🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 067
  • 2 592
  •   2
Отговори
# 615
  • Paris
Йоана пръска от злоба и тя.

# 616
И понеже в спора не успяват да надделеят, се дообясняват и в синхроните.

# 617
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Йоана ми е много неприятна. Прилича ми на надзирателка в *********.
Надя язък, че е толкова млада и симпатична, маниера и е като на селска клюкарка.

# 618
  • България
Предишната година имаха стативи и бои, тази година си мацат гърбовете. Grinning

# 619
Надежда си е изгубила едната перла - обица. Ако на мен ми се случи заради мъж, който изненадващо ме размята из морето, после ще го убия. Joy

# 620
това прилича на теб
що? щот прилича на палячо ли?
имаме бингоооо

# 621
Не казвам, че Йоана и Надя са света вода ненапита, но Валерия си мисли, че светът се върти около нея и тя е по-по-най (както и най-изстрадала). И не, възрастта не е оправдание… но не виждам потенциал поведението и да се промени

# 622
Саше кви гердани е закичил бе...

# 623
Късите гащи на Саше каква марка са Joy
Vilebrequin

# 624
Трио Красиви носове пак мисли с един мозък. Въпросите им илюстрират творческо безсилие, а Йоана по външност и поведение бих я сравнила с гремлин. Не съм вярвала, че ще го напиша, но брат Габриел много липсва точно сега. Cold Sweat
И аз не съм предполагала, че ще го кажа, но очевидно брат Габриел е създавала баланса, който липсва сега..

# 625
  • България
Не казвам, че Йоана и Надя са света вода ненапита, но Валерия си мисли, че светът се върти около нея и тя е по-по-най (както и най-изстрадала). И не, възрастта не е оправдание… но не виждам потенциал поведението и да се промени
Валерия е на 21-22, Надя и Йоана са на 25. Няма кой знае каква разлика във възрастта.

# 626
  • София
Съгласна съм с Валерия, държанието доста загрозява както Надя , така и Йоана.
Въпросите им към Магдалена бяха нелепи, ако бяха токова умни за колкото ги мислят някои съфорумки сега беше момента да блеснат, но не би.

# 627
Надя и Йоана на всичките им претенции за интелект си зададоха въпросите по най-неадекватният начин с липса на какъвто и да е конкретен пример, с който да го обосноват. Магдалена може и да е фалшива ама какъв отговор очакват, да си признае ли? Провокаторки и интригантки, ама от просто устроения вид.

# 628
Валерия е на 21-22, Надя и Йоана са на 25. Няма кой знае каква разлика във възрастта.
О, не, това са много бурни години и човек доста преживява през тях! Simple Smile

А Валерия е на такава възраст, че може да затъне... или да се издигне. Всичко е пред нея. Желая й второто.

# 629
Пълна скука
Всичките им интриги и драми са като един обикновен офис ден. Изкукали женички се чудят какво да измислят и се хапят вяло.

Общи условия

Активация на акаунт