🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 121 743
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 2 295
  • София

Стария Алек подхожда ли на старата Надежда?
Според мен да.

# 2 296
Надя ме привлече с дупе, признавам си.

Обаче има хубава усмивка и една много интересна дяволия в очичките 😀 Вчера ме изкефи като хукна да намляска мекотелото.

Ясно, че не искаше да остане последната ненамляскана, ама ми хареса!
Дяволия или лудост? Joy

Тук прилича на Цола Драгойчева
Всъщност, прилича на Людмила Живкова. Grinning

# 2 297
Кой написа, че Горджъс си е изшкурила лицето, в сутрешния блок си има същите бабуни на едната буза и пак е с три пласта фон дьо-тен.
Аз! Обаче се сетих и Виктория как изглеждаше в студиото на Бтв - бяла и почти красива, и после пак си беше тя, и пак черна при Надкастърите. Просто камерите на Бтв са с яки филтри, но после се сетих.

Ми нито в Надкаст, нито в Чакалкаст беше толкова тъмна, колкото в предаването.

# 2 298
  • Тайланд
А защо изгони Мария, мисля си , някоя в началото май го и спомена, че Алекс има малко фетиш към високи жени .

Абсолютно вярно, много добро наблюдение! И аз забелязах на последното розораздаване, че миньончетата изчезнаха от редиците и останаха най-стройните + Надя, която компенсира с дупе душа! 😉

Но да, не е само той, всички мъже харесваме дългокраки мадами, а българките като цяло са ниски.
Няма как да си хем миньонче хем с дълъг крак, математиката не излиза.

Единствената висока, която беше изгонена беше Миленка, но тя е душичка, не й беше мястото там.

# 2 299
А защо изгони Мария, мисля си , някоя в началото май го и спомена, че Алекс има малко фетиш към високи жени .

Абсолютно вярно, много добро наблюдение! И аз забелязах на последното розораздаване, че миньончетата изчезнаха от редиците и останаха най-стройните + Надя, която компенсира с дупе душа! 😉

Но да, не е само той, всички мъже харесваме дългокраки мадами, а българките като цяло са ниски.
Няма как да си хем миньонче хем с дълъг крак, математиката не излиза.

Единствената висока, която беше изгонена беше Миленка, но тя е душичка, не й беше мястото там.
Има как. Както е възможно да има високи жени с къси крака и дълъг торс. Въпрос на пропорции. Аз да речем съм ниска, но винаги ми дават по-висок ръст, защото имам къс торс и дълги крака.

# 2 300

Според мен да.
Добре де, той няма 30 и е с абсолютно сменени зъби!!!

Кой написа, че Горджъс си е изшкурила лицето, в сутрешния блок си има същите бабуни на едната буза и пак е с три пласта фон дьо-тен.
Аз! Обаче се сетих и Виктория как изглеждаше в студиото на Бтв - бяла и почти красива, и после пак си беше тя, и пак черна при Надкастърите. Просто камерите на Бтв са с яки филтри, но после се сетих.
Скрит текст:

И нито толкова бяла като в бтв.

# 2 301
По-скоро е бондинг - не мисля, че ги е сменял.

# 2 302
По-скоро е бондинг - не мисля, че ги е сменял.
Нямам предвид, че са изкуствени, а че фасона е сменен, пък като гледам нищо му няма на предишните зъби.
Затова пък сега като се зъби, е като Джим Кери в Маската.

# 2 303
Аз да попитам нещо и да сменя малко темата - за първи път пиша тук някъде от средата на сезона - според вас четат ли ни участници, екип и т.н.? Според мен може би следят дали нещо ще изтече от темата със спойлерите. Някой беше споменал, че близки на Елена й чели позитивните коментари от темите за миналогодишния сезон. Някой да знае някакви истории? Simple Smile

# 2 304
Подозирах, че една новорегистрирана потребителка е Маги или нейна близка.

# 2 305
  • here and now
Аз да попитам нещо и да сменя малко темата - за първи път пиша тук някъде от средата на сезона - според вас четат ли ни участници, екип и т.н.? Според мен може би следят дали нещо ще изтече от темата със спойлерите. Някой беше споменал, че близки на Елена й чели позитивните коментари от темите за миналогодишния сезон. Някой да знае някакви истории? Simple Smile
Четат и още как. Неслучайно се трият и по-сериозни сполейри.
Миналия сезон си пожелахме да гонят по повечко наведнъж и този път ни зарадваха веднъж с 3, после с още 2.

Гледах и аз в "Преди обед", Пам от миналия сезон... не знам кой я е облякъл така, ...ако сама го е направила, да не го прави повече, ако някой ѝ е казал, че изглежда добре, то този някой направо я мрази...

# 2 306
  • Тайланд
Не знам, не разбирам много от женска красота , нямам си и стериотип за хубост . Влияние ми оказва вътрешното неподправено самочувствие в мъжете , пък руси, черени , със сини , червени очи , някак са ми на заден план
AuroraBB, пак сме на един акъл, респект!
Тва с цвета на очите и косата е такава простотия като го чуя... "харесвам руси със сини очи" или "кестеняви и къдрави със кафеви очи", "мои тип са еди какви си"... Какъвто и да ти е типът нито би върнал Скарлет Йохансън, нито Наоми Кембъл, нито София Вергара Grinning

Цветът на очите винаги е второстепенен щрих. Далеч по-важни са пропорциите с лицето, колко са високо или ниско, разстоянието между тях, колко са хлътнали или изкочили, колко са отворени или присвити, наклон, клепачи, вежди, комбинация с носа...

Примерно Маги има много красиви кафеви очи, но Горджъса - не, въпреки по-топлото кафяво.
Киара има хубави baby-blue (бебешко сини?) очи, но акохоличката Християна не, въпреки, че и нейните бяха baby-blue.

# 2 307

Според мен да.
Добре де, той няма 30 и е с абсолютно сменени зъби!!!

Скрит текст:

И нито толкова бяла като в бтв.

В БТВ всички са по-светли с розовеещ оттенък на кожата. Туджаров, Криси и Мария днес ми направиха впечатление. Предполагам е от осветлението.

# 2 308
Четат и гледат да ни угодят. миналият сезон вкараха световни моделки с хуманни мисии, сексапилни плеймейтки, начетени писателки  - публиката полудя, само къде не ги наби с пръчка . Този път решиха = само средна Убост , семпли от всякъде девойки . Пак няма угодия . Догодина ...без моми , само ергени и от тук с анкета ще избираме победителя Joy

# 2 309
Четат и още как. Неслучайно се трият и по-сериозни сполейри.
Миналия сезон си пожелахме да гонят по повечко наведнъж и този път ни зарадваха веднъж с 3, после с още 2.
За сметка на това пък все още има епизоди без изгонени. Направо не ми се гледа следващия като знам, че вероятно никоя няма да отпадне, щом вчера отпаднаха две. Аз и него не го изгледах целия… Хванах последния час и после реших да не връщам, информирах се от форума. Като цяло този сезон ми дойде в повече с ежеминутните разправии, а и срещите този сезон са най-скучни. Ще го догледам основно от пусто любопитство дали спойлерите ще се окажат верни. 😁

Последна редакция: сб, 27 апр 2024, 01:19 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт