🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 474
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 480
Да, то ще се окаже, че родителите на Евгени са по-заможни от милионерската фамилия на Алеко

# 481
  • София
Имаме ли дата за финала?

# 482
Да, то ще се окаже, че родителите на Евгени са по-заможни от милионерската фамилия на Алеко
Не са, говорим и за софийски представи за богат vs пловдивски

# 483
  • София
Някой ще ми припомни ли с какво се занимаваха родителите на Евгени, че съм забравила?

# 484
Имаме ли дата за финала?
Мисля, че трябва да се пада на 15 или 16 май.

# 485
Аз харесвах Елена, но не харесвам Маги. Странно ми е да я защитава и то така изсмукано от пръстите. 
Хепи, за мен не е странно. Гаджето й Асен е супер близък с продукцията, запознали са се на парти на екипа. За мен Елена просто предава думите на продукцията и се явява като техен говорител. Най-вероятно това не са нейните лични разсъждения, затова и "опорките" й звучат като изсмукани от пръстите.

Елена продължава да слугува на продукцията дори и извън нейния сезон. Това не ми харесва в нея, прекалено се нагажда и се губи в усилията си да се хареса на Евгени, на майка му, на продукцията да им прави провокациите. Дано сега е с човек, който я предразполага най-накрая да бъде себе си.

Оф топик е, но да изясним. Гаджето на Елена не е близък с продукцията и не са се запознали на парти. Познавал е само един човек от продукцията, който ги е свързал. И не, Елена не е говорител на екипа сега; вероятно защитава Маги, защото вижда в нейното увлечение нещо от собственото си поведение  преди година. Рядко гледам тази година, защото предаването стана много пошло, но следя понякога коментарите на живо на Елена. Струва ми се, че не се интересува много, пропуска епизоди, факти, детайли. И това е нормално, тя има нов живот в Брюксел.
Успя ли да си сбъднеш мечтата и да се запознаеш с Елена?

# 486
Здравейте и от мен.
Ние си хортуваме, а вече тече ракламата за кастинг за Ерген 4. Наслука!
Хо хо, и един мармот завива шоколада в станиол. Нали вече стана ясно от изявленията на ергените, че ако не бъркам, са били поканени за участие, а не на кастинг. Дори мисля и Ф. Буков беше споделил медийно, че е отказал участие за формата.

Някой ще ми припомни ли с какво се занимаваха родителите на Евгени, че съм забравила?
Бащата на Евгени е животновъд. За мама Светла не се сещам.

# 487
Мама Светла май фризьорски салон имаше.

# 488
А ще е интересно за следващ сезон да бъде модерно и да се вкара някоя транс жена Simple Smile
Бтв след този коментар:

Ако не им е хрумнало вече след конспирациите за Мария. 😂
За ергена ще е най-интересното. 😂😂😂

# 489
може и да са. Имат няколко салона за красота в Пловдив, всъщност бяха едни от първите, които направиха големи студиа в града. От поне 10-15 години са в този бизнес, защото още като бях в гимназията салоните им бяха много известни.

Танко има и други бизнеси според ТР, но не съм се ровила. Евгени си личи, че е с добър стандарт на живот. Алеко не вярвам да са милионери.

# 490
Коментарът ми е шега за набеждаването на ергена за нещо си… Евгени го бяха набедили за най-гениалният музикант, което доста дразнеше някои съфорумки. Не че той няма постижения в областта, ама чак гении.
Алеко му вървя колко месеца славата на милионер.

# 491
Не знам колко е заможно, но според мен семейството на Евгени е интелигентно. Брат му е завършил Оксфорд все пак.

# 492
Сезонът с Евгени не беше никак лош, дори може би ще остане като най-добър. Инфарктен финал, полюсни любимки. Единствено куцаше, че Евгени никак не става за такава циркаджийска маймунка 😂
Първи сезон пък беше най-автентичен откъм “реалити”. Никой не знаеше какво да очаква и как ще се развие.
Тази година положението е доста зле, гледам, че по-интересната част от съдържанието идва от бивши ергенки и сравненията с тях. Искрено съм  изненадана, че ще правят сезон 4, според мен тази година рейтингът дълбае дъното.

# 493
Евгени го гледах преди месеци като коментатор в Преди обед. Ами много беше симпатичен.

Интересно ми е Алек какъв е извън персонажа си в предаването.

# 494
Евгени го гледах преди месеци като коментатор в Преди обед. Ами много беше симпатичен.

Интересно ми е Алек какъв е извън персонажа си в предаването.
И на мен ми е интересно. Евгени на мен ми е симпатичен, но го виждам повече като интровертен тип. Ако е на кеф, ще се разприказва, ако не - няма 😃
Алеко в началото ми се струваше много общителен и усмихнат. С времето виждам, че и на него му писна от тоя отвратителен цирк.

Общи условия

Активация на акаунт