Всякакви въпроси за пералнята - тема 18

• 38 535
  • 723
  •   2
Отговори
# 495
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм с по-евтината от декември миналата година. Доволна съм, има всичко, което ми трябва.

# 496
И двата уреда са добри за класа си. Ако искаш повече екстри, вземи по-скъпата.

# 497
А барабаните им еднакви ли са като големина? 69 литра? И двете ли са с новия барабан и доколко изобщо е важно това?

# 498
Аз съм с новия барабан, готин е, не къса дрехи Joy

# 499
А има ли голяма разлика в големината на барабана за 8 и 9 кг? В осемкилограмовата събират ли се големи завивки? Гледам тази

https://www.technopolis.bg/bg/Peralni-s-predno-zarezhdane/Peraln … 98?tab=reviewsTab

# 500
А има ли голяма разлика в големината на барабана за 8 и 9 кг? В осемкилограмовата събират ли се големи завивки? Гледам тази

https://www.technopolis.bg/bg/Peralni-s-predno-zarezhdane/Peraln … 98?tab=reviewsTab
Да, има.
Тази е с обем на барабана 60 литра. Трудно ще е с обемисти завивки.
Онази 9-килограмовата от предния ти пост е с обем 69 литра, което е доста.

# 501
Петя, и по-евтината ли от поста ми е 69 л?

# 502
Петя, и по-евтината ли от поста ми е 69 л?
Да, моделът AEG LFR61944BE (https://www.technopolis.bg/bg/Peralni-s-predno-zarezhdane/Peraln … R61944BE/p/651300 ) е с 69-литров барабан (ако трябва да съм точна 68.6 литра Simple Smile  ).
Виж, ако парите сега са ти важни, вземай я. Добра пералня е. Аз ти го написах, всъщност, вече.
Мисля, че и blue.angel даде хубави отзиви за нея, а  тя е сериозен потребител.

# 503
Ще я взема на изплащане, така че може и по-скъпа да е, ако си струва. Но не ми се плаща за автоматично дозиране и wi-fi,  защото не мисля да ги ползвам. В по-евтината не ми харесва липсата на добавяне на дрехи по време на пране основно, пък е и с по-малко програми. Не знам.

# 504
Аз съм със същата, но моята е 8кг., прала  съм олекотена завивка ( зимна) без проблем.
Само не мога да разбера на програма "хигиена" има обозначена пара, аз ли трябва да я настроя или тя си я пуска?
Програмата съм я ползвала веднъж за първото пускане, празна пералня с малко прах на 90 градуса.

# 505
Аз съм със същата, но моята е 8кг., прала  съм олекотена завивка ( зимна) без проблем.
Само не мога да разбера на програма "хигиена" има обозначена пара, аз ли трябва да я настроя или тя си я пуска?
Програмата съм я ползвала веднъж за първото пускане, празна пералня с малко прах на 90 градуса.
Тя си я пуска.
От упътването: "Бели памучни тъкани. Тази високоефективна програма за
пране, комбинирана с пара, премахва над 99,99% от бакте‐
риите и вирусите2) Поддържа температурата над 60 °C във
фазата на пране; с допълнително действие върху влакната,
благодарение на фазаата с пара; подобрената фаза на из‐
плакване осигурява правилното отстраняване на остатъци‐
те от почистващ препарат и микроорганизми. Тази програма
осигурява също и намаляване на полените/алергенните
предмети."

Ще я взема на изплащане, така че може и по-скъпа да е, ако си струва. Но не ми се плаща за автоматично дозиране и wi-fi,  защото не мисля да ги ползвам. В по-евтината не ми харесва липсата на добавяне на дрехи по време на пране основно, пък е и с по-малко програми. Не знам.
Да, обаче ако вземеш тази  (https://www.technopolis.bg/bg/Peralni-s-predno-zarezhdane/Peraln … 51311?tab=docsTab ) , тя има wifi, а само той позволява да използваш много повече програми през приложението (освен стандартните от програматора), като наприемер:
" Спортни дрехи
Ежедневна Спорт
Пухенки
Футбол
Ски екипировка
Маратонки
Спално бельо
Пердета
Възглавница
Хавлии
Козина/Животни
Дънки
Коприна
Бебе
Лен
Ризи
Пара за кашмир
Бързa 0.5кг
Антиалергична па‐
ра
Лесно гладене

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 21:58 от petiaivanov

# 506
Ще я взема на изплащане, така че може и по-скъпа да е, ако си струва. Но не ми се плаща за автоматично дозиране и wi-fi,  защото не мисля да ги ползвам. В по-евтината не ми харесва липсата на добавяне на дрехи по време на пране основно, пък е и с по-малко програми. Не знам.
Ако не си ползвала досега, може и да мислиш да не ги ползваш, но бъди сигурна, че ако ги имаш, ще оцениш предимствата им.
Много неща човек си мисли, че не му трябват, ама защото не ги е ползвал. После пък се чуди как е живял без тях.

# 507
Само да добавя, че добавяне на дрехи може да се случи само в първите няколко минути на стартирането на програмата.
Wi Fi и автоматично дозиране са много полезни функции, доверете ми се.

# 508
Автоматичното дозиране само с течни препарати ли е?

# 509
Аз съм със същата, но моята е 8кг., прала  съм олекотена завивка ( зимна) без проблем.

Какъв размер е завивката?

Общи условия

Активация на акаунт