🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 121 972
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 725
Мария ще си ходи. Не знам как ще я понеса тая досадница Криса още един епизод!

# 1 726
  • Варна/Амстердам
Произнасянето на "Алуек" от Мария ми действа като драскане с нокти по стара училищна дъска. Satisfied

# 1 727
  • София
Я виж ти, налъмите цъфнаха. Магдалена за първи път не е сърдита, че не получава първа роза. Дали най-накрая не се е светнала, че няма да спечели по този начин точки пред Алек. Мисля, че вече си даде ясна сметка, че е детронирана от мястото на фаворитка.
Йоана сто пъти повтори "Всякаш".

# 1 728
Какво се прави, че изборът му е труден Joy

# 1 729
Трудно му е само да не заспи.

# 1 730
Горджъса говореше за жени, които със сълзи искали да постигнат нещо. Украинката с баща руснак и майка българка хич не плаче 😉

# 1 731
Я виж ти, налъмите цъфнаха. Магдалена за първи път не е сърдита, че не получава първа роза. Дали най-накрая не се е светнала, че няма да спечели по този начин точки пред Алек. Мисля, че вече си даде ясна сметка, че е детронирана от мястото на фаворитка.
Мина на мазнене.

# 1 732
Само да не извади още 1 роза и ще счупя тоз тиливизор

# 1 733
Добре де…..Криси уж се усети, че е сбъркала като се гримира. Не можа ли вместо да се тъпче и да се кара пак с някой, да махне грима и да се покаже на Алек най-накрая без грим. Само караници са й в главата

# 1 734
Много е дразнещо! като да кажеш "порастнал".

# 1 735
  • here and now
Трудно му е да гледа толкова естествена красота Mr. Green

# 1 736
Роклите този сезон са добре, но костюмите на ергена са под всякаква критика. Един не му е по мярка и да му стои добре. Все едни развлечени рамене, усукани и набръчкани ръкави, торбести панталони, тесни като пред пръсване сака…

И това няма нищо общо с фигурата. Мъж с абсолютно всякаква фигура може да му стои добре костюм, ако е ушит добре. Много слабо.

# 1 737
Криси утре ще има фен среща и ще раздава автографи.

# 1 738
Криси утре ще има фен среща и ще раздава автографи.

А кърпички?

# 1 739
Много е дразнещо! като да кажеш "порастнал".
Или "проглем"

Общи условия

Активация на акаунт