🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 093
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 005
Днес забелязах, че Екатерина има мюсюлмански черти, според мен от там й идва екзотичния вид.
Много разбираш от черти! 😂

Тя момичето отдавна обясни от къде са й чертите. Grinning

Хаха, не съм чула, че била от монголски произход. Просто ми заприлича на една позната туркиня.

Имаше в промото сцена на Киара ядосана хвърля питие. Днес ли беше, че пропуснах някои моменти? Да не би да е след като Надежда й отмъкнала Алек?

# 1 006
Здравейте,
Досега само ви чета и не съм коментирала. Гледам предаването от самото начало - току що осъзнах, абе хора, това си е пълно дъно. Направо се чудя и аз защо го гледам и как е възможно на такива индивиди да се дава толкова екранно време. Изумена съм как е възможно да има толкова прости и злобни същества - особено тази Горджъс ли е каква е. Тя няма елементарен изказ, но същевременно огромно самочувствие, без покритие.
Не знам дали е фалшива, но съм фен на Маги - вече ме е яд изобщо какво прави там, а този Кавънч от Али Експрес (много ми хареса това 😂) ако не беше в това предаване надали щяха да му обърнат каквото и да е внимание.

# 1 007
Алек ми е станал адски антипатичен. Капка характерност няма в образа му, нищо специфично, най-безличният ерген до сега.

Дразнещо беше днес как гледа като сбаран ученик да пуши на лафката - забил поглед в земята и оставя другите да оберат пешкира.

Ергенът има поддържаща роля в предаване, наречено Ергенът 🤷🏽♀🤷🏽♀

# 1 008
Горджъса, като виден сценарист, знае че ако системно прави скандали, ще я държат по-дълго. Заяждането с Катето беше абсолютно безсмислено.

# 1 009
Много е смешно как всички са лудо влюбени в Алек и му го казват.

# 1 010
Формата го изисква.

# 1 011
  • Варна
Горджъса, като виден сценарист, знае че ако системно прави скандали, ще я държат по-дълго. Заяждането с Катето беше абсолютно безсмислено.

В случая катя изскимтя.

# 1 012
  • Вестерос
Сега отново си пуснах частта за скъпите вещи на Маги (52 мин). В синхроните и Йоана, и Киара наистина й държат сметка, че си давала парите за дрехи и козметика, а не за "съществените неща в живота" според Йоана.

изключително грозно поведение на момиче на 25години. Как ще й държат сметка за какво си харчи парите?! Ако иска всичките ще си ги дава за дрехи и козметика както твърди Йоана.
че тя Йоана има същите маратонки на Маги... Grinning пълни злета

# 1 013
Не съм си и помисляла, че Горджъса ще е главният герой в сезона но много ме разсмива тази жена и дано да я оставят още няколко епизода, че иначе ще стане много скучно. В началото харесвах Маги, но и тя много послъгва и се прави на светица - живяла в панелка под наем и щяла да ходи на каравана 😀 просто пълна подигравка е това което говори. Много повече уважавам една Мария която си казва, че финансовото положение на партньора има значение от колкото да слушам такива измислици.

# 1 014
Катето е симпатична със грим, без грим не е. Според мен. А вероятно и според нея.
Маги е обиграна, но глуповато-кротка, има спокойствие в нея.
В Надежда обаче, зад инфантилните напъни, прозира злоба.

# 1 015
На мен Катето ми прилича на порцеланова статуетка - лицето ѝ не показва никакви емоции, но е добре изрисувано. Наистина е безхарактерна, но някак ми е по-симпатична от ония хиени.

# 1 016
Катя ми е безлична, но от всичките е най-малкото зло.
Но според мен, ако спойлерите не са верни, Алек ще избере Надежда. Съвсем различен е с нея и Маги.
Залагам на Йоана, Надежда и Маги в тройката, в петицата добавям Валерия и Надя.
Алек ме дразни вече, преди го харесвах, но вече ме дразни много.
Сега гледам играта. Още на първия и втория въпрос се вижда, че има вече зададени въпроси, но не ни ги показват.

# 1 017
  • Тайланд
Айде и аз да си напиша псевдо-психоанализа:
Надежда е много голяма лисица, страхотен манипулатор и ме впечатли как върти на пръста си малките!
Отиде на среща -> като се върна не йм даде детайли и се измъкна от другарския съд -> на коктейла си поиска време, не получи и вместо да вдига скандали тихичко ги прецака зад гърба им -> хванаха я, излъга, хванаха я, че лъже И ПАК й се размина! Вместо да се оправдава и включва в скандал само гледаше в земята, извини се и мълча като пържена цаца. Другите не можаха да реагират, бяха свикнали на скандал, не опонентката йм да се преструва на умряла Grinning Страхотен пример за максимата "по-добре да искам прошка, отколкото позволение".

Маги, Катя и Валерия надушиха слабост и използваха мелтдауна на Киара за да нападнат по-силната (но по-разединена) групичка! Влязоха под кожата на Горджъса и Йоана изключително ефективно и като се развикаха йм казаха да не повишават тон - с техните камъни по тяхната глава! Играеха шах, а Горджъса и Йоана - не се сърди човече Joy Катето ми хареса в нападение, най-накрая малко живец зад това красиво лице! Тотално изложи Горджъса.

А отстрани Надето пак мина между капките и със задоволство гледаше как конкурентките й хвърлят кал една по друга!

Маги е другата хитра лисица - справя се невероятно в скандалите и кара опонентките й да изглеждат едно ниво под нея. Просто ги затапва с логика и спокойствие. Двете с Надежда йм личи, че са по-опитни, въртят кръгчета около 20 годишните пишлемета.

Бат Горджъс е новата Виктория, с маниеризма и походката на квартален батка заплашва с бой Grinning И ми прави впечатление, че й избива североизточният Варненски акцент като се ядоса (и аз съм от там) - "ши видиш ти ко ши стани!", "щъ разплачъ!", "ни ми църкъй, ни ми мънкъй!"  - и стая уста и чене ми напомня на  дон Корлеоне в "Кръстникът" - шИ падна с тоз Горджъс! Joy

Катето - това й беше най-силния епизод, вся раздор в "голямата" групичка. Първо ги сръга, че никой не отивал след Киара. После ги настрои срещу Надежда. И накрая напомни на Гордъса, че преди няколко дни беше скарана с Надя и Йоана. Право в десетката! Браво, Кате! Ако това беше боксов мач - Катето ги нокаутира като Майк Тайсън!

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 06:19 от TraumaTeam

# 1 018
В началото харесвах Маги, но и тя много послъгва и се прави на светица - живяла в панелка под наем и щяла да ходи на каравана 😀 просто пълна подигравка е това което говори. Много повече уважавам една Мария която си казва, че финансовото положение на партньора има значение от колкото да слушам такива измислици.
Ами ако някой тук познава Маги и тя не живее в малък апартамент под наем нека да каже. Много ми е интересно как се обвиняват хора в лъжи само защото не казват това, което ние очакваме да чуем.

# 1 019
Според мен с грим е Маги. Горджъс, размахва кърпичката пред тяхното диванче. Валерия и Катя са 20-годишни модели абсолютно могат без грим. Но Маги, както казват има опит с продукции, клипове и тн, оставила си е ФДТ и пудра да не лъска.

Общи условия

Активация на акаунт