Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 38

• 48 706
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро,момичета!

Първо кафето, после плановете.Денят започва....Нека
продължи по възможно най-добрия начин за всеки.

Щастлив и успешен ден!

# 406
Здравейте В Перу

# 407
Здравейте,момичета!

Честит Архангеловден! Да се насладим на кафенцето и
пожелаем здраве и щастие на имениците днес!

Приятен ден ви желая!

# 408
Здравейте Благодаря за споделеното

https://www.milliyet.com.tr/magazin/sevda-erginci-ve-hasan-can-k … ayi-koydu-7229088

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 13:34 от dterziiska

# 409
Здравейте,момичета!

Събота е...Ароматно и вкусно кафе за началото на един приятен ноемрийски
 ден. Нека ни е усмихнато и позитивно, а настроението слънчево.

Дари,благодаря за инфото за Севда! Flowers Hibiscus

Любовници ли са Севда Ергинчи и Хасан Джан Кая? Известният актьор постави финалната точка...

Известната актриса Севда Ергинчи, която отдавна не се е появявала по екраните, направи изказване по адрес на комика Хасан Джан Кая. Севда Ергинчи сложи край на любовните си претенции с Хасан Джан Кая.

Актрисата Севда Ергинчи гостува в Youtube канала на Сибел Арна. Ергин, който направи искрени изявления в предаването, говори и за любовния си живот.

31-годишната Севда Ергинчи, която се запомни в сериала Yasak Elma, разказа за актьорската си авантюра.

Ергинчи каза: „Аз съм актьор. Работното място на баща ми беше много близо до Семавер Кумпаня. Баща ми държеше сватбена зала. Постоянно ходех и гледах пиеси. Пътищата ни се пресекоха с Озан Гювен и той ме препоръча и започнахме телевизионни сериали. Всъщност, никога не съм мислил, че мога да стана актьор. Това беше един от щастливите ми периоди. Беше тъмночервен сет от Шампионската лига. , те са много важни хора за мен."

''КОГАТО СЕ СРЕЩНАХМЕ ЗА ПЪРВИ път, ЗВУЧИ МИ СТРАННО''

Севда Ергинчи, която участва в програмата на Хасан Джан Кая и заяви, че много го обича, каза: „Моят приятел Хасан Джан. Подходът му към хората е същият. Когато се срещнахме за първи път, Хасан Джан ми се стори странен.“ каза той.

''В ЖИВОТА МИ НЯМА НИКОЙ''

Известният актьор продължи изявлението си със следните изявления:

„В момента няма любов в живота ми. „Няма го от 1-2 години.

''ОТКУЧЕН СЪМ ОТ ПРОБЛЕМА ЗА ВИСОЧИНИТЕ''

Актрисата Севда Ергинчи, която е висока 159 см, направи следното изявление по повод коментарите в социалните мрежи:

„Всъщност, толкова съм уморен да говоря за това и не искам повече да ме интересува. Защото това е нещото, което са ме питали и казвали най-много от години. Честно казано, не знаех за това преди хората Не знаех и кой нямаше място в живота ми го направи проблем. Или, ако се шегувах, това беше тема, на която се смях много.“ „Мисля, че причината е това Това, което се прави толкова често и брутално напоследък, е защото всички сме твърде достъпни в социалните медии и личното нещастие на хората е да обичаш себе си, без да чакаш одобрение, да познаваш недостатъците си и да им се подиграваш, когато е необходимо."
(преводът на статията е с Гугъл и няма редакция)

„Смесите започнаха“
Така Ендер Балджъ подписа сторито си. Той, заедно с нашия Онур и Серхат Шенсесли,
музикален продуцент, започнаха да работят по някои парчета.

Желая ви приятен ден!

# 410
Добър вечер

# 411
Здравейте,момичета!

🇨🇳 На 10 ноември Турция отбелязва Деня в памет на основателя на републиката Мустафа Кемал Ататюрк.
 Именно на този ден през 1938 г. умира първият президент на Турската република.

Скрит текст:

Севда Ергинджи: „С моя ръст 1,59 ям три хамбургера!“

Успешната актриса Севда Ергинджи, която беше гост в програмата на журналистката Сибел Арна в YouTube "Ne Olursan Ol Rahat Ol", заяви, че има хранително разстройство.

„Емоционалното хранително разстройство е нещо, за което моят терапевт и аз говорим. Има моменти, когато се чувствам самотна и зле. Наистина няма да повярвате колко много ям. С моята височина от 159 см мога да изям три хамбургера. Моите приятели мъже ми се смеят.

Тъй като в шоуто на Хасан Джан Кей казах: „Повечето мъже са глупави“, ме запомниха като актриса, която мисли така. Програмата на Хасан Джан има един недостатък: веднъж влезеш ли в тази програма, или ще говориш и ще се срамуваш в новините на следващия ден, или ще си скучен човек. Това е едно от двете неща, няма друг начин.

В един момент осъзнах опасността и реших да стана скучен човек. Но все пак изразих мнението си за мъжете. Мисля, че това беше много важно нещо по онова време. Хората очакват интелигентност от друг човек. А интелигентността наистина е нещо много рядко. Това не е само мъжко нещо. Не го казвам, защото съм много умна и много осведомена.

Много хора, които срещам, дори не знаят какво се случва. Всеки много се хвали. Естествено, това изказване дойде в момента, в който казах, че много мъже са глупави и не го осъзнават.”

Източник: https://kinoturkey.ru/novosti/23143-sevda-ergindzhi-p.. Kinoturkey.ru ©

Приятна и топла неделя ви желая!

# 412
Привет!

Злати  Дари

Вижте на какво попаднах.

СВЕТЪТ Е СЦЕНА
17 ДЕКЕМВРИ, 20:00 ч
НДК, ЗАЛА 1

СВЕТЪТ Е СЦЕНА -  една различна вечер!

За първи път в най-престижната зала на НДК се събират супер звезди от две държави за един невероятен и различен спектакъл с много музика и забавни моменти.

Турската суперзвезда, актьорът и модел Берк Октай,  виртуозния пианист Евгени Генчев , актьорът-секссимвол Филип Буков и Единствения, неповторим – АЗИС!
(И още изненади....)

Организатор: "СЦЕНА АЖУР ПИКО" ЕООД

Това дали е вярно?
Не ми звучи сериозво, а и  афиша е съмнителен, събрани снимки оттук и оттам за събитие взала 1 на НДК...

Много интересна комбинация. Не знам какво точно шоу ще предложат на публиката.
Двама твърде различни музиканти, които ми е трудно да си представя един до друг.
И двама актьори. За Берк Октай знаем, че освен актьор и модел е и добър певец.
Той вече се изяви пред българската публика с дуета си с Щевал Сам на концерта й в София.
Но каква ли ще е ролята на Филип Буков?

Иначе Евгени, Азис и Буков наскоро са споделили общи снимки от някакво събитие, така че явно нещо се случва.

# 413
Добро утро,момичета!

Дъга,благодаря за инфото! HugВидях новината пусната и в общата закована тема във форума.
Там коментираха,че било вярно. Hands V

Фили,когато наминеш в темата...Wink
Скрит текст:
Вчера си писах с Таня.Имаш поздрави.Добре е доколкото е възможно с нейната болест.Помага в гледането на двамата внука.Съпругът й е в София.Не писа дали още е работел в Ливан преди да започнат бомбардировките от Израел или отдавна се е прибрал.

Скрит текст:
Честито на празнуващите....

Приятен ден и лека нова седмица!

# 414
Привет!

Честит Рожден  Ден на нашата любимка Шевал Сам!
И дано скоро да я видим на екран!

# 415
Здравейте Благодаря за споделеното
ЧРД на Шевла Здраве,щастие и много творчески успехи

# 416
Да е честита нашата Ендерица - Шевал . Поздравления  за РД - много здраве , късмет и творчески успехи .Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Момичета Hug , благодаря за инфото и хубавите снимки Heart
Злати Hug , благодаря за информацията за Танчето .Радвам се ,че тя и близките и са добре Flowers Four Leaf Clover

# 417
Здравейте,момичета!

Вторник побеля и честит да ви е първия сняг.Свежо и чисто
утро, шепа мечти и чашка кафе са добро начало на новия ден.

При нас за сега вчера валя слаб дъжд.

Благодаря ви за споделеното! HugHugHug
Вчера пропуснах да честитя РД на Шевал.Да бъде здрава,щастлива и успешна както до сега! Flowers Hibiscus
Не й помня датата,само на Севда и Онур,на Еда знам че е юни месец,когато е моят син.

Желая ви приятен ден! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 418
Добро утро

# 419
Хелоу дружки Hug
Значи аз съм все още голям фен, но гледайки снимките на ЗейАл от Дари , първите 2 не си ги спомням .
Боже , това на тези снимки не е Зейнеп , а героинята на Хазал Кая от филма Бен де не олур GrinningStuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт