🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 121 812
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 995
Ние не сме ги налазили и не им обясняваме колко са специални.
Абе, за един добър хонорар щях да си помисля... Бтв, свържете се с мен! 😂

Иначе това изгонване на Мария обяснява приятелството й с Виктория. Представям си как се е прибрала в Лю... ъ, София, и веднага е потърсила Вики да пият по едно кафе и да хейтят Алек по женски. И докато Вики й е казвала, "ужас, мила, тоя е много смотан, не го мисли повече", вътрешно е била доста доволна... 😀

# 1 996
Говори се, че с Боряна изконсумирал. Мъжете не обичат жени, предлагащи им се на тепсия. Марчето същата работа.

# 1 997
Ама, Боряна беше готина и не изглеждаше като гладен вълк. Пак казвам, харесваха ми хитринките на Мария в началото, но прекали и му доскуча. Тя върти една и съща лента и всеки път все повече я натъртва, то става нетърпимо. Пък това за ядрената физика ми беше капакът на вечерта. Grinning

# 1 998
  • София
За съжаление, Мария, освен тези "хитринки", нищо друго не показа. Те се изчерпват в даден момент, ако не развиеш нещата нататък. Това за консумацията се върти всеки сезон поне за няколко девойки - миналия се сещам за Айлин, Елена и Боряна - та хич не го приемам за чиста монета при липса на по-сериозна информация.

# 1 999
Мерси - ще потърся рекламите, да ги видя Simple Smile

Мен Надя снощи ме изненада много приятно. Аз, като цяло я харесвам, защото е много уравновесена и спокойна. И ме е яд, че толкова късно се сети да се разгърне пред Алек. Дали е чакала да види дали ще стигне по-напред, дали не й е по вкуса да целува мъж, след като е бил нацелуван от няколко жени преди това, дали е чакала той да направи първата крачка - не знам. Обаче ми прилича на Мика от миналия сезон, която се сети за Гената съвсем накрая и сякаш изпусна момента. И Надя мисля, че го е изпуснала. Вече много му личи по коя е лапнал или поне аз това виждам.

# 2 000
Ергенчо, че ги гони безмилостно и студено е факт и никак, ама никак не го оправдавам или защитавам, но си мисля, че най-вероятно и той усеща фалша им. Както е коментирано, една-две макс са имали истински интерес към него. Може би, ако е усетил и той самия фалша (или му спускат от продукцията какво става и се говори зад гърба му) решава, че ще им го върне по този начин. Не е изключено и просто да си е гад, но само ще си гадаем.

# 2 001
Гледах една от първите срещи с Мария на дивана.В един момент я пита "какво ме гледаш там надолу" и тя казва "устните ти". Хаха..какво ли е гледала Мария там надолу се пита. А в синхрон Алек казва "Мария ми действа малко предизвикателно". След целувката тя му се извини, а той и каза, че не трябва да се извинява за токова нещо. Тя " май бях по-смела", той "едно на нула....но аз мога много бързо да обръщам резултата".
Е, доказа го.

# 2 002
Добро утро, мацки.

Поздравявам ви с On the edge на Or Chausha, Yang Barmeli - песента от промото за следващия епизод с престрелката между Йоана и Магдалена.

Най-накрая обелката от ябълката беше изхвърлена вчера. За мен колкото по-малко остават, толкова по-интересно ще става и ще гледаме провокации на малко ''по-високо ниво''. Йоана ще се вихри следващия епизод. Тези двечките - Йоана и Надя - свършиха перфектно ролите си.
Йоана трябваше да бъде говорителя на сезона, не Виктория. Умна е, не мога да й го отрека. Почти не съм я коментирала досега, но не знам защо, започнах да й симпатизирам по един извратен начин. За мен е по-добра от Надя в това, което прави. Надя се е подготвяла и й личи, на Йоана й идва натурално.
Според мен епизодите преди финала ще бъдат интересни.

# 2 003
Ама те защо са по нощници?

Уж да изглеждат така както биха изглеждали рано сутрин.
А тези с корекциите да ги накарат ли да си махнат вежди, мигли, джуки, носове и цици? Някак си не  е честно да ядат Катето за една пудра, а Надежда, дето цялата и физиономия е променена да се подсмихва гордо отстрани с пластмасовите цици.

# 2 004
той "едно на нула....но аз мога много бързо да обръщам резултата".
Но какво стана? Нали всички мъже си мечтаеха някоя сърцата мадама от РуСкАтА шКоЛа да ги обожава и да ги пипа под колана на двойни срещи? Нали Мария беше учебник как трябва да се държи една жена, за да задържи един мУж до себе си? Ами, да не би... да не би това да не е така и много лесно да прозира какво се крие зад тези действия?
🤯🤯🤯

# 2 005
По принцип е така. Йоана и тя много имаше какво да каже, но има и джуки, и скули, и брадичка - това съм забелязала. Grinning

# 2 006
  • София
Никаква интрига не виждам при отпадането на Мария. Номерцата й минават до време и са интересни до време. Мъжете не обичат жени, които им се предлагат така директно. Великата съблазнителка беше много нелепа картинка като вися пред Алеко без да си тръгне с този влажен кравешки поглед.

# 2 007
Да, дано те поне успеят, тя нищо не спечели като монетизиране на славата си, една-две поръчки и като се оплакаха от нея, даже я махнаха от едно кратко промо на фешън дейс
така ли, какво е станало?
не я следя много след предаването

# 2 008
По принцип е така. Йоана и тя много имаше какво да каже, но има и джуки, и скули, и брадичка - това съм забелязала. Grinning

Сави, не. Йоана е натурална, между другото. За устните не съм 100% сигурна, може да има съъъъъъвсем малко, но ако има - добре е направено. Тази брадичка си е нейна, даже трябва да я коригира според мен, защото в профил изглежда леко кофти долната трета на лицето, но още е млада. Ивайла Бакалова има същата.  
Йоана е красива, на мен ми харесва как изглежда. Има остри черти на лицето, но въпреки това ми харесва.

Като я гледам как се разви в предаването - за мен е най-добрият злодей досега в шоуто. Жалко, че трябваше да слушаме Виктория цял сезон, а не нея. Тя поне говори интересно.

# 2 009
той "едно на нула....но аз мога много бързо да обръщам резултата".
Но какво стана? Нали всички мъже си мечтаеха някоя сърцата мадама от РуСкАтА шКоЛа да ги обожава и да ги пипа под колана на двойни срещи? Нали Мария беше учебник как трябва да се държи една жена, за да задържи един мУж до себе си? Ами, да не би... да не би това да не е така и много лесно да прозира какво се крие зад тези действия?
🤯🤯🤯
Не да задържи, а да го вкара в леглото си. Често пъти това е достатъчно за някои. Действията на Мария имаха нюанс на изнасилване. Това той не и го прости. Позабавлява се малко и дотам.

Общи условия

Активация на акаунт