Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 10

• 37 555
  • 545
  •   1
Отговори
# 540
  • София
No_frame bitch, завиждам ти за липсата на апетит. Аз май съм нямала такива периоди, поне последните 20 години.Laughing

Днес не  е много по-разнбообразно менюто
закуска - варена елда, сирене, орехи и круша
обяд- пилешки кюфтета и малко салата от кисело зеле
вечеря - салата от готовите нарязани с риба тон, че се прибрах късно и трябваше нещо набързо да ям.

Заинтригува ме с тази лучена супа. Гледах рецепти, изглежда вкусно, но много завъртяно за приготвяне.

# 541
Към колко калории и съответно нутриенти се целите? Аз преминавам от кето към балансиран режим и ще ми е интересно да прочета.

# 542
И аз да се отчета.
З:Овесена каша с протеин, малко боровинки и фъстъчено масло
О: Пиле, киноа и броколи
С: Домашно руло намазано със скир, протеин и резени банан
Тренировка- протеин
В: Риба акула, салата броколи, краставица и домат + ябълка

# 543
  • София
white_flower_, то зависи кой кави цели има и колко активност има. Моята цел е да ям по- изчистена храна, като се целя към 1200 калории на ден, за да съм в дефицит и да свалям.
Друг може да цели качване на мускулна маса и да е с 1800 калории, Зависи.
Но ми е много досадно да броя калории и 100 % съм над тези калории.

# 544
И аз нямам много периоди на безапетитие и не им се радвам изобщо....апетитът про мен е признак на добър метаболизъм и здраве .Както и да вече ми мина и май съм.изкарала вирус ,че детето беше болно.
Лучената супа е супер елементарна просто трябва да имаш пилешки бульон -карамелизираш лука ,добавяш бульона ,оставяш да къкри .Слагаш в купи и запичаш с филийки франзела и сирена ,аз сложих чедър .Много е вкусно ,в къщи не обичат супи обаче точно тази пожъна голям успех .

# 545
Към колко калории и съответно нутриенти се целите? Аз преминавам от кето към балансиран режим и ще ми е интересно да прочета.

Общо взето сметката е такава:
Протеин 1.6 до 2.2 грама на кг
Мазнини 0,8-1 грам на кг
И каквото остане от баланса отива за въглехидрати, като вече видат въглехидрат зависи от кога се приема (преди или след тренировка, в тренировъчен ден или не)

кг се има предвид желаните килограми (все пак ако има голяма разлика между текущите и желаните килограми, тогава си правете межднинни цели)

Подкарайте някое от ИИ-тата и ще ви даде подробна информация, кое как и защо.

Общи условия

Активация на акаунт