🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 124 247
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 90
Ами - права е. Гримът се почиства лесно, сепак Joy

# 91
Тя се обяснява за тия визии, че гримьор от предаването я е правил мисля. Както и да е, не ми е това идеята, а че е по-безопасно да се дават некомпетентни съвети за грим. Най-много човек да изглежда така.
А от упражненията ѝ мен ме заболяха ставите. За храненето няма да коментирам

# 92
Валерия и Божана. Вижте и коментарите, споменава БГ мама.
https://www.instagram.com/reel/C6B0ML0I9Vq/?igsh=c3pqaHhpZjd3aTZh

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 22:12 от toplomliako

# 93
Тя се обяснява за тия визии, че гримьор от предаването я е правил мисля. Както и да е, не ми е това идеята, а че е по-безопасно да се дават некомпетентни съвети за грим. Най-много човек да изглежда така.
А от упражненията ѝ мен ме заболяха ставите. За храненето няма да коментирам
Малко странно гримьорката да се оставя другите да я гримират. По никакъв начин не са задължени да им ползват услугите. Освен това кожата ѝ е в ужасно състояние още от влизането. Некачествена козметика ли ползва, четките ли не чисти… Нямам идея, ама това не е нормално. Иначе да, съгласна съм… Пъпки се лекуват по-лесно от гастрит. 😁

# 94
Не знам дали са пъпки или брадавици, но има решение с лазер. Пастетът още повече прави цялата да изглежда страхотно нечистоплътна и мръсна.

# 95
Има си някакви проблеми с акнето жената. Явно кожата ѝ е склонна към образуване на белези, малко кофти. Нищо непоправимо. Държанието е големият проблем.

# 96
  • SF
Това е много модерен грим в момента. Хит е. Измести фушията от клепачите. Наистина й отива и изглежда по-загадъчна.
Ползвайте бели сенки и ще сте в тренда.
Гримьори ги гримират и фризьори им правят прическите.
Дрехите им се подбират от стилисти. На индивидуалните срещи  Алек и поканената винаги са мачи-мачи (нали така се казва) Simple Smile.

# 97
Това е много модерен грим в момента. Хит е. Измести фушията от клепачите. Наистина й отива и изглежда по-загадъчна.
Ползвайте бели сенки и ще сте в тренда.
Гримьори ги гримират и фризьори им правят прическите.
Теа каза, че нито един път не е ползвала услугите на гримьорките. Шермин също се беше изнервила в началото, защото ѝ бяха изчезнали гримовете точно преди коктейла. Така че явно не е задължително да ходят на грим и прическа, ако не искат.

# 98
Горджъса по-добре да дава съвети за грим, отколкото за храна и спорт.

Я, пак…

Не харесвам Кристина, но гримът е направен от човек в продукцията, да не мислите че дамите сами се гримират?

# 99
Горджи може да дава съвети как се оцелява при скандал. И как се мели без прекъсване и без да даваш думата на опонента. 😁Не мога да я плюя, че има проблемна кожа, скрива колкото може, какво да прави.
Вашата мила Александра я виждам в Хелса пак се кара с хората, пак неразбрана. На крива комета... нали..

# 100
Не харесвам Кристина, но гримът е направен от човек в продукцията, да не мислите че дамите сами се гримират?

Вече бе обяснено, че не е задължително да бъдат гримирани от екипа на предаването, а могат да го направят и сами.
Съдейки по ужасния й вид мога да се обзаложа, че се е мацала сама.

# 101
Съдейки по ужасния й вид мога да се обзаложа, че се е мацала сама.
Еее, не така, де. Май ще се повторя, но - подобен грим може и да е голям плюс - ако някой я хареса с него, може да е почти сигурна, че няма да избяга с писъци на сутринта Joy ако не го е прогонила доста преди това, отваряйки си устата Joy

# 102
Не знам обаче колкото по-скандално се държи в епизода, толкова по-оранжев фондьотен ѝ се дава

# 103
  • Варна
Не знам обаче колкото по-скандално се държи в епизода, толкова по-оранжев фондьотен ѝ се дава
Ох, смея се с глас 😂😂😂

# 104
Ние си ѝ сипваме доволно на Горджи, но за мен тя е по-малкото зло. Има някакво усещане за справедливост в нея. Просто е нелепа заради огромното си самочувствие без покритие. Има други, които са направо опасни. И за себе си, и за другите. Валерия например.

Общи условия

Активация на акаунт