🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 081
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 020
Катето - това й беше най-силния епизод, вся раздор в "голямата" групичка. Първо ги сръга, че никой не отивал след Киара. После ги настрои срещу Надежда. И накрая напомни на Гордъса, че преди няколко дни беше скарана с Надя и Йоана. Право в десетката! Браво, Кате!

И на мен ми хареса как атакува. Добре се справи, беше спокойна през цялото време, ама сигурно сърчицето й е щяло да се пръсне. Гласът й беше равен и не затрепери нито веднъж.

Аз много харесвам Екатерина. Жалко, че не показа нищо цяло предаване, а имаше хубава среща с Алек.

Вече чак не искам да му казвам името, толкова ми е антипатичен.

# 1 021
  • софия
Не може ли Катето просто да е добро и възпитано момиче?
Кой интелигентен и възпитан човек ще влиза в тези елементарни махленски скандали?

Маги, Катя и Вал - моето диванче днес. Hands V

Другите момичета да вземат за Ергена да си поговорят, че ще му забравят името. Вечер на пейката очаквам да му кажат " здрасти, ъъъъ .....пич, радвам се да те видя'"

Надежда - все и давах шанс да я харесам, ама от няколко серии, тц, няма да го бъде, без пръстен от мен.

Алек - офффф, симпатичен ергенин ми се виждаше, а сега ми е най- досаден.

# 1 022

Като започне да гледа лошо ми е по-смешен и от игривите вежди на Виктор Стоянов. Страшна карикатура ми е вече.

# 1 023
В началото харесвах Маги, но и тя много послъгва и се прави на светица - живяла в панелка под наем и щяла да ходи на каравана 😀 просто пълна подигравка е това което говори. Много повече уважавам една Мария която си казва, че финансовото положение на партньора има значение от колкото да слушам такива измислици.
Ами ако някой тук познава Маги и тя не живее в малък апартамент под наем нека да каже. Много ми е интересно как се обвиняват хора в лъжи само защото не казват това, което ние очакваме да чуем.

Доста адвокати се събраха на жена която е позната държанка и вече доста хора са го коментирали това нещо. Може и да живее под наем в което няма нищо лошо, но тя по такъв начин се представя в това предаване все едно е супер скромно момиче разбираш ли, а не жената която с влизането си твърдеше че може да си позволи скъпи почивки и очевидно държи на материалното, има си известни приятели и така нататък. Защо трябва да се представя за тотално различна личност от това което е. И аз се дразня на фалша, така че трудно се издържа да гледам възрастна жена да говори по този начин, да не забравяме че работи уж 16 часа в заведение и не знае как да нареже една салата. Айде стига с тези номера, щях да я уважавам много повече ако беше себе си в това предаване.

# 1 024
  • софия

Като започне да гледа лошо ми е по-смешен и от игривите вежди на Виктор Стоянов. Страшна карикатура ми е вече.
Grinning  да бре, язък значи...
Видях и преди мен в постовете същото сте писали  за ергенчето - ех,  Александре, Александре.... каква я мислехме, каква стана....Joy

# 1 025
  • София
Значи  утре горгоджъсовата ще мацне кърпичка на нечие чуждо лице и ще търка грим в името на правдата и истината. Joy А дали после ще го изкаже на моля другарката Алек.

# 1 026
  • Тайланд

Аз много харесвам Екатерина. Жалко, че не показа нищо цяло предаване, а имаше хубава среща с Алек.

Вече чак не искам да му казвам името, толкова ми е антипатичен.

Катето ми беше първата фаворитка, много хубави черти и много кротко и добродушно момиче. Даже сега като си показа ноктите го направи с класа!

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 03:09 от TraumaTeam

# 1 027
Здравейте,
Досега само ви чета и не съм коментирала. Гледам предаването от самото начало - току що осъзнах, абе хора, това си е пълно дъно. Направо се чудя и аз защо го гледам и как е възможно на такива индивиди да се дава толкова екранно време. Изумена съм как е възможно да има толкова прости и злобни същества - особено тази Горджъс ли е каква е. Тя няма елементарен изказ, но същевременно огромно самочувствие, без покритие.
Не знам дали е фалшива, но съм фен на Маги - вече ме е яд изобщо какво прави там, а този Кавънч от Али Експрес (много ми хареса това 😂) ако не беше в това предаване надали щяха да му обърнат каквото и да е внимание.
Отдавна вече не се впечатлявам.Някой път даже ми е за фон ,докато си върша нещо.Този формат отдавна за мен изгуби и социалният аспект.Не го вземам на сериозно.Честно казано ,ако ме издразни и съвсем свие в  комичното ,ще го зарежа.

# 1 028
Без грим според мен е Мария 😁
Никъде не се видя, че търка. А, на клипа, където “момъкът” пита защо не си го махна беше момиче с кестенява коса, сякаш с права коса.

# 1 029
  • Тайланд
Esmee, бърже направи една анкета коя според нас е била без грим, please!
Аз залагам на Надя!

# 1 030
Гледах мач, после бойна вечер и чак сега изгледах ЕргенчУ. Припаднах! 🤣 Горджъса е в ТОП 8 🤪 Радо Тушев се гаври с нас. Горджъса ме накара да се срамувам за целият български народ 🙄 Катя направо я смаза, а онова не разбира какво й говорят насреща. Все едно темата да е "За или против да караш пил" и Горджъс да отговори "О, Шипка!" 😄 Валката как я заби накрая с правилното възклицание "Селоооо". През целият формат, това беше най-правилното място, където това определение си застана и пасна. Киарчето, милата се канеше да целува тая вечер, защото усещаше, че ще си ходи, ама йок. Затова се ядоса. Надежда даже няма да я коментирам. Тя винаги ми е била изкуствена.

Ако утре Сашко ще маха по критерий "Без грим", на Горджъса и на Мария им е спукана работата 👹 Това ще е най-яката серия 😄 А косата ми прилича на Йоанината или на Надежда. Май Надежда ще е. Такъв коктейл трябва да има всеки сезон и то още като са около 15 участнички.

# 1 031
  • The wild, wild west
Уф, от целия епизод само срещата с Йоана не ми беше криндж. Каквото и да си говорим ние тук това, че точно тя получава четвърта или пета първа роза не е случайно. И при това тя доста го държеше на разстояние до скоро. Очевидно е, че има там някаква тръпка от негова страна и реално това е и единствената връзка, която той бута напред, за разлика от тези с двете каки. Каките определено мнооого повече се стараят, което уви убива и без това не съвсем изявеното мъжко в Алек и от там романтиката отива да изгледа едно кино.

# 1 032
Репертоарът на ергенките при ''диванче - праз'' Laughingсрещите с Алеко:
Магдалена - ''Ох, сърчицето мииии...така се разтупка...Толкова чаках да те видя. Това, че си млад, красив и богат няма никакво значение. Аз държа на малките неща.''
Надежда - ''Оттук нататък ще бъдем заедно с теб, до края на света. И ще си правим такива вечери.. двамата...ще имаме мнооооого такива занапред...''
Горджъса - ''Знаеш ли, усещам, че съм влюбена в теб.Започвам да те опознавам и още повече се влюбвам.  Предстои ни да напишем нашата история. И между другото, искам да ти кажа, че Валерия много лъже и ти накърнява достойнството.''
Мария - ''Ауек...трябва да ти кажа нещо...но няма да ти го кажа.'' Следва загадъчен поглед, сластно прехапване на устните, подръпване космите на брадата на Ауек и внезапно впиване в устата му.

# 1 033
Според мен с грим е Маги. Горджъс, размахва кърпичката пред тяхното диванче. Валерия и Катя са 20-годишни модели абсолютно могат без грим. Но Маги, както казват има опит с продукции, клипове и тн, оставила си е ФДТ и пудра да не лъска.
Не мисля, че е Маги-тя беше казала веднъж, че грам не се притестнява да е без рим, даже на първата си среща с Алек е била без грим.
По метода на изключването, моето мнение е следното:
Не е Валерия, нито Йоана-и двете ги дават как яко се търкат и на двете им личи на промото, че наистина са без грим.
Мисля, че не е и Мария- и на нея много и личи, че е махнала всичко.
Явно не е и Гроджъс-тя явно изобличава тази, която е с грим.
Екатерина също не е -пак се вижда как си търка цялото око и е махнала всичко и на промото пита-кой е с грим?
Остават-Надя и Надежда-незнам защо, но повече колня към Надежда, макар най-логичното е да е Надя.
На промото се вижда как Надя си маха грима, но не търка цялото око, а само част от клепача, а и напрекъснато я обвиняват, че спи с грим даже.
Но.... наистина се вижда част от косата на момичето с грима и на мен ми се стува, че косата е светла.
Аз залагам на Надежда, мисля, че момичето ,за което говорят на промото-за очната линия е Надя със сигурност, но момичето,коеот не си маха грима на коктейла не е тя-демек Надежда.
Освен това не мисля, че след всички нападки на тема нейния грим, Надя ще си позволи да не го махне, мисля,че даже напук на тях ще го изтрие.
Малко да изкоментирам и друго от епизода-не симпатизирам на Валерия, но ми направи впечатление, че явно Надя първа е започнала заяждането на тема кой се е изпотил-нещо,което ние не видяхме.
Според мен Надежда беше подбутната от продукцията за срещата с Алек-доста хубав сет беше избран при люлката,за уж инцидентна среща.
Маги започва да усеща колко много Алек харесва Надежда и за първи път и повярвах, че има чувства към него.
Т.к. ми се случи да я видя в колата й преди известно време-да наистина кара сравнително не кой знае колко луксозна кола-мисля, че беше фиат 500, от тези дето са малко по-големи от стнадартните, но колата мисля, че е на бая годинки като модел-със сигурност е кола поне на 10 години.
По-случайност знам и къде живее Маги-живее в луксозна сграда в София, но в мейна защита тя не каза, че живее в панелка-а в малък апартамент под наем-т.е, за тези две неща Маги не излъга.
Освен това наистина беше тъпо от страна на Йоана да я атакува за вещите, които притежава при положение, че тя явно има дори по-скъпи обувки от нейните.

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 06:39 от Evaeva7

# 1 034
Сърчицето ми снощи заспа, клепчиците на очите ми се затвориха....и положих телце в легълцето....Joy
Та коя излетя снощи, ида да питам на ранина?

Общи условия

Активация на акаунт