито в някоя холивудска продукция, жестоко ще съжалявате, че сте говорили така за нея.
🤣🤣🤣🤣🤣
Само си представям как с указ на Президента и Народното събрания, държавата ще се отрече от нея.

# 1 690
Айде вече и Надя е нацелувана! Всички моми са официално покорени от бека Алеко!

# 1 691
Е, браво Надя, събра смелост.

# 1 692
  • София
Бау Stuck Out Tongue Closed Eyes С петминутен грим.
Скрит текст:

# 1 693
Има десетки видове азиатци, все едно да кажеш "европейците"... все едно албанци и немци са едни и същи.

Надя е отчаяна.

# 1 694
Малееее, Горджъс, страшна досада си!
Хайде към вкъщи!

Общи условия

Активация на акаунт