“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №6

• 39 177
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
На мен ми е чудно какво видео ще открие Грудов за Харитонов?

# 151
Много странно, но Калоян Трифонов е изтрил от инстаграма си всичко, свързано с Есента на демона. Имаше секция от сторита ДГ2, но вече я няма. Същи така и качените снимки са изтрити.

# 152
  • София
На мен ми е чудно какво видео ще открие Грудов за Харитонов?

Дали ще е за Харитонов или просто на неговия компютър? Да не е компроматът за Тороманов, там какво бяха смъкнали с Илчев?

# 153
Много странно, но Калоян Трифонов е изтрил от инстаграма си всичко, свързано с Есента на демона. Имаше секция от сторита ДГ2, но вече я няма. Същи така и качените снимки са изтрити.
Възможно ли е накрая да се окаже, че той е убиеца.. каквато беше информацията в самото начало?

# 154
Аз чакам  онова столче с шиповете да бъде използвано и някой все пак да седне на него, че ръждяса! Залагам на прокурора! Така жената на Харитонов ще се кротне и с детето ще останат в Търново.😉
 На мен също ми е интересно  какви тайни ще има в този компютър. Гудката явно ще умре от кеф.
 Накрая аха нещо да ни се изясни и полицаите ще направят гаф!
 Дорето,Елдъров,Тишо не са се весвали, а поне на мен са ми важни за фабулата.
 Кьорава котка не се вижда на хоризонта..

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 13:57 от Lili Roze 748420

# 155
Аз нямам търпение да видя каква грешка ще допусне убиеца довечера и какво ще разберем за него от въпросната грешка.

# 156
  • София
Опа… Аз се чудя защо никой не пише 😂

Гласувах за Тороманов, Десподов и кмета. Мия и Филип по дефолт са ми извън подозрение - нито за секунда не съм се съмнявала в тях.😉 Сега и Харитонов ми е извън обхват. На Заимова давам 1% вероятност 😂
Със закъснение да коментирам кобура: кобурите са различни за левичари и десничари като за левичарите се носи отляво, за десничарите - отдясно. Има и такива - ляв кобур за десничар и обратно, на които отворът е отпред, но ги има само в Израел и може би САЩ. / ММ искаше да си купи, но… няма/😉. Така, че Тороманов си е десничар😄

# 157
  • Галифрей

Явно защото, той е  демонът  както преди сме го коментирали. Не иска да се издава 😁 Макра,че аз си мислех,че е малко по-върастен. До сега не са го показали в цивилно облекло, поне заден фон да стоеше. Щеше да е по - добре ако слагаха гениално знаци и символи навсякъде, примерно шарки в килим. Всеки ден минават и никой не зеблязва, че отговорът йм под носа. Ако са били в къщята на демонът не са зелязали формата, детайлите,картини ей такива неща.

# 158
  • София
Аз чакам  онова столче с шиповете да бъде използвано и някой все пак да седне на него, че ръждяса! Залагам на нотариуса.  Така жената на Харитонов ще се кротне и с детето ще останат в Търново.😉
...

Прокурор е.

# 159
Да,прокурор! Коригирах се. Мерси!😉

# 160
  • Wonderland
Merri_An Flowers Bouquet за темата

Прокурорът ще седне удобно на стола най-вероятно, заради "спойлера" с интервюто, в което се спомена случая  с Нотариуса за "съдия, адвокат и прокурор". Или Десподов. Днес гледах интервю с Асен Блатечки и си го питаха директно - "Ще умре ли (Десподов)?", и той уклончиво отговори, че "Рано или късно всички ще умрем" Smile  Последно Рая Пеева така отговори за героинята си - "Дано да не ми се случи нещо лошо!" и вечерта свариха журналистката на супа Smile

Приятно гледане на всички довечера Blush

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 13:52 от Li77le Devil

# 161
9 - Измяна към семейство и държава
 /Тороманов според мен/

Това ме изненада обаче, за семейното предателство бях сигурна, но държавна измяна, какво са направили, че да застрашат националната сигурност? Политическо убийство (ако жертвата е бил на ръководен пост и е пречел), умишлено да застрашиш живота на много хора (да замърсиш водоизточници, тук отиваме към Еко темата и боклука),  терористични действия (знам, че половината от пишещите ще подскочат, но ще го напиша - Христо Язов и смъртта на отряда).

# 162
Прокурорът ще седне довечера на стола с шиповете.

# 163
eli1907, много са вариантите, но няма да се учудя да е замесен в смъртта на Язов, определено с Грудов въртят мръсни далавери, сега се е присламчил към кмета, не заради еко вижданията си, а за да е със силните на деня. Някой беше писал, че в следващ епизод Заимова и Харитонов намират в стена на къща много пари, май е в къщата на Тороманов.

# 164
Аз пък от тези коментари в Инстаграм се замислих дали една от целите на Демона не е наистина Филип. Ако Мия - освен любопитен равностоен ум - е била и ‘стръвта’, за да го извика в Търново? Ако, да речем, смята, че делото на Асен е било правилно и Филип го е спрял? Възможно е да е вдъхновен от Асен да продължи линията.

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 19:37 от HappyRSmile

Общи условия

Активация на акаунт