Ще вземат ли решение? Все повече ми се струва, че само се чудят за какво да се хванат. Ако не е едното, ще е другото. 
А иначе Йоана нападна Маги за марковите обувки, но заобиколи коментара за собствените й скъпи маркови обувки. Лицемерки.
И ми прави впечатление, че й избива североизточният Варненски акцент като се ядоса (и аз съм от там) - "ши видиш ти ко ши стани!", "щъ разплачъ!", "ни ми църкъй, ни ми мънкъй!" - и стая уста и чене ми напомня на дон Корлеоне в "Кръстникът" - шИ падна с тоз Горджъс! 

аз пък не я харесвам заради носа и гласа
мисля си, че “държат” украинка във формата по “политически” причини. Криса е друга, която не мога да понасям, като за “гримьор” е доста зле гримирана, отделно мега неприятна. Може би ще я “държат” нея още, само за да има малко повече цирк, че иначе съвсем ще пукаме от скука с тия смръхли. Магито ме влудява с инфантилизма си и ми е все зъбеста и ушеста. Надежда щеше да ми е фаворит, но и тя много се лиготи. Но иначе за мен тя е най-хубавата там, макар че и на нея нещо ѝ има на носа, не знам дали е пипан не много успешно и затова. Явно Сашо си я харесва най-много де. Валерия пак зализана като Риана или Бионсе, но ѝ акцентира това на малката несъразмерна глава. Надя и Йоана продължават да са ми супер странни като поведение, Йоана повече последния епизод. Катето ми е безлична, както беше и Киара - млади и хубавки, но кухинки.
А дали после ще го изкаже на моля другарката Алек.
Препоръчани теми