Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 10

• 47 767
  • 726
  •   2
Отговори
# 720
Привет и от мен, не можех да се отчета, че последното мнение беше мое.
Добре върви, и фастове успявам да правя. Измислям си разни неща, още гледам кое как ми действа. Онзи ден ми се дояде сладко, реших да направя някакъв кето експеримент с маскарпоне, еритритол и боровинки. Не ми хареса, тежко ми стана бая. Не бях закусвала, за обяд опуках две сериозни свински пържоли, следобед към 17 ядох това маскарпоне и си казах "я един фастинг 20 часа сега" и се получи без никакви усилия. Доста бях свалила след него. Вчера си направих и крем супа от гъби и сметана. Свалям по малко, особено ако си правя фастовете. Не ми тежи, все още се чувствам сита и добре.
Калории не броя, а може би трябва.

Днес тренировка за горна част и леко кардио.
Закуска нисковъглехидратна и безглутенова баница на NoSugar.
Обяд някакви тъпотии от лидъл - плескавица и наденички.
За вечеря ще опитам по-лекичко, макар че ще имаме гости.

Направих и сладолед от маскарпоне, замразени боровинки и еритритол. Бива го.
Изпробвах и друга рецепта за нисковъглехидратна пица с оризови кори, беше за децата, но си взех едно парченце - доста е симпатична Simple Smile

# 721
Дух, може ли да споделиш рецептата за пица с оризови кори?

# 722
Да, разбиваш две яйца в плоска чиния. Потапяш кората и я прехвърляш в тава с хартия за печене. После с другата правиш същото и я слагаш върху първата. След минута някъде и двете са омекнали и леко подгъвам ръбовете на венец, дс стане като борд на пица. Отгоре сложих на две от тях доматен сос и чедър, на други две сметана и чедър. Просто поради липса на други продукти.
Успях да снимам само доматената преди да бъде изядена.

А това е баницата. Две правих, че и двете свършиха за няколко минути

# 723
Много добре изглежда. Аз имам негативен опит с оризовите кори, които пробвах накиснати във вода и в тях завити зеленчуци. Много гадни бяха. Едни такива жилави...Та затова подхождам със страх към други рецепти с тези кори.

# 724
Имай предвид, че има разлика в качеството на оризовите кори. Аз много обичам, харесват ми и както ти си правила, също много ми допадат “баниците” с тях. Бях купила обаче някакви, които бяха просто по-дебели, е те бяха наистина гнусни и в крайна сметка ги изхвърлих.

# 725
Само съм ги пробвала няколко пъти, уж за нисковъглехидратна баница и стигнах до извода, че си имат някакъв чалъм, който не ми е ясен.

# 726
Баницата в само с оризови кори, такава беше рецептата на Веси от NoSugar, чалъмът тук е, че не се мокрят.

Пицата е смес ориз и тапиока от азиатската седмица на Лидъл. И те не се мокрят, само яйцата ги мокрят и соса.

Отчет
Закуска по 30 г чедър и някакво меко френско сирене.

Обяд 200 г кълцаница на карабунар и половин краставица, шепа чери домати.

Вечеря 200 г някакво каймяно нещо от лидъл. Като кюфтета но с нещо вътре и половин краставица със соев сос и сусамово олио.

1300 калории, но ще седна с мъжа ми да изпия чаша вино с малко мезе (наистина ще е малко).

Общи условия

Активация на акаунт