Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните подозрителни герои в текущия сезон?
Какви са основните теории за идентичността на Демона?
Какви са наблюденията върху характера на Фичето и опитите му да се представи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните подозрителни герои в текущия сезон?
-
Какви са основните теории за идентичността на Демона?
Някои потребители на форуми смятат, че убиецът може да е хирургически подготвен човек, който произволно избира жертва. Въпреки това е много вероятно да бъде Дора или Илчев. Други предполагат, че може да има значителни връзки с предишни събития от сезона. Основните теории за идентичността на Демона варират, но много хора предполагат, че той е свързан с основните герои от сезона, като библиотекаря или Фичето. Теориите също се основават на физически характеристики и поведение, като има много спекулации за свързване на герои от миналото с настоящето.
-
Какви са наблюденията върху характера на Фичето и опитите му да се представи?
-
Каква е ролята на интуицията на героите в разследването?
-
Какви са отношенията между героите и възможните им мотиви?
, а предвид всички съвпадения в развитието на сценариите на Гърлото и Есента...
)мога да си призная, че и аз си помислих за някой, който отмъщава за случилото се с библиотекаря - син (защото мисля, че Демона е мъж) или някой, който го обича като баща. Така, хем (както споменахте) е свързано с него, хем той няма нищо общо. Това обяснява и погледа на Фичето, който (за мен) гледаше много странно, когато носеше книгите, които библиотекаря му искаше, когато Мия и Филип ходиха при него за информация при първите две убийства. Според мен той знае нещо. Тези книги или са търсени от читател, или (малко вероятно според мен) той да убива.
Харесва ми образът на Демона - аз съм си признавала, че съм кръвожадна