🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 123 127
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 380
Горджъса е пътничка днес.

# 1 381
Магдалена беше страшно натоварваща и отблъскваща на играта, голямо завиране и досаждане на АлЪек.
А той отдавна изобщо не изглежда очарован от нея, устните му казват едно, очите и поведението - съвсем друго.
Точно по този повод смятах да пиша. Усещам я като минало за него. Направо ми стана неудобно да гледам, как не му пука вече.
Горджъса е пътничка днес.
Хайде дано!🙏

# 1 382
Супер, Катето с роза. Горджъса или Надя пътува. А Катето много ми севдигна в очите през последните 2 серии. Супер аргументи. Наораво съсипа Горджъса.

# 1 383
Има мебели с повече характер.

# 1 384
Според мен Екатерина и Алек най-много си отиват като двойка. И визуално, възрастово, по характер.

# 1 385
Хельоо!

# 1 386
  • София
Мария без грим ми прилича на травестит, никаква съблазнителка не ми е на мен.

# 1 387
Катето да не тренира за автор на любовни романи Joy то не беше потъване в погледа, то сърцата им туптят, то чудо Joy

# 1 388
Най-много би си отивал с Надя.

Катето и Алек нямат химия.

# 1 389
  • София
То пък с Надя една химия струи ....

# 1 390
И на Катето май й спря дъхът. Grinning

# 1 391
Екатерина ми харесва, но ми се струва, че на Алек му липсва онова, което “го пали” в нея и за което нон-стоп говори, когато е с някоя друга. Ако Катето проявяваше малко огън поне на моменти, може би щеше да си избере нея.

# 1 392
Ами много ми е мила и сладка Катето, красива, нежна, деликатна, възпитана. Всичко й харесвам.

# 1 393
Горджъса кри ли се, монтаж ли бе, ама как 2/3 от сезона я нямаше никаква и сега сее злоба всеки епизод. Ужасна.

Радвам се, че се оценяват жени като Катето. Съвсем ми омръзна превъзнасянето в темата по жени, които са или като съдържателки на публичен дом, или инфантилни и смешни, или wannabe златотърсачки, които в Люлин не стъпват, или OnlyFans излъчването им да минава за неподправен сексапил. Вдигайте стандартите! 🥱

# 1 394
  • София
Хелга изглежда наборка на Маги, лелчинският манталитет се отразява и на лицето й.
Надежда се показа в крайна сметка каква е долна лицемерка, до тук с милата и лежерна женичка.

Общи условия

Активация на акаунт