Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 38

• 48 704
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,момичета!

Всеки ден е ценен!Всеки миг е уникален!Погрижете се за своето "днес"!

Дари,благодаря за снимките! Flowers Hibiscus
А Фили,аз веднага ги разпознах! Simple Smile Може би защото и Хазал е ниска като Севда и с дълга коса,както беше героинята й Зейнеп в 1 и 2 сезон.

Някой загледа ли ''Далечен град'' със Синем Юнсал и др.познати актьори...Гледала съм и др. сериали снимани в Мардин....Оприличават го на ''Любов и наказание'' с Мурат Йълдъръм и Нургюл Йешилчай.Явно заради сюжета.Тук има и дете...

Синем с приятеля си Берк Джанкат...

Скрит текст:

Срещайте винаги доброто и правете добро!То ще Ви се върне..

Желая ви щастлив ден!

# 421
Здравейте

# 422
Здравейте,момичета!

Нека днес ни се случват само хубави неща, да
срещаме повече усмихнати и позитивни хора
и да ни върви във всички начинания!

Дари,благодаря за снимките. Hug

книгата-''Култура на храните''

-Йълдъз,кога ще разбереш,че щастието е по-важно от парите!

Желая ви приятен ден!

# 423
Добро утро

# 424
Добро утро,момичета!

клип на откъса с бг.превод от 14 еп. на ЗЯ
''Все още влюбен''...
https://vk.com/video349013184_456239044

оригиналното видео на откъса от 14 еп. на ЗЯ с песента  на Selami Şahin - Ben Sevdalı Sen Belalı

https://youtu.be/hP-eNtCzk10?feature=shared

Желая ви приятен ден!

# 425
Здравейте момичета Heart
Новини за ''снахата '' - продължили са участието и в сериала , където беше гост звезда .

# 426
Здравейте,момичета!

Фили,благодаря за инфото. HugХубаво е,че са харесали играта на Ясемин и удължават участието й! Hands V

Синем в ''Далечен град''...

Биран Дамла за Daily Perfection

Желая ви приятна събота! HugFlowers Four Leaf Clover

# 427
Добро утро

# 428
Здравейте следобедно!

от Ясемин...

Спокоен остатък от деня!

# 429
Здравейте дружки Heart Eyes
Злати Heart , от сутринта се каня да те покрия , ама е понеделнишка лудница и не успях
Нашите хубавици , могат да играят сестри , приличат си , макар Еда да е по-светла .

# 430
Здравейте,момичета!

Фили Hug,благодаря за клипчето. Two Hearts
Еда беше в журито на шоуто ''Маскираният певец'',а Дамла е участвала...

Да си припомним клип с песента от сериала ''Аси'' и кадри на ЗейАл от ''ЗЯ''. На времето Фили го откри и  пусна в темата като поздрав за мен и всички фенки на Ябълката + Аси ...Grinning

https://youtu.be/m3QhzriPpCU?feature=shared

и клип на Зейнеп Бастък/Ирем от ''ЗЯ''

https://youtu.be/uprPKjVtsx8?feature=shared

Приятен следобед и щастлива нова седмица ви желая!

# 431
Много ми харесва тази песен , даже помня кадъра от Аси . Тя и на ЗейАл подхожда Simple Smile
Въобще Аси е класика и е един от най любимите ми турски сериали наред с Забраненият плод , Любов и наказание ,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   и няколко други .Чудя се защо не ги пускат по Диема фемили и бтв Лейди в рубрика ''класика в жанра '' .

===================================================================================================
Далечен град със Синем някой започнал ли е ? Еванджелин от другата ми любима тема за Неслихан е започнала да го гледа , мисля да опитам и аз .Дано има висок рейтинг ,че Тайната градина с Ебру Шахин и Мурат Й. го спират

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 15:40 от Phillipine

# 432
Здравейте,момичета!

Денят започва с чашка кафе и отпочинали мисли.Нека всичко,
което ни се случва днес, ни носи радост и ни кара да се усмихваме!

Фили,чета тук-там за ''Далечен град''.Има доста познати актьори,които съм гледала в др. сериали!Сюжетът е познат като в ''Любов и наказание'' с Мурат и Нургюл.В ЛиН нямаше дете,а тук-има.
А тук детето ни е познато!Израсна пред очите ни в ''Забранената ябълка''-Кузей Гезер/Халит Джан.
В новия сериал е Дениз Джихан Албора.

Ясемин отново показва котките на Онур

Скрит текст:
Рейтингът на ''Далечен град'' на 2 еп. излъчен снощи.В Тотала изпревари ''Червени пъпки''.

Приятен вторник ви желая!

# 433
Привет, дружки!

Еда и съпруга й са на романтично пътешествие в Париж.

# 434

Общи условия

Активация на акаунт