Явно Севда е поканена на филмов фестивал.

Ползотворен ден ви желая!

Надявам се хората вече остзнават кои са добрите и лошите в света . Аз като повечето под влиянието на Холивуд и въобще историята имах доста грешна представа , която сега сама заради събитията през последните 2-3 години започнах да осъзнавам ( моят мъж отдавна се опитваше да ми отвори очите , ама той действа с разум ,а аз с емоции ... Всеки ден умират хора по света заради войни и атентати , за съжаление и съвсем близо до нас както случая с Турция сега , също наши братя по кръв - руснаци и украинци ( бих казала руските украинци , защото тези от Западната част тепърва ги пращат на фронта - е , когото хванат ) . Специално тази война най ме тормози , защото не вярвам много на нашите управляващи ,че биха защитили Бг и бг хората , а аз имам син и мъж , които биха могли да бъдат изпратени на смърт някъде си за нечий интереси - ДА НЕ ДАВА БОГ 

По-рано беше съобщено по негативен начин, че община Измир е отпуснала бюджет от 5 милиона 300 хиляди турски лири за концерта Shevval Sam, планиран като част от честванията на Деня на републиката на 29 октомври. В тази връзка адвокатът на актрисата направи изявление:
Сериалът ''Моят прекрасен живот'' беше продаден в Аржентина, Чили, Панама, Перу, САЩ, Пуерто Рико, Албания, България, Грузия, Казахстан, Латвия, Черна гора и Русия. И всичко това на Mipcom.

Препоръчани теми