🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 124 691
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 765
Най-честно играе Мария и това е. Освен това е коректна и към другите момичета.

# 766
Господи….тия момичета са наистина отвратителни. Колко са грозни в цялата си злоба и завист. Малки душички. Продължавам да не харесвам Магдалена, но какво значение има какво има и колко струва 😦  Горджъса плю отрова за гривната и, тази дето бие на мъж и спрялата Киара пък за рокли и обувки…нормален мъж пък камо ли с възможности не ще видят тези.

# 767
  • Варна/Амстердам
Тя Мария нали каза, че ѝ било трудно да познава часа по часовник със стрелки. Доста криндж признание.Satisfied

А пък миналата седмица не знам дали обсъдихме учудването на Ауек, когато Валерия каза, че обича да ходи "на кафе". Сякаш нямаше и понятие какво означава това...Sweat SmileFlushed

# 768
В "дълбокия" сюжет на това шоу "кемпер" и "палатка" не са кемпер и палатка. "Обувки и рокли за 3 бона" също. Символи са, че мъж като Алек не е за жена като Магдалена. Може да не сте съгласни, но те за това спорят, а не буквално за къмпинг vs. лукс.

Сигурно е така. Ние просто си обсъждаме.

# 769
А, що, според мен Маги и Алек са си чудесни, изглежда, че мечтата и на двамата е била да станат инфлуенсъри. Grinning

# 770
На Магда изпуснах маратонките, но на Йоана са Баленсиага.

# 771
“Съчицето миии”.. 🤦🏻♀ Магдалена не мисли ли, че се изтърка с това?

# 772
От тема “Ергенът” го обърнахте на “аз обичам да почивам Еди къде си”. 😀 Какво общо има дали на нас ни харесва или не да ходим на къмпинг, това ли е темата на вечерта? 😀
И нас не ни интересува, че братовчед ти ще участва в Игрите, но ни разказа, така че си трай, ако обичаш.

Горджъса все едно с глина я мажат, егати!

Ох, моля ти се. В тема за спойлери са ме попитали от къде знам и съм отговорила. Не съм тръгнала да разказвам ей така от нищото дали обичам на море или планина. Тоест - отговорила съм в темата според зададен въпрос. Докато тука се обсъжда къмпингите за бедни ли били или за богати. Пък тоя къмпинг хубав ли бил, не бил ли. 🤦🏻♀  Отделно съм писала, че няма общо с темата, дали ме интересуват или не е къмпинги е друг въпрос. Разбирам, че си се засегнала лично, ама айде малко четене с разбиране. Токова коментари в тоя форум, ти специално моят си запомнила. Чак се почувствах специална, мерси. 😂😂

Четворката все така злобни.

# 773
  • here and now
Разликата мили дами е, че само Магдалена твърди, че с кеф ще ходина палатка.
Другите се скатават по темата.
И ние не сме по-различни от клюкарките. Да не казвам, че в сравнение с нас са направо ангелчета....

# 774
Като ги слушам тия момичета не различават палатка, от кемпер, камо ли кемпер от каравана. Всичко е едно за тях - мизерия. Друго си е обувките на Балесиага. Само за справка, тентата на каравана или кемпер струва 3500 лв.. Едни обувки..

# 775
  • Варна/Амстердам
Надя и тя да се оплаче на педагогическия съветник.Smile
А пък защо не му разкаже на Ауек колко злоба и провокация показва в много от ситуациите?

# 776
само Магдалена твърди, че с кеф ще ходина палатка.
И тате каза, че ще ми купи колело Joy с усмивка приеми казаното, закачам се

# 777
Janele  сори, но теорията ти за невъзможността за любов с по-млад мъж  категорично куца. Simple Smile И в крайна сметка за любов те пленява личността, неговите качества, отношение към теб, ниво на емоция и страст и тн. Възрастта дали изобщо съществува като фактор.
Мария днес ми се струва, че мслко преиграва във флирта. И не съм съгласна, да не се дава втори шанс щото няма да сгрешиш. Не Марче, всички сме хора и неволно можем да сгрешим, дори и ти.
Нана щяла да повърне, че други хора се целуват. Сериозно? Що за детски маниери.

Последна редакция: ср, 24 апр 2024, 23:24 от *Амбър*

# 778
Катето защо мрънка че е  било гадно и ужасно, че тя няма да има среща с Алек, сякаш има срещи с него без този регламент, изобщо не помня кога тя е била на среща с него😂

# 779
Алекс не харесвам и затова му пожелавам да си избере Маги. ☺️

Общи условия

Активация на акаунт