“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №6

• 39 182
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Щом PR на филма са събитията около М.Божанов - Нотариуса то следва, че тук Десподов играе неговата роля. Уличен е в имотни измами и търговия с влияние, действал е чрез компромати срещу магистрати.Вероятно убиецът е някой пострадал.

# 136
  • Другата България
Аз като гледам доста хора могат да са прототип на Нотариуса....Смилев беше един от тях.

# 137
  • гр.Пловдив
Щом сравняваме сериала с убийството на Нотариуса в София, то полицията да се самосезира. Филма е сниман преди убийството, значи е някой който е почерпил идеи от него.

# 138
Страхотен е сериалът. Подозирам почти всички Heart Eyes Честно казано, който и да е, няма да ме изненада на тоя етап. Много повече са ми интересни мотивите на Демона, отколкото кой е той.
Мисля, че убийците са повече от един и че първата жертва е бил мъжът на Мия.

# 139
Записвам се и аз в новата тема. Честно казано вече ми отпаднаха заподозрените. Някак си от представените до момента никой не ми се вписва в профила на убиеца, дори и директора. Чакам с нетърпение епизода, с надеждата най-накрая нещо да изскочи. Той сезона свърши, а още нямаме нищо конкретно за убиеца….

# 140
Щом сравняваме сериала с убийството на Нотариуса в София, то полицията да се самосезира. Филма е сниман преди убийството, значи е някой който е почерпил идеи от него.
В такъв случай полицията трябваше да се самосезира и арестува писателя Христо Калчев,който в книгите си описа престъпленията на мутри и мафиоти като "Козела",(смята се че е имал предвид Бойко Борисов),"Барона",(Боян Петракиев) и прочие...

# 141
Да видим довечера с какво ще ни изненадат.

# 142
Любопитно ми е каква е споменатата грешка, която ще направи демона в този епизод. Ще има и нова жертва, залагам на Тороманов.

# 143
  • Sofia
Поради подозрението ми, че Демонът е Дора, се разтърсих за интервюта с Ирмена Чичикова за героинята й:

"Беше ми много любопитно да бъда част от такъв жанр сериал. Персонажът на моята героиня е нещо, което чисто професионално в актьорската ми работа не ми се е случвало. Беше наистина голямо предизвикателство.  

Откри ли нещо общо между себе си и героинята ти в сериала?  

Не бих казала, че намирам нещо конкретно общо. По-скоро в стремежа си да създам даден персонаж винаги изначално тръгвам от себе си. Независимо от конкретните ситуации, в които предполага сценарият моята героиня да бъде, тръгвам от нещо, което познавам и е дълбоко закодирано в мен. Със сигурност е персонаж, който не ми се е случвал, и който беше труден на моменти, но и много интересен да бъде изграден. "

# 144
Демонът подарява цветя на всички разпознали го.😀
Скрит текст:

# 145
Скрит текст:
Аз не държа на цветята, искам да ми попее на ушенце. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 146
За какво беше сцената, в която Мия помоли Кърджиев за житието, подчертавайки да е на съвременен български, а после нищо...
Лаф да става.Blush
Посланието, което остави убиецът за журналистката, беше от това житие и по него стигнаха до тялото в църквата.
Сложили са на стори прокурора във фб страницта, той ще е довечера Wink

# 147
  • Галифрей
Скрит текст:

Ехе понеже розите са свършили от Ергенът и пича раздава лалета “ Ще приемаш ли това лале?” 😂

# 148
А приеми го! 😄

# 149
  • Бургас

Посланието, което остави убиецът за журналистката, беше от това житие и по него стигнаха до тялото в църквата.
До тялото в църквата стигнаха по инструкциите на Кърджиев ( който им посочи откъде е цитатът) . След разясненията му, Мия изрично поиска да се запознае с текста на житието на светицата...

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 10:57 от lady Koup

Общи условия

Активация на акаунт