Всякакви въпроси за пералнята - тема 18

• 38 488
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • На брега на реката
Другия вариант е да се преместят пантите от другата страна, а самата врата да е сгъваема през средата, а не отваряема. Нещо като тип хармоника, но двукрила.

# 541
А, Петя, много добре илюстрира първата идея, която ми хрумна, но трудно щях да я изразя без снимка или поне схема на разположението на шкафовете, пък после как съм ги изтървала, не знам. Понеже имам сгъваема в средата врата на шкаф и ми е много удобна, предложих този вариант.
И трети вариант - сушилнята, която поне не изисква вода и канал, да се премести в друго помещение, а на нейно място да дойде пералнята.

# 542
  • На брега на реката
Кубратова, не съм прочела до край поста ти и съм предложила този вариант със сгъваемата врата /и аз имах такава и ми беше много удобна/.  Хубаво е, че повече хора мислят еднакво!
Дано нашите предложения, да помогнат на потребителката, за да не прави компромиси с уреда.

# 543
Потребителката няма да се занимава да ремонтира шкаф заради една пералня. С Боша ще се отваря с 3 см по малко. И мисля да си купя нея.

# 544
  • На брега на реката
Успех с избора!

Язък ни за "барута", но може пък, другиму да е полезно!

# 545
Аз едно не разбрах — защо, след като потребителката е толкова наясно с нещата от живота, влезе в темата за съвет.

Петя, стана ли ти ясно сега защо тъй наречената кухня е в такова състояние и с такава организация.

# 546
Кубратова, не съм прочела до край поста ти и съм предложила този вариант със сгъваемата врата /и аз имах такава и ми беше много удобна/.  Хубаво е, че повече хора мислят еднакво!
Дано нашите предложения, да помогнат на потребителката, за да не прави компромиси с уреда.
Ааа, няма лошо, Буболина, наистина съвпадението на мненията по един въпрос, при това мнения от личен опит, само ги прави по-убедителни, както и ти си отбелязала Flowers Hibiscus   
Действително, на някой друг биха били вероятно полезни. Аз не бих правила компромис точно с уред, ако мога елементарно да сменя вратичка на шкаф или да го преработя по предложения от Петя начин, което ще позволи двете да функционират безконфликтно. Всеки за неговата си къща...

# 547
Здравейте, някой да ползва този модел на Самсунг, пише че сама дозира препарата, но с течен или сух препарат се зарежда.
https://www.emag.bg/peralnja-samsung-9-kg-1400-ob-min-klas-a-ai- … cs7/pd/DXMGFKYBM/

# 548
Здравейте, някой да ползва този модел на Самсунг, пише че сама дозира препарата, но с течен или сух препарат се зарежда.
https://www.emag.bg/peralnja-samsung-9-kg-1400-ob-min-klas-a-ai- … cs7/pd/DXMGFKYBM/
Изтегли си упътването и си прочети. Така ще получиш най-вярна информация.

# 549
Изтегли си упътването и си прочети. Така ще получиш най-вярна информация.
Така е, но може да се включи някой ползващ този уред и да напише предимства, недостатъци. Интересува ме и добре ли изпира, както и мнение за барабана. Нямам възможност да я видя.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 20:54 от ilenna

# 550
Този уред има само недостатъци. Еднодневка. Ако ще служи за няколко пранета в годината - да, за ежедневно натоварване-не.
Автоматичното дозиране винаги е с течен препарат.

# 551
Ако сте имате наблюдения напишете недостатъците.

# 552
Привет! Идвам пак с куп въпроси и молба за съдействие: става дума за налична пералня, свободно стояща, под плот,  но някакъв нестандартен размер, която е за смяна. Свободният отвор е - Височина от под 82 см, Дълбочина и Ширина 60см. Махнат е капака и така е влязла. Бош казаха, че не могат да се махат техните капаци. Има вариант за машина за вграждане вероятно, но там не знам как и какво. Трябва и вратичка евентуално, а няма откъде да намеря същия материал. Бюджет скромен. Моля, дайте идеи с изпитани машини. Четох, четох, но ... Знам, че 7-8 кг ще е добре, не търся и супер екстри. Просто да пере добре. Това "шесто чувство"дали е добър вариант?

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 11:24 от Морска вълничка

# 553
Добър ден. Отварям вратата на пералнята, за да я заредя с пране и какво да видя, в барабана имаше насъбрала вода. Мисля че проблемът е, че се препълнил филтъра и оттам има наличие на вода в барабана. От 2-3 месеца не съм го чистила. Дали това е причината или е нещо сериозно? По-късно днес ще почистя филтъра и да видя дали той е причината. Ако ли не, явно ще трябва да викна майстор. С ремонт на перални, водопроводчик ли се занимава с проблемите й?

# 554
Водопроводчик само ако проблемът е във В и К връзки и вътрешна мрежа, за самата пералня - естествено, ел.техник за перални.

Общи условия

Активация на акаунт