🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 444
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 780
Надежда е най-голямата хитруша там, Магдалена има много да се учи от нея. Милите очички много бързо бяха заменени от “тая па ще му седне в скута още малко”😅

# 781
  • София
Маги и сие наистина смешно се държат след като Алек седна при тях. Пълен криндж.

# 782
кецките на Виктория бих си купила и носила, но маратонките на Магда и Йоана никога - грозни са просто.

# 783
Мария ми напомня на Капитонова.. Води му жени на Ергеня, разпределя времето за срещи, но се знае че тя е главната в харема

# 784
Надежда прави 5 крачки напред и в момента, в който започне да злобее, се връща 10 назад. Толкова да не й отива. Чакам с нетърпение четириглавото куче да я захапе, ама едва ли ще го дочакам този момент.

Надежда ми стана по-неприятна от Магдалена.

# 785
Всичко е много криндж. Това е. Това исках да кажа. Криндж, криндж, криндж

# 786
  • Пловдив
Психарската усмивка на Надя...

# 787
Магда ми носи същото усещане като Сашка от сезон 1. Нацупена, кахърна, а като види Алек - светва, ухилва се и почва сърчицето ми, дъхът ми, ох, ах... И това ако не е фалшиво, не знам на кое казвате фалш.

# 788
  • България
Радо Тушев е написал по график коя в кой епизод да признае на Алек, че е влюбена.

# 789
Как целува с език сестра си. Ил. 😬🤢😂

# 790
Оф, тоя пак гони таргет 🤢

# 791
Мен лично ме досрамя от разговора за чехличките и парцалките. Манталитетът на източният блок е пословичен по цял свят. Направо сме генетично обременени на тема кореком. Огледали се помежду си коя какво си е донесла и си ги мерят. Всичките са парцалеси по душа, с Шанел или без 😂

# 792
Алек не си пасва с никоя там - с всяка по различни причини.
Евгени практически от началото хлопна с Валерия и си личеше химия, привличане, удоволствие да са заедно, към края първите семейни спорове даже и заигравката между тях.
Тук такова нещо няма.
На него му е скучно. Добре, че има тук таме джетове, спускане на рапел и плуване с риби, за да не заспи съвсем.

# 793
Ау,с целувките си Йоана да не отрови Алек?С тая жлъч,дето и е в устата...

# 794

Чудомир го е казал; "Ний не сме от тях, как Сийке". Да не се изключваме от числото на одумващите другите поне в този форум. Всички това правим тук, всеки според симпатиите си. Защо да е по-различно в реалити, да не е филм с герои в черно или бяло?
така е. Слава Богу, тук няма потребители, които държат сметка на други потребители за скъпите им вещи. Няма и такива, които определят 37 годишна жена като изпускаща влака.

симпатизирам на Маги, но ако и тя правеше коментари за обувки за 3000, влизаше в ролята на съдия и даваше определения, че на 37 вече изпускаш влака мнението ми за нея също би било, че е злобна и завистлива.

Общи условия

Активация на акаунт