Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 38

• 48 609
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте,момичета!

Сташе, да гледали сме д-р Уур/Анъл Илтер  с Онур в ''Mahkum/Затворник''.

за ДГ...
Е..как сме след снощния епизод?
Разбра се кой е предателя,но дали е той?
Време беше Алия да хване Джихан и Мине.Стига са крили и са я
правили на глупачка,въпреки,че брака им за сега е фиктивен! Hands V

Рейтингът се е покачил в две от групите.А снощи
 отново имаше мач и то м/у Галатасарай и Фенербахче..

Скрит текст:

1 фр. за 16 еп.
"Çünkü Aldatılan Ben Değilim, O!"
— Защото не аз съм измамената, а тя!

https://youtu.be/fozN7MGCTt0?feature=shared

и с руски субт.
https://turkrutv.net/dalekiy-gorod-16-seriya.html

Хубав  и успешен ден ви желая!

# 706
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Злати ще ви почерпи с кафе, а аз да си кажа впечатленията от серията....
Очаквам добър рейтинг и ако има понижение ще е заради мач, а не защото серията е по слаба....
Мине наистина ли има такива жени, които се вкопчват в мъжа, в който са се влюбили и не се интересуват от неговите чувства и желания....Какво постигна с напиването си и сцената снощи...Унижи себе си, накара Алия да страда, а Джихан ще бере плодовете на поредната си лъжа пред Алия....Сподели с непознат човек как Алия се е омъжила, при условие, че това е нещо, което тя разбра гледайки флашка, която не е нейна....
Не вярвам Алия да се разведе, защото това означава да не бъде до сина си....а той е най важен за нея...
Не знам защо обаче Шахин го дадоха във фрага да влиза в затвора.....Някой го е натопил или и той като Кадир се вкара сам, за да отмъсти на на баща си....
Наре оставайки при мъжа си дали не си вкара автогол....
Дано нищо лошо  не е последвало от сцената във фрага снощи....
Стискам палци Зерин и Кая да успеят и да има в семейство Алабора щастлива любов. Радвам се, че къртицата не е адвоката на Джихан е "приятеля" на баща му....

# 707
Привет, момичета,
Злати, Гости, благодаря ви че поразказахте за снощната серия. Аз имах натоварен ден и накрая стана така, че серията гледа мен, а не аз нея. Реално видях само финала - пияната Мине паднала до дъното да проси любов. Жалко за нея. Аз и актрисата не я харесвам та съвсем Мине ми е противен образ. Ще чакам превода на бг за да изгледам както си трябва.  Иначе рейтинга е добър - задържат си го за сега. Направо са ги помляли Червените пъпки ....
Хубав и успешен ден ви пожелавам!

# 708
Здравейте следобедно! Hug Two Hearts

Гости,сутринта почти сме писали едновремено! Wink
Юра, нося превода и започвай да гледаш. Wink

ДАЛЕЧЕН ГРАД, ЕПИЗОД 15 /ПРЕВОД ФЕЙСБУК ГРУПАТА: NERON ANGELOV /NOV/

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/02/15-neron-angelov-nov.html

Приятен следобед! Nature SunnyFlowers Four Leaf Clover

# 709
Ново стори от Еда.

Гледам, че Нерон постоянно призовава за дарения, превеждате ли му нещо?

# 710
Злати, благодаря - изгледах го с кеф. Не мога да разбера Джихан защо толкова крие връзката си с Мине. Той даже и не и обръща такова внимание както преди. Тя се чуства изоставена и в стремежа си да го задържи изпада в жалки състояния.
Много ме впечатли решителността на Кая. Взе си момичето и туй то. Ма те вярно ли имат още такива порядки - да ги задомяват семействата.....
Колкото до Нерон - аз от скоро гледам и не съм плащала  . Моя позната го следи от доста време и понякога му праща символични суми.
Лекааааа!

# 711
Здравейте,момичета!

Ново от Онур!Подпис: „Гледам в утрешния ден с надежда“

И др.ново от вчера с Онур. Свързаха се с него, за да даде повече гласност на фестивала на детските режисьори.Той разказва във видеото за какво е фестивалът, къде ще се проведе и т.н.
https://vk.com/onur_tuna?w=wall-164262731_18239

за ДГ
И аз изгледах епизода.Джихан явно си има причини за да крие връзката си с Мине,предполагам ще разберем.Но знаем,че всяка тайна рано или късно се разбира.Ето и д-р Уур как си каза на тържеството,че са му предлагали работа в Диарбекир,но не е отишъл.А това беше отправено към Джихан да не се занимава с него.А за Кая и Зерин не ми се мисли като се разбере,че са се оженили и кой им е помогнал!
Скрит текст:
Аз не съм плащала..

Скрит текст:
🚩️Джихан ще засили позициите си в земите на Албора.

🚩️ Шахин отиде в затвора нарочно, за да се посъветва с баща си вътре.

🚩Ще има сцени на Халис и Еджмел.

🚩 Алия и Джихан няма да се развеждат.

🚩 Садакат ще каже на Алия, че Джихан няма чувства към Мина.

🚩Садакат ще изпрати куршум на Фидан.

Желая ви приятен ден!

# 712
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Джихан се оплете в лъжи.В началото сам  каза на Алия, че няма връзка и сега, когато Мине не иска да приключат няма как да се отметне.
За мен щом единият от партньорите е сключил брак независимо дали е фиктивен или не , другия от предишната връзка трябва да се отдръпне. При Мине важи на 200% ,защото Джихан и каза в прав текст, че за него никога не е съществувал варианта за брак....Така, че няма защо да се тръшка, че е в позицията на вече нежелана любовница.

Скрит текст:
Аз не съм плащала

# 713
Здравейте дружки Heart Eyes , извинявам се ,че изчезнах , но много работа ме налегна напоследък и не съм влизала дори да ви чета . Благодаря ,че поддържате темата и съм много щастлива ,че сме оживени така Grinning
С цели 3 епизода съм назад , за това не мога да коментирам нищо ( макар като цяло съм осведомена какво се случва )  , но сега леко подминах коментарите ви за последния епизод и умишлено не съм отваряла фраговете , за да ми е интересно да ги изгледам .Радвам се за високия рейтинг , особено в АБ групата , която в началото показа по-слаб интерес пред вид сюжета и местонахождението Smiley - и те са били заблудени като мен преди , но явно сериалът ги е омагьосал и тях . На мен не ми е толкова селски ( имам пред вид източните нрави ) , колкото криминален трилър . Сигурно това е разковничето на успеха му . Flowers Hibiscus

Приятен ден !

# 714
Здравейте,момичета!

Благодаря ви за коментарите! HugFlowers Hibiscus
Фили, чудех се къде зачезна,че не пишеше в темата. Hug

От Онур....
Надпис: „Дори аз не очаквах такъв преход Simple Smile За миг станах син на баща ми Simple Smile)”
https://vk.com/onur_tuna?w=wall-164262731_18323

за ДГ
От Синем

Скрит текст:

в караваната й е студено..

Предложението на Кая...Sparkling Heart

📌 Известният актьор Махмут Джевхер (бащата на Седат), участвал като гост актьор, се сбогува със сериала в 17-ти епизод.
✍🏻 Бирсен Алтунташ

🧮🕌 Калкулатор на "Далечен град"....

Снимките на сериала "Далечният град" в Мардин се провеждат на 18 исторически локации в 3 квартала!

💵 Продуцентският екип отпусна 2,3 милиона турски лири за реставрация на каменните къщи.

💵 По предварителни данни Озан Акбаба, който играе ролята на Джихан Албора, получава 750 хиляди лири на епизод.

💵12-ият епизод на "Faraway City" постави рекорд по рейтинг на Channel D, благодарение на който цената на 30-секундна реклама се повиши до 285 хиляди лири!!!

💵Сериалът получи авансово плащане от $1,3 милиона от международни платформи!

💵Общите приходи от продукцията се оценяват на 58 милиона турски лири.

Скрит текст:
🔖Снимачният екип на "Далечният град" в Мардин наброява 187 души.

🔖85 местни жители участват като статисти.

💵Дневното плащане за екстри е 750 лири.

💵Месечният икономически принос на сериала за региона се оценява на 3,7 милиона лири.

👔Гардеробът на Озан Акбаба в "Far Away City" се състои от 47 артикула.

🧥Ръчно изработените кожени якета са оценени на 75 хиляди лири.

🔫Оръжията, използвани в сериала, са направени по поръчка и струват 380 хиляди лири.

„Далечен град“ е един от най-бюджетните проекти за 2024 г.

💵Един сезон струва 78 милиона лири.

💵Очаквани международни приходи: 4,2 милиона долара.

🌏В момента сериалът е продаден в 8 държави.

„Далечният град“, адаптация на популярния ливански сериал „Ал-Хаиба“, има една от най-скъпите снимачни площадки в Турция!

💵Продуцентската компания харчи 1,8 милиона лири за един епизод от 45 минути.

💵Производствена цена на зрител: 3,7 лири.

🕌12 исторически имения бяха наети в Мардин за снимките на "Uzak Sehir".

💵🕌Средният месечен наем за едно имение е 85 хиляди лири.

🛋1,2 милиона лири бяха похарчени за вътрешната декорация на имението Албора.

👨‍👩‍👧‍👦Социално въздействие на „Faraway City“:

📈Броят на туристите в Мардин се е увеличил с 23%.

📊Брой туристи, посещаващи локациите на сериала дневно: 750 души.

💰Икономически принос към региона: 5,8 милиона лири на месец!!

🚗Общата цена на автомобилите, използвани на снимачната площадка на "Uzak Sehir" е 12,7 милиона лири.

🚘Range Rover, използван от Cihan Albora, е специално модифициран и се оценява на 3,2 милиона лири.

💳Застраховката на автомобила струва 87 хиляди лири на месец.

📿💍Сребърните бижута от 8 части, които Озан Акбаба носи в ролята си на "вожд на племето", са изработени от занаятчии от Мидият за 127 000 лири.

👕Общ бюджет за костюми: 4,5 милиона лири!

🧾Икономически принос на "Far City": създаване на 220 нови работни места в Мардин!!

💶Приходи от реклама на "Faraway City":

💳4,3 милиона лири на епизод.

🥯🍇Интеграции на продукти: 1,8 милиона лири на епизод.

📱Приходи от съдържание в социалните медии: 750 хиляди лири на месец.

🎵Песента на Sezen Aksu „De Mardin“ е включена в началната тема на „Uzak Sehir“, хонорарът на автора беше 1,7 милиона лири!

🎧Саундтракът на сериала достигна 23 милиона пускания в Spotify.

🎼Общ музикален бюджет: 4,8 милиона лири.

💎💍👑Аксесоарите, които Синем Унсал използва за героинята си Алия във „Far Away City“ са изработени от майстори от Мардин.

💰Цената на един комплект бижута: 42 хиляди лири.

💰Приносът на сериала в подкрепа на местните занаятчии: 1,3 милиона лири.
🌮🌯Снимковият екип на „Далечният град” в Мардин всеки ден получава храна за 230 души.

🌮💵Цена за кетъринг: 57,5 ​​хиляди лири на ден.

💵🍐Месечни разходи за храна, закупена от местни доставчици: 1,7 милиона лири.

(Не можем да гарантираме точността на цифрите, но авторът твърди, че знае със сигурност)

🕌🍾 Класации....
📊 За първи път от началото на сериала Озан влезе в класацията на най-обсъжданите актьори според портала adba и веднага зае трето място.

📊"Faraway City"/ДГ продължава да оглавява рейтингите на сериалите.

Синем държи седмо място в класациите за актриси...

Поздравления 🎉
Резултати са от 18/24 до 19/25 февруари

Приятен ден ви желая!

# 715
„Далечният град“, адаптация на популярния ливански сериал „Ал-Хаиба“, има една от най-скъпите снимачни площадки в Турция!

Вие знаехте ли това ? Аз - не .Гледала съм кадри от АлХайба преди , но по-миналата вечер го засякох по Канал 1 , но не знам кога е започнал . Имам някакви спомени от преди от рускините ,че ГГ бягаше от нещо ( някой ) .Ако знаете нещо за този сериал и кога е започнал по Канал 1 , споделете , моля

🔖85 местни жители участват като статисти.

💵Дневното плащане за екстри е 750 лири.

Думата ''екстра '' значи статист на кинаджийски жаргон ( или по-скоро така ги наричат американците ) , малко им плащат Grinning

Припомнете ми снимката на Онур с детенцето от къде е , или е фотошоп ?

# 716
  • Плевен / София

Вие знаехте ли това ? Аз - не .Гледала съм кадри от АлХайба преди , но по-миналата вечер го засякох по Канал 1 , но не знам кога е започнал . Имам някакви спомени от преди от рускините ,че ГГ бягаше от нещо ( някой ) .Ако знаете нещо за този сериал и кога е започнал по Канал 1 , споделете , моля

Фили, започна в средата на м.януари, но сериите са много кратки и действието върви бавно....гледах няколко, но повече ми харесва турската адаптация.

# 717
Здравейте Благодаря за споделеното И на мен ми остават малко серии за гледане но най ме дразни Мине Толкова ли не може Джихан да я постави на място

Онур

Filmin baba gibi babası Onur Tuna, Bağlantı Hatası hakkında sizden gelenleri yanıtlıyor. 🤫

Part 2 için takipte kal! 😇

https://x.com/baglantihatasi_/status/1895112721688821789

https://x.com/lavisuniverse/status/1895089271842775541

# 718
Здравейте,момичета!

Благодаря ви за всичко споделено! Two Hearts
Фили, и аз знаех,че е адаптация на ливанския сериал ''АлХайба''.Бях го чела в общата закована тема най-отгоре във форума.Като чух песента се досетих,че е ''Аранхуес'' от Хоакин Родриго.Сезен Аксу е написала текст и я изпълнява. Разбрах и че го дават по БНТ1 вечер късно след 23 ч.

А днес имам повод да ви почерпя.Юбилярка съм! GrinningНе усетих как си отминаха годините!

Скрит текст:

за ДГ
Вчера трябваше да пуснат 2 фрагман за 16 еп.,но не го пуснаха.

Видях,че снощи е била премиерта на сериала за платформата на TRT tabii "Ехо: Невидима ръка" със Синем Юнсал и Джихангир Джейхан. Може би затова не пуснаха фрагмана.

Скрит текст:

нови снимки с малкия Джихан/ Дениз

Желая ви приятен ден!

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 10:08 от Zlatina3

# 719
Злати, честит юбилей, да си здрава и винаги подготвена за темите в които участваш !!! Gift HeartFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

И аз се ослушвам за фраг но няма - нищо де , тамън ще е по-загадъчно.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 12:24 от Yura65

Общи условия

Активация на акаунт