🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 015
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 990
Според мен и на Катето. Или просто не мога да я възприема без грим. Киара е по-добре без грим. Повече си личи красотата ѝ.

Екатерина е супер нежна и красива без грим.
Ама тук е с грим.

Нямам лупа, за да измеря колко точно грим има, но очната линия, която вади здравето на всички, не я виждам.

# 991
Сега отново си пуснах частта за скъпите вещи на Маги (52 мин). В синхроните и Йоана, и Киара наистина й държат сметка, че си давала парите за дрехи и козметика, а не за "съществените неща в живота" според Йоана.

изключително грозно поведение на момиче на 25години. Как ще й държат сметка за какво си харчи парите?! Ако иска всичките ще си ги дава за дрехи и козметика както твърди Йоана.

# 992
Според мен и на Катето. Или просто не мога да я възприема без грим. Киара е по-добре без грим. Повече си личи красотата ѝ.

Екатерина е супер нежна и красива без грим.
Ама тук е с грим.

Нямам лупа, за да измеря колко точно грим има, но очната линия, която вади здравето на всички, не я виждам.
Аз харесвам много как си очертава очите. Гримът много отива на някои хора.

# 993

Ъъъ... добре ли е?

# 994

Не e добре, много ясно. Ти пък какво попита. Grinning Grinning Grinning

# 995
Да знам дали да сигнализирам властите, звучи ми като монолог на злодей от плоско американско филмче. 😂

# 996
Разбира се, че усещаме липсата ѝ. Откакто я няма, предаването стана много по-приятно за гледане.

# 997
Чувствам се много разочарована от постния скандал с Киара. Не е честно да ни обещават кървава баня в промото, а то едно голямо нищо. Ваня Щерева пак ни сервира претоплена манджа. Вече гледахме неспазванато на правилата. Видяхме, че на прилежните момичета Надя, Йоана, Мария им е много важно правилата да се спазват, а продуцентите искат да вкарат нишката в любовта всичко е позволено.

Очаквано Киара си тръгна, защото тя и без грим си е хубава и не би била интересен участник в утрешното предизвикателство.

# 998
Чувствам се много разочарована от постния скандал с Киара. Не е честно да ни обещават къвава баня в промото, а то едно голямо нищо. Ваня Щерева пак ни сервира претоплена манджа. Вече гледахме неспазванато на правилата. Видяхме, че на прилежните момичета Надя, Йоана, Мария им е много важно правилата да се спазват, а продуцентите искат да вкарат нишката в любовта всичко е позволено.

Очаквано Киара си тръгна, защото тя и без грим си е хубава и не би била интересен участник в утрешното предизвикателство.

Аз точно се надъхах, че ще има спаринг с участие на Надежда и Горгонджъс успя да парира всичко. За малко беше. Но все още има надежда, някъде там...Grinning

# 999
Когато тръгна за срещата си Надя не каза ли , че е още по-щастлива , защото ги виждала как страдат тричките (Валерия ,Катя и Маги).Не мога да се сетя , как се нарича човек възбуждащ се от чуждото нещастие, но явно за това се вбесяват на Мага - лепи си усмивки , и не им прави кефа да я гледат кога страда.
Кой заплашва най-много Кристина или Силви. Същата куковица

# 1 000
  • Варна
Не понасям безхарактерни хора. В случая, просто катя.

# 1 001
Скрит текст:
Чувствам се много разочарована от постния скандал с Киара. Не е честно да ни обещават кървава баня в промото, а то едно голямо нищо. Ваня Щерева пак ни сервира претоплена манджа. Вече гледахме неспазванато на правилата. Видяхме, че на прилежните момичета Надя, Йоана, Мария им е много важно правилата да се спазват, а продуцентите искат да вкарат нишката в любовта всичко е позволено.

Киара е красавица, само устните й са прекалено надути, няма нужда чак толкова. НО, гледа много намръщено, явно е киселка по природа. Киселячките не се харесват на мъжете, защото красотата не е достатъчна, за да живееш с някого. Всъщност, с времето човек свиква с чертите на другия, обаче с несъвместимостите в характера - трудно, да не кажа невъзможно.

# 1 002
Надежда е голяма хитруша. Надигра ги тази вечер, здраво разклати Маги (която днес доста позамаза в играта и, четейки тук, явно й се е получило) и излезе суха от водата. Като цяло, много неприятни са и двете фаворитки. Недоумявам защо Катето е толкова харесвана. Днес за малко да изкаже мнение, но пак не се сети за довод. Много е скучен този сезон. Безинтересни моми. И един безкрайно отегчен и уморен ерген.

# 1 003
Безумно е как карат всяка да декламира колко е влюбена

# 1 004
Киара ми е много грозна , даже ми е неприятно да я гледам. Жалко наистина , но е пример за това , как тъпотата може така да прецака излъчването ти. А иначе има хубави черти

Общи условия

Активация на акаунт