🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 067
  • 2 592
  •   2
Отговори
# 570
Пластичният хирург си е оставил ръцете при дялкането на носът на Надежда, имах предвид “непипани нослета” - Екатерина, Киара, Барбара сравнено с камбата на Надка. Загледайте се - нослета имат, малки, съвършени. Другото е носища - клюн, камба и пр.
Имам страшна антипатия към нея - признавам. Но ако беше красива, никога нямаше да го отрека.
Едно е съвършен нос, по природа, друго е грозен по природа, трето е окепазен и изкуствено стоящ от нечий пластик, както е при Надежда.

# 571
Покойният ми баща казваше - толкова му е остър и дълъг носа, че като се наведе може да си пробие сърцето и да умре 😂.
Е, нейният е камбест 😆.
Обаче дупето й е хубаво, поне от това, което видях. Пак е нещо… 😁

# 572
Аз всеки път като прочета в темата мнение,че Надя е красива и си мисля, че явно имам проблем с очите. Имам слабост към трапчинки и за мен това е единственото симпатично в нея. Носът и немигащия поглед са супер отблъскващи,а изкуствената усмивка само допълва психопатското излъчване

# 573
Надежда за Валерия - тя е широкоскроена. Бам! Гледам тъпо.
Валерия продължава да наглее.

# 574
  • България
Дано Валерия си ходи по-скоро, защото е адски натоварваща с лъжите и интригите си. Горджъса е права с определенията си днес.

# 575
Алек е споделил на стори кампания на Българското дружество за защита на птиците. 🌹❤️

# 576
Много е нагла Валерия, наистина много. Постоянно прави тъпотии и после иска да се оправдае, толкова е нестабилна.. чак дразнещо.

# 577
# 578
Магда реве от яд, а не от чувства.

# 579
Много фалшиви сълзи.

# 580
  • България
О, не! Абсолютна скука за зрителите е това повтаряне на Нани и Маги по два пъти. Другите без Йоана, Екатерина и Валерия въобще не са били на индивидуална среща. Искам Мария, Горджъс, Киара и Надя на индивидуални срещи, а не претоплена манджа. Няма да го гледам, пак ще си го слушам.

# 581
Късите гащи на Саше каква марка са Joy

# 582
Кажѝ честно, че Маги реве, защото Надежда отива на среща? Това е малко плашещо вече..

# 583
Започва се поредното мляскане

# 584
Този синхрон на Маги, изобщо не ми се вързва. Останах с усещането, че е към някаква друга случка. Чудя се, дали е възможно и това да правят, при монтажа...

Общи условия

Активация на акаунт