🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 031
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 960
Още нещо.
Киара каза, че много се е разкрила. Мислите ли, че е отрязана като Васка?
И последно, преди да видя целия епизод. Прави ли ви впечатление Валерия как всеки път на церемония си присвива очите и сякаш гледа лошо?

# 961
И последно, преди да видя целия епизод. Прави ли ви впечатление Валерия как всеки път на церемония си присвива очите и сякаш гледа лошо?

Възможно е да е късогледа... Присвива очи, да
Но на този коктейл гледаше доста ококорено основно "Горджъса" Grinning

# 962
Надежда много ме дразни от известно време, но тези номерца са си в реда на нещата и аз искам да виждам повече от това в предаването, вместо да си държат сметка на коя кое колко и струва и да се заканват, че ще се разплакват. Само че трябваше да си признае какво е направила, а не да лъже нагло, ама страх голям да влезе в конфликт, само шушу мушу.
Накрая си призна.

Не е ли виновен и Алеко? Нали двамата да се уговорили? Изпуснах преди това и затова питам.

Ти пък! Алеко никога за нищо не е виновен в техните очи! Той е любовта на живота им, цял живот него са чакали и бленували!

# 963
Още нещо.
Не мисля, че е орязана с цел, а просто, че комуникацията ѝ с Алек е била скучна. Все пак един епизод е 2-3 дни по близо 20 часа на ден снимки, тоест 40-60 часа, които трябва да вместят в 3.

# 964
Още нещо.
Според мен са я рязали доста, да. Най-вероятно срещите им не са били кой знае колко интересни. Съдейки по разговорите, които са им излъчили. Тя като статист пак доста издържа.

# 965
  • София
Магдалена пак му е сърдита и пак му прави фасони при получаването на розата. Не знам как може на някого да му харесва такова поведение.
Надежда също всеки пък, когато не получеше роза в топ 3, се сърдеше. дори и коментираше на синхрони
Не става дума коя какво е казала на синхрони или пред останалите момичета. Става дума за това, че Магдалена и Виктория са единствените, които се държат с него като законни съпруги - цупят му се открито в лицето, държат да разбере, че са сърдити и предявяват някакви претенции.
Магдалена е нацупена на абсолютно всяка церемония, на която не получи първа роза, а Виктория, когато е от последните получили роза момичета, както и му се сърди и му държи сметка за разни неща, станали по време на коктейлите. На церемониите като отиват да си вземат розите, го гледат намръщено и му говорят троснато и през зъби.

# 966
Силно се надявам Катето да не е тази, която се срамува от себе си без грим.

# 967
  • София
Алеко да си взима Годжърса и да отплават към хоризонтът, щом ще ни тормози още с това кречетало.  Тази жена вярно си живее в нейният си измислен свят. Катето има железни нерви, че я изтърпя като и мелеше над главата. Аз не знам, ако някой така дойде над мен да ми намила, дали няма да му раздам шамарите.
Дуо Злобил, само себе си пак излагат с опитите си да съборят МАги от нейният измислен трон. Не я харесвам, но на фонът на голяма част от плявата там, ми става симпатична. То Даже и бабите пред блока не се държат така, както някои в предаването. Мария и тя нещо започна много да си вярва и да лети из небесата. Надежда ми става все по лигава и изкуствена с всеки епизод........

# 968
Е, според теб е по-добре да се правят на каквото нямат фа бъдат ли?! Това е съвременният код за излзиане - реален от самото начало.
Така не се случва “като се оженихме, стана друг човек”
Магдалена пак му е сърдита и пак му прави фасони при получаването на розата. Не знам как може на някого да му харесва такова поведение.
Надежда също всеки пък, когато не получеше роза в топ 3, се сърдеше. дори и коментираше на синхрони
Не става дума коя какво е казала на синхрони или пред останалите момичета. Става дума за това, че Магдалена и Виктория са единствените, които се държат с него като законни съпруги - цупят му се открито в лицето, държат да разбере, че са сърдити и предявяват някакви претенции.
Магдалена е нацупена на абсолютно всяка церемония, на която не получи първа роза, а Виктория, когато е от последните получили роза момичета, както и му се сърди и му държи сметка за разни неща, станали по време на коктейлите. На церемониите като отиват да си вземат розите, го гледат намръщено и му говорят троснато и през зъби.

# 969
Aко наистина е така без грим..... не знам....

# 970
Щеше да е мн по-интересно на индивидуалните срещи да кани различни участнички, не все едни и същи.
Иначе продължава Надежда да ми е фаворит, най-ненатоварваща ми е и нежна (като човек).

Днес забелязах, че Екатерина има мюсюлмански черти, според мен от там й идва екзотичния вид.

Киара ми беше мн красива, но пасивна. Хайде утре Горджъса да си ходи.

Не мога да търпя Маги.

# 971
  • Leeds, UK
Алек взима за жена май Горджъса. Доста влюбени са един в друг.

А майка му ще има внуци от достойна снаха
Да не дава Господ 🤦
Ще са надлежно обучени как да се цапотят с грим още от бебенца😁

# 972
Мисля, че Екатерина ще е с грима. Само тя не се обърна към камерата, когато излизаха от къщата и малко се поскри. Но пък за Надежда ми се стори, че има грим, макар че за нея ще мълчат политкоректно там. Както и да е, смята че това няма да е повода, заради който ще изгонят някоя.

# 973
Екатерина за мен е много невзрачна без грим. При нея една очна линия прави чудеса. Дано оправи и гингивалната усмивка - явно за това избягва да се усмихва широко. Процедурата е доста лесна и бърза вече.

Последна редакция: ср, 24 апр 2024, 23:55 от Lilly_85

# 974
Днес забелязах, че Екатерина има мюсюлмански черти, според мен от там й идва екзотичния вид.
Много разбираш от черти! 😂

Общи условия

Активация на акаунт