Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 38

• 48 714
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Добър ден,момичета!

Явно Севда е поканена на филмов фестивал.

Ползотворен ден ви желая!

# 376
Как сте дружки ? Да ви поканя да пишете , ама няма за какво - новините ( както и спомени ) от Злати и Дари Grinning
Тук си личеше , как Онур гледа Еда , не Алихан - сестрата на Зейнеб . Имаха малка закачка те , бях забравила Smiley

# 377
Здравейте, момичета!

Есенно и хладно е навън, но кафето е горещо,
ухае ароматно и е добро начало на деня.

Пуснаха плаката за телевизионния сериал ''Uzak Şehir/Далечен град'' със Синем Юнсал и Озан Акбаба в ГР

Приятна сряда ви желая!

# 378
Sahane Hayatim (Моят прекрасен живот) е закупен за България, но все още не се знае кога и къде ще се излъчва… 🩷

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 14:08 от Emo._

# 379
Здравейте следобедно!

Emo,благодаря за инфото!

И аз срещнах новината в Теленовелас! Nature Dizzy
"Моят прекрасен живот" - нов турски сериал започва в България!

Ексклузивно и първо в Теленовелас Новини! Нов турски сериал е закупен в България!

"Моят прекрасен живот" (Şahane Hayatım) е поредното ново заглавие от южната ни съседка, което предстои да завладее българските зрители съвсем скоро.

Вълнуващата поредица е закупена в България, а новината бе обявена официално от дистрибуторската компания, разпространяваща заглавието по света.

В главните роли в "Моят прекрасен живот" зрителите ще видят Хилял Алтънбилек (Зюлейха от "Имало едно време в Чукурова", Йозлем от "Черна роза"), Онур Туна (Алихан от "Опасно изкушение", Ферман от "Доктор Чудо"), Ийт Йозшенер (Джемил от "Мелодията на сърцето", Дженгиз от "Езел").

Истински звездният каст се допълва още от имена като Нерсин Джевадзаде (Шахика от "Опасно изкушение"), Сумру Явроджук ("Бараж", "Пепел от рози", "Стая 309"), Гьокче Еюбоолу ("Една жена", "Любов и наказание"), Едже Юксел (Инджи от "Присъда"), Джансел Елчин ("Лявата ми половина", "Огнено сърце").

"Моят прекрасен живот" стартира в Турция на 1 ноември 2023 г., като приключва през юни 2024 ч. Сериалът наброява 30 оригинални епизода от по два часа, а интернационалната версия се състои
от 97 серии по 45 минути.

Сюжет:
Историята на сериала проследява живота на главната героиня Шебнем (Хилял Алтънбилек), която израства в бедност и лишения, но е твърдо решена да промени съдбата си. Като малка тя учи със стипендия в елитно училище, където е подлагана на тормоз както от съучениците, така и от учителите си.

Решена да промени съдбата си, тя се подлага на пластична операция, която тотално променя вида ѝ. Така тя получава първия си шанс да си пробие път към върха на обществената стълбица. Шебнем се омъжва за богаташа Онур (Ийт Йозшенер), а техният съюз предизвиква завистта на всички недоброжелатели на Шебнем.

Онур обгръща Шебнем с любов и грижи, но призраците от миналото на амбициозната дама се завръщат и застрашават да помрачат "нейния прекрасен живот".
https://tvnovellas.blogspot.com/2024/10/blog-post_22.html

Онур изказа съболезнования на загиналите при вчерашния терористичен атентат в столицата на Турция – Анкара🥺🙏🏻

Стори и от Ясемин за случилото се...
Терористична атака е извършена близо до сградата на турската аерокосмическа компания в Анкара. Има загинали и ранени. Нека душите на загиналите останат в Рая, а на пострадалите желаем бързо оздравяване. 🙏

Хубав следобед!

# 380
Чудесна новина  . Убедена съм ,че ще се хареса и в БГ .
Светът е полудял
Скрит текст:
, не е мястото тук да го пиша , ама ако САЩ си гледат само работата , която се отнася до тях и спрат да се намесват навсякъде , светът ще стане по-добро място . Rage Надявам се хората вече остзнават кои са добрите и лошите в света . Аз като повечето под влиянието на Холивуд и въобще историята имах доста грешна представа , която сега сама заради събитията през последните 2-3 години започнах да осъзнавам ( моят мъж отдавна се опитваше да ми отвори очите , ама той действа с разум ,а аз с емоции ... Всеки ден умират хора по света заради войни и атентати , за съжаление и съвсем близо до нас както случая с Турция сега  , също наши братя по кръв - руснаци и украинци ( бих казала руските украинци , защото тези от Западната част тепърва ги пращат на фронта  - е , когото хванат ) . Специално тази война най ме тормози , защото не вярвам много на нашите управляващи ,че биха защитили Бг и бг хората , а аз имам син и мъж , които биха могли да  бъдат изпратени на смърт някъде си за нечий интереси - ДА НЕ ДАВА БОГ

Чакам някакви новини от Онур  , Севда , Дамла Биран за нови проекти Flowers Hibiscus

Дари , Злати Hug Hug

Един хубав  Онур с неговата красавица  от мен Grinning

Някой има ли инфо за нейн нов проект ?

# 381
Здравейте,момичета!

Фили Hug

Ново стори от Онур. Вижте какви сладки котенца си търсят дом.

Гьокхан Алкан е бил на мача на ''Галатасарай'' за Лига Европа в сряда...

Скрит текст:

#DZMnews
Nature Boom По-рано беше съобщено по негативен начин, че община Измир е отпуснала бюджет от 5 милиона 300 хиляди турски лири за концерта Shevval Sam, планиран като част от честванията на Деня на републиката на 29 октомври. В тази връзка адвокатът на актрисата направи изявление:

📌„Документът, който се разпространява в социалните мрежи е стандартна оферта, този документ не е фактура или платежен документ. Въпросната цифра включва общия бюджет на организацията и включва всички производствени разходи като озвучаване - осветление, сцена, транспорт, настаняване и развлечения. Това се съобщава на обществеността, за да се предотврати всякакво информационно замърсяване. Призоваваме обществеността да внимава с новини, които изопачават фактите за политически цели!“

#DZMnews
Nature Boom Сериалът ''Моят прекрасен живот'' беше продаден в Аржентина, Чили, Панама, Перу, САЩ, Пуерто Рико, Албания, България, Грузия, Казахстан, Латвия, Черна гора и Русия. И всичко това на Mipcom.

Фили, срещнах инфо и за ''снахата'' Ясемин Язъджъ...
#DZMnews
Yasemin Yazici ще стане гост-звезда в сериала, продуциран от MedYapım ''Unlimited Love''/''Безгранична любов''. .
Ясемин  ще изиграе героинята Есма в сериала.

Скрит текст:

Хубав следобед ви желая!

# 382
Здравейте Честит имен ден на празнуващите

# 383
Добър вечер! Hug

Честито на всички,които празнуват! Flowers Hibiscus

Приятна вечер! Two Hearts

# 384
Привет, мили дружки!

Д-р Ферман ме посочи с пръст и ми се скара, че отдавна не съм се появявала в темата и веднага си взех бележка. Grinning
А и ми домъчня за вас.

Благодаря ви, че поддържате огъня в темата, въпреки липсата на новини за нашите любимци.

Шевал поне концерти прави.

Серай Кая е била на футболен мач.

Как сте, дружки, гледате ли някой от новите сериали?
Аз не, защото нямам време.
Само 3 сезон на Шербета следя и то със закъснение.

Синеочко си снима, а ние скучаем по него.

Освен да се утешаваме с красиви клипчета от „Ябълката”, друго не ни остава.
Това например е страхотно. Заглавието му е "Ти си моя".

https://vk.com/video511480239_456239334

Кога ли ще направят турците пак толкова завладяващ сериал…

Хубава неделя, дружки!Flowers Hibiscus

Скрит текст:
Аз отивам да гласувам,  после на кино да гледам „Гунди”.

До скоро!

# 385
Здравейте,момичета!

Дъга,стана за добре дошла в темата! Wink
Аз гледам 4 сериала!Два с нови сезони: ''Рибарче''-3-ти и ''Червени пъпки''-2-ри.Другите два са от тази есен: ''Гений'' с Арас Булут и ''Тайната градина''- с моя първи любимец от актьорите- Мурат Йълдъръм и Ебру Шахин,която участва за кратко и в ''ЗЯ''.

''Далечен град'' със Синем Юнсал и Озан Акбаба са го определили да започне на 11 ноември/понеделник по к.Д.

Приятен следобед! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 386
Добро утро

# 387
Здравейте,момичета!

"Трудните пътища често водят до красиви места. Не спирайте да вървите..."

Приятен ден и успешна седмица ви желая!

# 388
Добро утро
Аз гледам Бахар,Рибарче,Боровинковия сироп и Гений

# 389
Здравейте следобедно!

Скрит текст:
Сутринта имах пътуване и се прибрах по обяд.За това не наминах по-рано.

Дари Hug

Днес 29 октомври е Ден на републиката в Турция!В чест на това Онур публикува повторно това поздравление!
https://vk.com/onur_tuna?z=video-164262731_456240262%2Fac83142e0 … l_wall_-164262731

Нова история от Гьокхан...
✅ Денят на републиката в Турция се празнува ежегодно на 29 октомври, установен в памет на провъзгласяването на Турската република (Cumhuriyet Turkiye) през 1923 г. На този ден бяха направени промени в турската конституция, които доведоха до разпадането на Османската империя и Турция стана република.

Стори и от Синем Юнсал за празника..

Приятен следобед!

Общи условия

Активация на акаунт