🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 121 949
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
Алеко беше съсредоточен да не си разлее чашата докато Надето му се мяташе.

# 1 711
Много скучен епизод. Мъка, мъка, мъка. Добре, че днес си имам компания. Наздраве! 🍻

# 1 712
Само аз ли през цялото време чувам следното :  “ Сссссссссссс, мляс, мляс"? Момите са огън негасен, ужас!

# 1 713
Мама Нани верно се движи в друго платно от останалите хахах JoyJoy

# 1 714
Много скучен епизод. Мъка, мъка, мъка. Добре, че днес си имам компания. Наздраве! 🍻
Аз пък получих роза! Чин-чин Joy

# 1 715
Не мога да проумея, че приемате сериозно Криси и скандалите ѝ и чак и се дразните? Тази жена е толкова забавна като радиоточката на баба ми. Joy Не искам да си ходи, с кой ще се хиля.

# 1 716
  • here and now
Аз получих уртикария от Горджа...

# 1 717
  • София
Малко ви е виното

# 1 718
Крисата мисля, че просто беше бясна, че трябва да е без грим  че само търсеше причина да си го сложи пак

# 1 719
Много тъпи сценариите тая година, всички да му се обясняват в любов. Това е тренда този сезон.

# 1 720
Между другото, работила съм с азиатки. Ще те прегазят, доста са арогантни, нахални и целеустремени.
Нищо не може да ги спре. Катето както си мълчи, изведнъж се оказа, че хич не й отстъпва на Горджъса. Може да я изненада много неприятно. Въобще, човек трябва да е внимателен с азиатците, сепуко, харакири, доста са кръвожадни по природа, нищо, че изглеждат мили и добрички на външен вид.
Бащата на Катето е българин.
Иначе сепуко и харакири са едно и също нещо.

# 1 721
  • София
Айде, лайковете пак заминаха Grinning
Време е криси тъпото да си ходи. Аман от латерни.

# 1 722
Мария: ‘не знам какво се случва, какво му се върти в главата…’
Алек какво си мисли: ‘оф, Тупарев, давай по-бързо в слушалката, целият съм оранжев!’

# 1 723
Не мога да проумея, че приемате сериозно Криси и скандалите ѝ и чак и се дразните? Тази жена е толкова забавна като радиоточката на баба ми. Joy Не искам да си ходи, с кой ще се хиля.
Дори Катето не я взима насериозно. Ясно е, че всичко е постановка. Тя не е и добър актьор, а сюжетите за нищо не стават.

# 1 724
Най-после, две страници хвалби колко хубаво е захапана някоя. Че иначе в темата всяко по-рязко изказване се определя като "злоба". Тази дума стана като мото тук, все едно всички момичета трябва да са мили, да не клюкарят, да не се провокират, да не се ядосват на конкуренцията - направо нежни, розови цветчета.

Общи условия

Активация на акаунт