Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 38

• 48 746
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте

# 346
Здравейте,момичета!

Нова снимка на Онур от видеото по долу....

Онур публикува видео, където каза, че в Алмати са започнали курсове по турски език (също малко за културата на страната) и моли да се обърне специално внимание на това. Той казва, че се надява всички да се видидят на курсовете! HeartNature Fire
https://vk.com/onur_tuna?z=video-164262731_456240242%2F04441b927 … l_wall_-164262731

от ВК..днес са го пуснали...
През септември филмът „Тайната вечеря” е получил две награди на Международния филмов и театрален фестивал „Амурска есен”, който се проведе в град Благовещенск (Русия).

на тази снимка Онур е с мениджърката си...

Появиха се снимки как Севда е отпразнувала 31-ия си рожден ден с приятели на 3 октомври.

Приятен ден и успешна седмица!

# 347
Здравейте

# 348
Здравейте дружки Hug
Бях болна и работих онлайн от вкъщи миналата седмица , но нямах сили да понеса още компютър , за това едва днес влязох в любимата мама Grinning
От 18 часа дават ЗЯ ( понякога хващам в края епизода )  - започнаха със сезона с Кумру и баща и , Йълдъз още не е разбрала ,че Чаатай и изневерява Satisfied

Малко ЗейАл за разкош Simple Smile

# 349
Здравейте,момичета!

Фили,бързо възстановяване! Hug

Пояснение от рускините към новата снимка,която снощи пусна Дари Hug
„Човекът седи до теб“
📍 Снимката е направена в Алмати близо до паметника на Шакен Айманов, съветски и казахски актьор и режисьор.
Цитат

https://youtu.be/hY9mfwQarNo?feature=shared

Приятен следобед!

# 350
Хелоу , дружки Hug Hug
Злати Heart Дари Heart мерси ,че поддържате къщичката Heart

ЗейАл за разкош Grinning

Вече не дават сутрин рано ЗЯ по бтв стори , липсват ми , много ми бяха смешни , но пък вечер си ги гледам , когато успея . Аз навремето не ги гледах - само по малко и по фрагове , за това са ми интересни сега .

Приятен летен ден , очаквам да стане топло .

# 351
Добър ден,момичета!

Фили,а аз преди си го гледах онлайн и с превод! Simple Smile

Приятен ден ви желая!

# 352
Здравейте Фили бързо оздравяване

В подкаст проекта „Трябва да кажа с KIZÇEV“, чийто доход ще подпомогне образованието на момичета, #OnurTuna, Aşkım Kapışmak, #YağmurYüksel, #BarışBaktaş, Gürgen Öz, Pınar Altuğ, #İlhanŞen, #CenkTorun, Yağmur Ün, Tuvana Türkay, Tolga Mendi и Gülsim Ali ще има звездни имена като. Подкастът ще бъде пуснат в Spotify на 11 октомври.

# 353
Добро утро в четвъртък!

Да ни е сладко първото кафенце и да се насладим на сутрешения аромат.
Успешен старт на новия ден! Много усмивки и хубави моменти!

От първите теми на ЗЯ! Nature Dizzy

Желая ви приятен есенен ден!

# 354
Здравейте

#ŞevvalSam, който се въздържа да коментира убийствата на жени, отговори на реакциите:

🗣 „Много е опасно за някои хора, които са следвани от масите, да намерят няколко жертви и да се занимават с популизъм.“

https://x.com/CaddeMilliyet/status/1844336440261607910

# 355
Здравейте,момичета!

Да се събудиш сутринта - това е най-хубавият подарък, който животът може да ти
 поднесе. Всичко останало можем сами да си подарим - един на друг и на себе си..

От ВК...от пуснала поста...подкастът започна. За съжаление не мога да добавя връзката, тъй като Spotify не работи в Русия. Можете да отидете на bangram на Onur и да следвате връзката сами.

От Ясемин...с Шарио....

с превод на руски ез.
Скрит текст:

Тази фотосесия на Онур...Nature Fire

Имайте топъл есенен ден!

# 356
# 357
Здравейте в събота!

"Най-голямото богатство е денят, който е пред нас."

Хубава събота ви желая!

# 358
Здравейте Благодаря за споделеното

# 359
Здравейте следобедно!

Дари,благодаря за новите снимки! Two Hearts
Севда явно е била с приятелки на покупки.От надписа се разбира,че бягат от дъжда...

Нова от Еда Едже...

Нови снимки с Гьокхан Алкан.Бил е на сватбата на Йозгюр Чевик преди няколко дни.Не си спомням датата,но видях снимки от подписването.Нали играха заедно в последния сериал със Севда-''Приказка от пепелта''

Щастлив неделен остатък от деня!

Общи условия

Активация на акаунт