Третиноин /Ретин-А/, Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди -Тема 13

• 61 199
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Някой да е пазарувал от този сайт? Мнения...
https://www.admiremyskin.com/products/retinoid-cream

# 601
Здравейте! Свършвам ретинол-а на Cos De Baha и искам да премина на нещо по-силно. Моля за препоръки за по-висока доза или за РетинАл?

# 602
Извинявам се за глупавия въпрос, но една приятелка тука ме шокира. Имало опасност от качване на диоптри, ако мажеш ретинол около очи. Нали са глупости това? Иначе аз така съм се изпъпчила от един крем дето ми го похвалиха тук някакв бял  не се сещам как се казва. Реших да го мажа през ден. Имам пъпки и под брадата. Явни не ми понася толкова често.

# 603
  • пустинята Гоби
Ох и аз се опъпчих под брадата от третиноина, по лицето нямам, което е интересно.

Диоптъра ми си е същия от 30 години, а какво ли не съм мазала около очите. Сега съм на ретинол и бакучиол. Не, че мнението на един човек е миродавно, но все пак предвид, че масово се произвеждат, ще е странно. Има хора с чувствителни очи, които нищо не могат да мажат, но това е друг проблем, не е свързан с диоптрите.

# 604
  • София
Аз знам, че около очи не се маже, защото може да увреди зрението.

# 605
Може да предизвика сухота на очите, но чак диоптри. Мажа навсякъде вече 2 години и не съм забелязала неприятни странични ефекти.

# 606
И аз не мисля, че се увеличават диоптри от мазането около очите.
Сухота можа да предизвика, но тя също се причинява от носенето на лещи. Същото така от продължителното гледане на телефон. Много по рядко човек мига и си овлажнява окото.

# 607
  • пустинята Гоби
Аз лично мажа околоочен крем с ретинол около очите. Все си мисля, че би следвало да е съобразен с мястото на нанасяне.

# 608
Момичета, ще сменя малко темата, защото някой тук препоръча белия ретинал и вит. Ц на Терамид Blush
С ретинала засега нямам проблем, обаче с този витамин Ц, много кир-ефект сутринта и не мога да се гримирам. При вас така ли е? Преди ползвах скъпия на Миша
Скрит текст:
и нямах такъв проблем. Сега с този не мога да сложа нищо след него....
Скрит текст:
Дали е удачно вечер да го ползвам? Може ли съвет кога да го включа в рутината си, предвид, че сутрин явно няма да стане, а е скъп, за да го хвърля? Благодаря ви Simple Smile

# 609
Аз нямам кир ефект от Ц-то на терамид .Изчакваш ли да попие хубаво?

# 610
Преди него слагах тонер 1004. Спрях, защото реших, че е от него.
После го слагах на суха, почистена кожа, изчаквах и слагах хидратант. Спрях, защото пак имаше кир ефект.
Сега го слагам на суха, почистена кожа, чакам да попие и след 15-20 минути започвам да се гримирам. Да, ама много неприятен кир ефект се получава и гримът става на петна.

Не знам как да пробвам да го нанасям, за да избегна това...
No_frame bitch, твоята рутина с него каква ти е?

# 611
Здравейте! Свършвам ретинол-а на Cos De Baha и искам да премина на нещо по-силно. Моля за препоръки за по-висока доза или за РетинАл?

Помагайте, хора, не знам какво да купя Simple Smile

# 612
Преди него слагах тонер 1004. Спрях, защото реших, че е от него.
После го слагах на суха, почистена кожа, изчаквах и слагах хидратант. Спрях, защото пак имаше кир ефект.
Сега го слагам на суха, почистена кожа, чакам да попие и след 15-20 минути започвам да се гримирам. Да, ама много неприятен кир ефект се получава и гримът става на петна.

Не знам как да пробвам да го нанасям, за да избегна това...
След всички серуми, които правят кир ефект, слагам (ако е необходимо) няколко слоя тонер. При мен 100% успешен метод.
Абсолютно след всеки продукт аз изчаквам да попие поне десетина минути, за да го усвои добре кожата и да подействат активите. Ако ги нанасям един след друг става мазало за кожата.

# 613
  • Бургас/Пз

Помагайте, хора, не знам какво да купя Simple Smile
Аз съм за този https://lotuskbeauty.com/product/dr-different-vitalift-a-20ml/

# 614
aDream и на мен ми прави кир. Изчаквам да попие добре, но пак не можем да се разберем.

Общи условия

Активация на акаунт