Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 38

• 48 711
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте

2016
Седа Гювен и Онур

2012 Онур и Ясмин Ален

Колаж

# 391
Здравейте дружки мили Heart Hug
Дъгичка Hug , радвам се ,че се завърна . То и аз от време на време изчезвам Joy
Дари Hug Злати Hug
Започнах да гледам Тайната градина с Мурат Йълдъръм   - също мой любимец от Аси и първия тъмен мъж , ( макар и виртуален ) който съм харесала в живота си Grinning и Ебру - наше момиче от ЗЯ . Нейната героиня стана лоша , но ,че беше красавица и си отиваха с Алихан  , спор няма Smiley . Стигнах до половината на еп. 2 . Мисля през уикенда да наваксам . Бих искала да погледна и Лейля с Джемре Байсал и Алперен Дуймаз , който преди да се ожени беше от веселата еркек  компания на Онур Smile . Дано Градината задържи вниманието ми , и дано рейтинга се повиши .
Аз същия ден след като ви питах разбрах ,че снахата ще е гост звезда в сериала . Дано я забележат и и дадат шанс .

# 392
Следобеден привет!

Дари Hug,Фили Hug
Наистина дано се покачи рейтинга на ''Тайната градина'',че каналът
по който го излъчват ги спира след 5-6 епизода.

Хубав следобед!

# 393
Здравейте

# 394
Здравейте,момичета!

Днес честваме деня на народните будители!
"Това е най-нашият си, само нашият си празник. Какво ни е накарало да го измислим?!
Сигурно благодарността към тези, които със своята обич към народа, към азбука, култура, просвета са станали достойни за това име - Будител...."
Валери Петров
Честит празник!
Books

#DZMnews
💥 Белчим Билгин и Онур Туна станаха партньори във филма "Baglanti Hatasi"/''Грешка в комуникацията“, продуциран от Atölye Production и BöcekFilms!
Снимките трябва да започнат на 5 ноември. В главните роли са Белчим Билгин и Онур Туна.
Сценарият на филма, продуциран от Atölye Production и BöcekFilms, е написан от Али Кобанбай. Режисьор Гьокчен Уста.
Филмът разказва историята на група млади хора, които се сблъскват с тормоз в частно училище. Във филма, четенето на сценария, което ще се състои в събота, Онур Туна играе „Алпер“, Белчим Билгин играе „Мерве“, Тимур Аджар играе „Тайфун“, Хамди Алкан играе „Мениджър Илхан“, Кубилай Тунджер играе „Ведат“ , Çagdash Onur Ozturk ще играе “Leventa”!
След като се сблъскват с тормоз във филма, Сера и нейните приятели търсят справедливост чрез социалните медии, но победата им в дигиталния свят води до ужасни последствия в реалния свят. Филмът, който разказва за тормоза от страна на връстници, излиза на 27 март.

Желая ви приятен петък!

# 395
Привет, дружки!

Благодаря за споделеното!

Много хубава новина за нов филм на Онур.
Много харесвам партньорката му Белчим Белгин, а темата пак е доста актуална – влиянието на социалните мрежи върху живота на съвременните хора.
За филмите и сериалите в дигитални платформи обаче пада голямо чакане, а ние искаме да го гледаме нашия любимец всяка седмица по телевизията...

Това е Несрин в актуалната й роля в сериала „С аромат на сандък”.
Аз лятото изгледах дори не помня колко епизода и ми хареса , но после нямах време и бях дотам. Сега тече втори сезон. Трябва да надникна да видя как се представя тя там. Може някой път да го довърша, много добри актьори играят в него, а  историята е доста динамична и интересна. То няма как да не е така, щом е дело на нашите любими ябълкови сценаристки Мелис Дживелек и Зейнеп Гюр.

Тези снимки явно са зад кадър.

И „Тайната градина” с Ебру Шахин и Мурат Йълдъръм съм си заплюла, защото много ги харесвам и двамата, но ще е по-нататък, тъкмо ще се натрупат повече серии.

Много ми липсва  вече Севдичка.

Хубава неделя, дружки!

# 396
Здравейте,момичета!

Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
И аз харесвам Белчим Билгин. Гледала съм я в сериал и два филма.

🆕 Нова снимка на Севда Ергинджи с фен...

Имаме нови снимки и от Еда Едже....
Малката кукла е пораснала

Желая ви приятен следобед!

# 397
Здравейте Благодаря за споделеното
Четенето започна

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/baglanti-hatasi-filminin-oku … si-yapildi/51464/

# 398
Добро утро,момичета!

"Най-голямото богатство е денят, който е пред нас."

Дари,благодаря за инфото! HugЗапочнали са да четат сценария на филма.

Пропуснахме да отбележим,че на 1 ноември преди 1 год. започна излъчването на ''Моят прекрасен живот'' с Онур Туна, Хилал Алтънбилек и Йиит Йозшенер в главните роли!

Желая ви щастлива неделя!

# 399
# 400
Здравейте дружки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Мерси за  инфото . Аз също харесвам Белчин ( най добрата приятелка на Берен Саат ) , ще чакаме филма , нямаме избор Grinning
Дъгичка , аз съм стигнала до средата на еп.2 на Тайната градина и за сега съм там още Satisfied . Харесва ми , бе да е нещо изключително , но през уикенда не успях да догледам епизода + 3 ия . Рейтингът не е много висок , дано не го свалят от ефир ...

# 401
Здравейте,момичета!

Дари Hug,Фили Hug,благодаря ви за споделеното!

Да се разпиша и аз за днес...Wink

от Онур....

Какъв финал ...Nature BoomNature Fire

от Синем

Приятен следобед и успешна седмица!

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 16:17 от Zlatina3

# 402
Добро утро

# 403
Добро утро,момичета!

"Важното в живота е не само да живееш, но и
да се радваш на моментите, в които живееш."