Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 10

• 35 851
  • 529
  •   1
Отговори
# 495
Днес голям глад.
з- 45гр овес и 10к навън, умерено темпо
о- ориз басмати 200гр сварен и 3 бъркани яйца

сл.- тортила с пиле и лъжица сос с гъби (домашен)

Вечерта- тренировка за долна част, протеин, креатин
в- паста с песто и шепа моцарела- нищо не мерих.

# 496
Записвам се за да ви следя и да се се чувствам "отчетна". Това лято бях свалила около 3-5 кг (според различни кантари) и се чувствах  много добре, беше видимо и по дрехи и за хората около мен. Но последния месец трендът почна да се обръща и все повече почвам да се замислям за вкарване на корективи докато му е време.

Ще гоня 1-2 нискокалорийни и нисковъглехидратни дни/седмично (разтоварващи) и корекция на вечерята, която при мен е около 9 пм, твърде късно, макар че нямам проблем да заспя веднага след това, ако изобщо спя (това е друг проблем). В идеалния случай ще се науча да живея без вечеря ако няма повод. Останалите 5 - ниво на поддръжка и поне 100 гр протеин. Ще ми се да си фиксирам дните за силови тренировки за да правя разтоварващите в дните със ходене/йога. И за капак през Ноември ще оперирам дясната китка, заради която силовите тази година бяха меко казано мижави, но ми обещават след това да съм като нова.

PS  И без снакване! 2 или 3 хранения на ден без всякакви дребни снаксчета, че ме разяждат!

# 497
И аз съм решила да ям до 6 .Калории 1800 мин /2000 макс .По -малко не става.
Замислям се в ден за силови да ям въглеходрати ,а в тези с пилатес (2 дена /седмично) да ги ограничавам максимално.
Да стане няква ротация и да  не губя ,а да качвам мускул .

# 498
Копи-пейст моето мнение от предната страница, защото не ми позволява да се самоцитирам. Последния пост бил мой. Другия път.
3.10.
"Кандидатствам за нова работа (Пражка полиция), но трябва да покрия норматива първо. Четири седмици ще наблягам на бързина, пъргавина, и лицеви опори. Последните са трудни и ми се опъват.

Вече не ползвам услуги на треньори нито за хранене, нито за тренировки, защото имам опит и чета много, слушам подкасти и т.н. Знам какво да правя, просто трябва да съм по-упорита и да внимавам с подхлъзванията в храненето."

4 седмици по-късно:
Бога ми, вдигнах лицевите с тесен хват от 8 на 20! Явно знам какво правя, как да тренирам, и как да почивам за резултати! Stuck Out Tongue Winking Eye
Покривам всички дисциплини в категория над 30г, няма разделяне мъже и жени. (След 10 дни навършвам 50.Birthday)
В сряда- каквото сабя покаже, и сърцето юнашко! Hands Muscle

В петък влизам в зала, и сначале с отмазняването, и сериозно.

Мерките днес: Талия 68, ханш 93, неговата кожа!( А беше 86-88) . Бедро 56. През пъпа 80.
Държа на бедро макс 52.
Edit: слагам снимки
Скрит текст:

Успех на всички, радвам се, че ще имам сериозна компания мой набор. Beers

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 19:41 от Dez

# 499
Dez, ще успееш. С теб сме духом и ти стискаме палци!

# 500
И аз се завръщам в темата 😅
Надявам се отчетите и срама да ме спрат с тенденциозното тъпчене напоследък.
И преди съм споделяла калории не броя, храня се интуитивно.

Храната днес:
Закуска: протеинови гофрети

Тренировка- протеин

Обяд: сьомга и салата/айсбер, домат, краставица, киноа, малко авокадо/

Междинка: едната останала гофрети и един протеинов пудинг

Втора междинка, която изобщо не трябваше да в има и изплисках легена: малко котидж с малко протеин, и продължих първо с една лъжица протеинов течен черен шоколад без захар и още една лъжица пак протеинов с пистачо.

Вечеря: пилешки филе, гарнитура печени зеленчуци/морков и пипер/+ салата домат и краставица.

Казала съм си тази вечер няма да бъркам в бурканите с шоколад 😐 Написано и обещано 😂

Отивам да си мия зъбите 😂

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 06:32 от Nona M.

# 501
Moмичета, справих се супер, минавам на втори тур утре, психо тести и интервю с психолог. Дано се справя. Стискайте още палци. 🍀🍀🍀
Чуден ден е навън, отивам да тичам. ☀️🍂🍃🎃

# 502
Браво, Dez Hug Heart Eyes Hug
Не съм се съмнявала въобще! Ще се справиш и на другите тестове, сигурна съм!

Днес съм в принудителна почивка, след като снощи бяхме на винена дегустация. Не пих много, но явно вече алкохолът съвсем не ми понася, щом след винена вечер ранните сутрешни тренировки не ми се получават. Дори и не опитвам. А до неотдавна беше съвсем различно. След работа имам малко време, преди да отида на едно събитие, и ще опитам да вкарам 30 минути кардио.

Храната е под контрол, поддържам около 1600 kCal при разход около 2000 според часовника. Протеинът е приоритет и не падам под 120 г на ден. Кантарът все още не мърда, но няма да бързам да свалям калориите, че много лесно губя мускули, а дяволски трудно ги поддържам.

# 503
Успех Дез Simple Smile

Храната вчера:
З: Баница с оризови кори
М: Помело
О: Сьомга, пил. филе, салата
М: Подобие на печен чийзкейк
В: Пиле на фурна+ зеленчуци/морков и пипер/+ салата/айсбер, домат и краставица/, не издържах и язядов две лъжици протеинов шоколад

Днес:
З: Скир с малко протеин и домашно мюсли
Тренировка- протеин
О: Джолан без кост/чисто месо/ на гювеч, гарнитура ориз+ салата краставица
М: Измислено брауни Grinning
В: Пиле+ салата/айсбер, домат и краставица/, ще видим дали ще удържа да не бъркам в буркана.
Нещо ми се пие два пръста вино довечера, ще видя....

Дано не Ви досадя с моите отчети Grinning

# 504
Браво, Дез! Продължавам да стискам палци и съм сигурна в успешния край.

Да попитам какво мислите за пушената скумрия? Мога ли да я добавя към режима си?

# 505
Дези, чудесно! Браво на теб
Аз съм тук, продължавам да следя калории, спортът е ходене и колело у дома. Тъкмо смъкнах и се размърдаха нещата и днес бам 1.3 кг нагоре. Вчера си бях в дефицит, не съм в пмс или цикъл.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 10:01 от Дух

# 506
Благодаря за стиснатите палци, момичета! До 2 седмици ще излезе резултата.

Финиширам на 1592кал в 4 хранения и 16 000+ крачки.
П 124  В 89 М 81. Изтървах мазнините.

з- 3 бъркани яйца и пуешка шунка
обяд преди тренировка- 3 яйца и пуешка шунка
трен. от 12 до 14:00
след трен. долна част- 2 филийки протеинов хляб с тиквено семе намазан с хумус, протеин пудра, креатин
17:00 тичане 9км навън
в- пилешка пържола, 150гр сурови моркови, 200гр грозде

От ноември, т.е от утре, без пшеница и млечни.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 21:02 от Dez

# 507
Bravo, Dez!

От утре и аз без млечни. Колкото и да въртят очи някои хора факт е че през лятото следвах препоръките на аюрведичния доктор и свалих без да се усетя. От 2 мес плавно се върнах към редовната си диета, която далеч не е нездравословна и небалансирана и качвам.
 А той ми рече изрично да ям минимум млечни, колкото и да ги обичам. Та така, месец без млечни, би трябвало да има положително въздействие и на хроничната ми кашлица през зимата.

# 508
Агент, който иска да върти очи, млечните в много отношения са неподходящи, да не кажа вредни.
И на мен ми се иска да ги спра - правила съм го и резултатът беше чуууден! Тогава обаче не гонех висок протеин и сега се чудя как бих достигала желаното количество без извара и скир. Толкова съм свикнала с тях…

# 509
И аз съм малко анти млечни. У дома възрастните ядем само скир и аз прясно мляко в кафето, което пак ще заменя с ядково. Децата хапват сирене и извара в разни солени печива.

Общи условия

Активация на акаунт