🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 123 270
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 260
Ама какъв семеен бизнес върти Алеко?? Нали бил най-малкият от една тумба братя и сестри при това с живи и работещи родители. Сигурно всички седнали да чакат на 28 годишния Алек да се разпорежда. То просто звучи смехотворно, но за визитка тоя балон върви чудесно - колкото да лапнат въдицата шаранките.

# 1 261
Много ми е странно как никой нямаше въпроси към Надежда след срещата ѝ, а миналия епизод Валерия я разкъсаха. Не ми изглежда респектираща личност, че да не смеят да я питат нищо.

Надежда на моменти ми напомня на Милена. Успяла е да им предаде такова усещане на добър, мил, нежен, крехък човек, та затова не я хапят и внимават с нея. Докато с другите имат изразен конфликт, още от началото на шоуто и това при тях върви. Вчера имаха шанс да влязат на Надежда с бутонките, но не успяха. Едва ли ще има продължение...

Надежда в началото го играеше много хрисима и те я възприеха и свикнаха с този образ. След това пък им показа, че има характер и няма да влезе в спорове и те я отбягват, защото ги е страх, не знаят какво да очакват. Истината е, че е супер обиграна, хитра на едно битово ниво поради наличието на опит, доста е преживяла покрай брака и развода си. За мен тя не е интелигентен човек, изглежда ми простовата без значение външния й вид, който пък не е впечатлителен - дялкано носле, прекалено слаба, ужасен бюст и изрусена.. Като прибавим и интригантстването и ми е направо антипатична.

Много ми хареса разгърнатата теза на някой от вас тук за Алек. Презентираха го като преуспял бизнесмен само за въдичка. Нищо не разказва за себе си обаче и това лишава предаването от основната динамика, защото все пак гледаме "Ергенът", не "Момите".
Аз не гледах вчерашния епизод, няма да гледам и днешния, за по-нататък не знам.

# 1 262
Ама какъв семеен бизнес върти Алеко?? Нали бил най-малкият от една тумба братя и сестри при това с живи и работещи родители. Сигурно всички седнали да чакат на 28 годишния Алек да се разпорежда. То просто звучи смехотворно, но за визитка тоя балон върви чудесно - колкото да лапнат въдицата шаранките.
Е, не го върти, но работи там и някой беше изчислил, че взима добри пари за ерген в София. Нещо, колкото чепиците на Маги. 😀

Не ги знаем братята и сестрите с какво се занимават, нито е невъзможно той да наследи фирмата. Но - Алек е със заявка за собствен бизнес и да прави цехове. 😀

# 1 263
  • София
Опитах да щракна от телевизора каквото можах от момите без грим и май не става докрай ясно коя ще е.

На пръв поглед Надежда, Валерия и може би Надя са с недоизчистен докрай грим.

Навън Надя изглежда без очна линия, но на тръгване, когато се оглеждаха, сякаш има остатъци. Надежда обаче май и червило даже има.
Горджъса пък май е с вежди...
Валерия си е с тъмни мигли, та може и да си има естествено тъмна линия около очите заради тях.

# 1 264
  • София
Абе кога ще махнат Горджъса? Не се търпи вече!

# 1 265
Горджъса е с микроблейдинг.

Алек освен с една мицеларна вода да минава, щом му било "право" да ги гледа без грим. 😀

# 1 266
  • София
На Маги и се виждат пигментните петна, няма да е тя обърсаната с кърпичка.

# 1 267
Сериалът става все по-скучен, сигурно скоро ще вкарат някаква нова интрига, след като най-обсъжданата тема са майчинските избори на Надежда. Надявам се, че е преекспонирала историята с цел да впечатли Алеко, защото ако си се съгласила да живееш ей така с човек, който не се държи добре с детето ти... не говори особено хубаво за качествата ти на родител.
В предишните сезони беше много по-лесно да си избереш фаворитка или поне някого, на когото да симпатизираш, но на този етап всички са ми от леко до много противни.

# 1 268
е, глупости, то това ако е микроблейдинг трябва да си иска парите обратно...дано не е. Grinning

Валерия, Надя, Йоана и Катето са с най-чиста и хубава кожа.

# 1 269
Е да, но се е стигнало до етап в който детето не е искало да се храни. Това вече, не е нормално.
Незнам Надежда ми е като леко отвеяна жена, такива асоциации си правя. С такава лекота го разказваше сякаш не ставаше въпрос за нейното дете, ами за някое чуждо.

п.п. Незнам бившият и съпруг как би се почуствал ако гледа това.

Наистина е ужасно безотговорно. На Надежда цялото й поведение е доста фриволно и куку като за една майка. Но не мисля, че на Алекс ще му направи лошо впечатление това, тъй като той самият е доста инфантилен.

Йоана ми е доста грозна, но Надя е природно хубавка. Меги е лачена, но лицето и тотално не притежава костна структура, като барбарон е -- няма скули, брадичка, много странни черти. Но това, че е слаба, висока и с изкуствени цици, дълга коса, някакси я вкарва в категорията "хубава жена".
Надежда и тя е от категорията на Маги, с доста странни некласически черти е, но поне е жива, очите й играят, има тръпчинки и наистина има нещо атрактивно в нея.

Някой знае ли зодиите на Надежда и на Маги, дати часове и тн?

# 1 270
Не успях да гледам снощи, днес дано успея да наваксам. Но четох малко за Киара - майка й е оперна певица, тя самата е тренирала художествена гимнастика, баща й работи в общината в Бургас на отговорна позиция, а тя... Не го разбирам
В тая община странни екземпляри работят... И онази, дето уби клетия си мъж заедно с ужасната си майка, която пък беше дипломат, работеше в общината в Бургас на отговорна позиция.

# 1 271
Някой знае ли зодиите на Надежда и на Маги, дати часове и тн?
В първия пост на темата има зодиите на участничките.

# 1 272
Изобщо не ми е чудно защо и как Магдалена и Йоана имат скъпи парцалки и защо едната не инвестирала в нещо по-смислено и живее под наем. Ами защото най-вероятно повечето са ѝ подаръци, а собствените ѝ доходи не са особено впечатляващи. Както и финансовата култура.

А пък Йоана, като страшно много момичета от средната класа на Запад, най-вероятно пазарува от аутлети, намаления и сайтове за втора ръка маркови дрешки тип Poshmark, Vinted и т.н. Всяка втора има шляпки Ермес, маратонки Баленсиага и чантичка YSL. Като посъберат още малко пари, следващата покупка е чанта Шанел, от тези дето са карирани като соц юргани, и ако имат гадже им подарява Love гривната на Картие.

Ментетата от истанбулските чаршии и златарски магазини са отделно, да не говорим, че има и специални сайтове с изключително добри китайски имитации, само професионалисти могат да направят разликата.

Сега ако наистина има автентичен Ролекс, това вече е сериозна сума и трябва да си много зле да профукаш свои $30-50к и нагоре, това и Капитонова го знаеше. Сигурно е подарък от някой турски бей или близкоизточен шейх. Тя си каза, че много харесва тези култури. А може и някой пилот да е развързал кесията.

# 1 273

Сега ако наистина има автентичен Ролекс, това вече е сериозна сума и трябва да си много зле да профукаш свои $30-50к и нагоре, това и Капитонова го знаеше. Сигурно е подарък от някой турски бей или близкоизточен шейх. Тя си каза, че много харесва тези култури. А може и някой пилот да е развързал кесията.

чии пари е редно да профукаш за да не си много зле Joy

# 1 274
  • Тайланд
Е, не го върти, но работи там и някой беше изчислил, че взима добри пари за ерген в София. Нещо, колкото чепиците на Маги. 😀

Не ги знаем братята и сестрите с какво се занимават, нито е невъзможно той да наследи фирмата. Но - Алек е със заявка за собствен бизнес и да прави цехове. 😀
Я ми дайте името на фирмата, ще ви спретна един финансов анализ за 15мин, аз съм в транспортния бизнес също.

Общи условия

Активация на акаунт