🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 152
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 795
Хайде поредна влюбена😂

# 796
  • here and now
Скрит текст:

Чудомир го е казал; "Ний не сме от тях, как Сийке". Да не се изключваме от числото на одумващите другите поне в този форум. Всички това правим тук, всеки според симпатиите си. Защо да е по-различно в реалити, да не е филм с герои в черно или бяло?
така е. Слава Богу, тук няма потребители, които държат сметка на други потребители за скъпите им вещи. Няма и такива, които определят 37 годишна жена като изпускаща влака.

симпатизирам на Маги, но ако и тя правеше коментари за обувки за 3000, влизаше в ролята на съдия и даваше определения, че на 37 вече изпускаш влака мнението ми за нея също би било, че е злобна и завистлива.
В тази тема няма, защото коментираме предаването и момите вътре.
Явно не си чела другите теми из форума...

# 797
За първи път се загледах в епизод на предаването. Обикновено гледам края с розите и чета коментарите. Това, което виждам, че всичко са доста опротивели, начело с Алеко. Криси е много простовато същество, ако намира близост с Надя и Йоана. А двете са върха на злобарството.  Не разбрах кога Магда е загубила позиции пред Нанито, но определено второто ми е по-неприятно. Тя и Мага нещо не ме кефи. Май, нещо не ме грабва сюжета и героите на този сериал.

# 798
чакам избухването на Киара

# 799
Не става дума, че купуването на скъпи вещи е порок, а от усещането, че тези вещи ти придават стойност. Как не си го замериха коя по-добър университет е завършила, коя по-интересни пътешествия е имала. Маги беше много жалка като се заоправдава, че кара много скромна кола и живее в много скромна квартира.

# 800
Айде,Ваня Щерева почна пак изтърканата схема с бележките.А лампичка няма ли да има?

# 801
Абе Чебурашка /Нани душкащата/ много злобна.. Не спира да коментира Маги, не й излиза от устата.. А Голямата оранжева глава кога ще си ходи, не мога да я понасям повече

# 802
Странно що Нана пак разказа за този неприятник в живота ѝ. Така е инструктирана предполагам драми да има, що не разкаже за брака си, за дългата си връзка. Да ги съжаляваме и да се кахърим тука. 😁

# 803
Те другите защото са влезли само за либофффффффффф, оф!
Материалното, хич не ги вълнува. Само не разбирам Магдалена защо е толкова тъпа, че не си защити позицията, ами говори глупости

# 804
Изпуснах голяма част от епизода, но коментарите за 3К обувки не бяха ли с цел да изобличат Маги като златотърсачка, а не да ѝ държат сметка за какво си харчи парите?

# 805
Аз се чудя дали и навън масово мнението е такова - че до 35 МАКС си жив и имаш бъдеще, а след това край. Grinning Аз не съм стигнала тази възраст още, но някакси ми се вижда нереално. Колегите ми са в 30те си и почти всички още имат леко детинско излъчване - ясно, че вече не са младежи, ама са много далече от лели и чичовци, за които всичко е свършило или хайде, е на път да свърши.

# 806
  • Варна/Амстердам
В моите очи точно Йоана говори през зъби и е някак изкуствено усмихната независимо какво казва. Не знам защо прави забележка на Маги, даже ѝ заповяда да не я гледа през усмивка. Laughing
Така че каквито и недостатъци да има Маги, не е по-зле от Йоана, Надя, Горджъс и Киара.

Иначе Баленсиага за мен трябва напълно да се канселира след скандала. Последните години така или иначе марката се превърна в пълен траш. Иначе гледам, че в De Bijenkorf на Дам Скуеър в Амстердам редовно има намаление на техни артикули.

# 807
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
На Йоана по-скоро и отива да се казва Хелга, много неприятна персона.
Надежда с тихия инфантилен гласец и лигаво поведение все  едно е на 15 години.
Алеко ми е като оберкелнер с тази риза и тясно сакенце, и него ли хранят с бургери и пици?
От всичко най ме е яд, че не са дали досега целите рокли на Маги и Екатерина, срамота точно тази вечер
да са с толкова красиви тоалети и през цялото време да гледаме другите.

# 808
Изпуснах голяма част от епизода, но коментарите за 3К обувки не бяха ли с цел да изобличат Маги като златотърсачка, а не да ѝ държат сметка за какво си харчи парите?
Ми уж за това беше, ама страшни дефицити проличаха покрай тоя опит да я изобличат.

# 809
Крайно време е, на Алек да му оформят вече окосмяването. Малко запуснат започва да изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт