🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 017
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 975
Мисля, че Екатерина беше казала, че баща й е от монголски произход.

# 976

Днес забелязах, че Екатерина има мюсюлмански черти, според мен от там й идва екзотичния вид.
Какви мюсюлмански черти? Това са азиатски черти.

# 977
Днес забелязах, че Екатерина има мюсюлмански черти, според мен от там й идва екзотичния вид.
Много разбираш от черти! 😂

Тя момичето отдавна обясни от къде са й чертите. Grinning

# 978
на мен също Надежда ми е много инфантилна. Хората, с които все се снима и ходят уикендите на разходки са ми също съмнителни - едно фризьорче и плеймейтката Жанет Осипова. Все лиготии, снимат и дебилни клипчета. Че и все си пишат коментари колко се обичат.

в началото я видях и си мислих, че ще е стилна и класна, но уви.
Много точно, за човека можем да съдим по приятелите му, и в този ред на мисли Горджъс е един от тях....

# 979
И аз основно съм се гримирала с очна линия и спирала и от тийн до може би 22г.в. ме беше много срам да излизам без тази очна линия и да ме виждат без нещо черно на очите. После започнах да се приемам и сега нямам проблем, да не слагам, но ми става жал за Катето, защото и аз не си харесвах очите без грим много дълго време. Не я съдя.

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 00:04 от BobbyDyl

# 980
Те се сприятеляват както да били в стаите. Нани и Горджи са в една стая, както знаем.
на мен също Надежда ми е много инфантилна. Хората, с които все се снима и ходят уикендите на разходки са ми също съмнителни - едно фризьорче и плеймейтката Жанет Осипова. Все лиготии, снимат и дебилни клипчета. Че и все си пишат коментари колко се обичат.

в началото я видях и си мислих, че ще е стилна и класна, но уви.
Много точно, за човека можем да съдим по приятелите му, и в този ред на мисли Горджъс е един от тях....

# 981
Ново предизвикателство: Да качат своя снимка без грим, фотошоп и faceapp ?? Simple Smile

Гледам шоОто на много голям екран и гледката на Горгонджъс отблизо е гнусна. Не , не ме интересува как звучи. Погнусена съм и отвратена. Вярно е че от злобата се погрознява.

# 982
Много от момичетата нямат нищо общо със снимките си в Инста.

# 983
На мен Горджъса ми се видя даже по-приятна без грим в промото. 😁 Потресаващо я гримират и всичките ѝ недостатъци изпъкват. А на снимките от два поста нагоре, сигурно дори майка ѝ не би я познала.

# 984
  • София

Не са мюсюлмански черти...  Майка и е от Сибир, и явно е от чукчите или някое друго племе, които са братовчеди с инуитите (ескимосите).. Но и без грим си е готина и я предпочитам пред злобилите в къщата.
А разбрали се , бащата на Валерия какъв е, че и тя е със смесени черти?

# 985
Е, според теб е по-добре да се правят на каквото нямат фа бъдат ли?! Това е съвременният код за излзиане - реален от самото начало.
Така не се случва “като се оженихме, стана друг човек”
Скрит текст:
Магдалена пак му е сърдита и пак му прави фасони при получаването на розата. Не знам как може на някого да му харесва такова поведение.
Надежда също всеки пък, когато не получеше роза в топ 3, се сърдеше. дори и коментираше на синхрони
Не става дума коя какво е казала на синхрони или пред останалите момичета. Става дума за това, че Магдалена и Виктория са единствените, които се държат с него като законни съпруги - цупят му се открито в лицето, държат да разбере, че са сърдити и предявяват някакви претенции.
Магдалена е нацупена на абсолютно всяка церемония, на която не получи първа роза, а Виктория, когато е от последните получили роза момичета, както и му се сърди и му държи сметка за разни неща, станали по време на коктейлите. На церемониите като отиват да си вземат розите, го гледат намръщено и му говорят троснато и през зъби.

Навремето имаше един лаф: "Махни си стоте кила грим, защото искам да целувам тебе, а не Фармахим!"
Обаче чак така не сме се мацали, поне мацките около мен - не. Слагахме едно червило Ида 121, мацаме от него и на бузите, малко очна линия и спирала и сме готови! Сега като ги гледам момичетата, ужас, като си махнат грима и стават едни такива, хубавки, детски, защо дават луди пари, за да се състаряват не мога да разбера?
Ето и Катето каква е сладка без грим на снимката по-горе. Видях и Надя и Йо и Мария, а и другите са сладурчета. Но на Маги определено си й трябва грим и на Надежда - също.

# 986

Екатерина е супер нежна и красива без грим.

# 987

Не са мюсюлмански черти...  Майка и е от Сибир, и явно е от чукчите или някое друго племе, които са братовчеди с инуитите (ескимосите).. Но и без грим си е готина и я предпочитам пред злобилите в къщата.
А разбрали се , бащата на Валерия какъв е, че и тя е със смесени черти?
Баща й е българин, майка й е рускиня с монголски корени.

# 988
Според мен и на Катето. Или просто не мога да я възприема без грим. Киара е по-добре без грим. Повече си личи красотата ѝ.

Ама тук е с грим.

# 989

Напомня ми един страхотен лаф на Силви.

Общи условия

Активация на акаунт