🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 125
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 585
Сега с Надежда ще падне душкане, муцунки, нослета, сърчица тупчица.. да си приготвим легените 🤮😬🙄

Последна редакция: ср, 24 апр 2024, 20:21 от Catfish

# 586
  • България
Мале, тези срещи с участничките са голяма скука и глупост за зрителя. Така губят интереса още в началото и човек превключва канала/плейъра. Миналата година имаше срещи с делфини, коне. Тази година - постничко. Не ми се гледа половин час мяукане и подмазване от страна на момата.

Рекламите с Виктор са по-интересни от срещите в Ергенът.

# 587
Чакам скандала аз Joy

# 588
  • Paris
О неее пак ли Надежда. Яко скука… И той за тези палатки и каравани обяснява. Какъв бизнесмен е не знам 😀🤦🏾♀

# 589
Да, срещите са тъпи! Долу романтиката, да живее скандала!

# 590
Леле, колко сме различни 🙂
Установих, че харесвам Валерия. Без да съм сляпа, за недостатъците и. Пожелавам и, надявам се, да прави правилни преценки и изводи, като се гледа сега и да работи по себе си. Смятам, че има потенциал да стане качествен човек, но трябва да започне веднага.
Не гледам много физически данни. Правят ми впечатление лош грим, стайлинг и поведение, не физически дадености. Сега обърнах сериозно внимание на Надежда. Гърдите и наистина са много зле. Лош избор на имплант ли е, лошо изпълнение ли, но не ми допадат. Носът също.
Видях, че коментирате изгонване на Катето. Дано не стане така. Толкова по-спешни има..

# 591
Саше:
Аз смятам, че Надежда ще ми пъде феноменален партньор за всичко, което аз попринцип си представям и обичам да правя!

Саше:
Ще караме джет!

Надежда:
😳 Какъв Тунджет?

🤣🤣🤣

# 592
Защо лепнаха това 12, какви се канят да ги вършат тези?! 🤣

# 593
  • България
Занималнята за възрастни започва. Чакаме сеир.

# 594
Пляс, пляс педалите...требаше водно кУлило да им дадат да карат.
То с Жет всеки знае....

# 595
Много умно - защо обяви наградата?

# 596
  • България
как ще играем тази игра без Виктория? вече няма кой да им прави интриги и сеир.

# 597
Дано при тая скорост се наместят имплантите на Надежда.

# 598
сега се заслушах колко неприятен ми е гласа на Надежда.

# 599
Тази защо крещи? Това са 5 км. в час. Много екстремна тази Надежда, не очаквах. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт