БУРГАС с романтика се слави, тук много бебета се правят

• 15 576
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Честит рожден ден на Деби .... newsm59  bigdance2

# 106
Честито ти рожденничка, Теди!
Да ти е здравичка и да расте усмихнато и слънчево детенце!  
bouquet

# 107
  • Бургас
Честит рожден ден на Деби на Тедка  newsm51

# 108
Честита ти рожденничка, tedka* smile3525
Да ти е жива и здрава и много да те радва!
Деби, nbirthday newsm67  :party023
:

# 109
  • Бургас
   newsm59  Честит празник на Деби  и семейството и !   newsm59

# 110
Честит Рожден Ден и от нас на малката госпожица!
Да Ви е жива и здрава и самоооо да ви радва !!!
newsm59  bigdance2 newsm59

Ji,а защо пък и да не им вържем по една мартеничка на дечицата?!Нима няма да се зарадват...

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 16:42 от benna

# 111
Хора голям студ пак стана на вън  Confused. Утре кой ще дойде със сигурност, да не е само да кибичим на студеното  newsm78

# 112
  • у нас
Честит Рожден Ден на Деби, на Тедка!!! Да расте здраво и весело дете, да радва мама и тати!!!

newsm67  ura Tada

# 113
Честит Рожден  ден на Деби. Щастливо и безгрижно детство!

Танина, аз ще дойда при всички положения, но наистина дават застудяване. Ако искаш може да смениш мястото на срещата. За мен е все едно.

# 114
Танина,аз не съм мн сигурна дали ще дойда,ако е така студено.Сама съм с малкия.
Ако искате в понеделник или дайте някъде на топло да се видим.Може в кафето на Трия-центъра,което е на 3-тия етаж?!

# 115
малеее,колко сетили се сладурани има,за нашия празник  Shocked
БЛАГОДАРЯ МН,НА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ.
Деби днес полудя тотално....
разглези се от привилегиите и вниманието ,което и отделяха лелките в яслата и правеше беля след беля  #Crazy
снимах я с камерата и всичко е документирано  Laughing
след 20г ще пла4е от смях,като се гледа ква е скица. hahaha
още веднъж искам да БЛАГОДАРЯ на всички ви,за милите думи и прекрасни пожелания.   bouquet

# 116
Утре рано ще проверя дали срещата се отлага, ако ли не, ще направя всичко възможно да дойда, че трябва да си дам и моята лепта, защото през седмицата ми е невъзможно!  Simple Smile

Честит рожден ден на сладката Деби!  Heart Eyes (малко на патерици Embarassed)

# 117
Еми да ви кажа ще взема да променя мястото на срещата. То малко късно за промени, ама и аз ще съм с малкия и на този студ ... Затова на кафето на ТРИА-та на третия етаж съм съгласна. Към 11 ще сме там. Телефона ми е 0885 91 67 43.

# 118
Момичета, привет от Свищов. Ние тук с Амелия добре си изкарваме. За сега сме отличнички и купони нонстоп. А Амелия тука й правят едн арабдси свирки и снимки имам но като се приберем в Бургас. Не сме забравили и мартиничките - доста продадахме тук. Айде чао от мен и стискайте палци за другите изпити

# 119
 Joy Joy Joy ей тва е. На пукница сте го удари значи така ли  Mr. Green. Браво браво  Hug, важното е добре да си изкарате. Айде радвайте се още няколко дни и се прибирайте.
И довечера умната ей, че е Тодоров ден  Wink.

И ние тук добре се справяме. Още 150лв приходи събрахме за каузата. На кафенцето добре си изкарахме, децата бяха послушни. А и разходката в това студеното време ми подейства доста ободрително. Малкия го прибрах и веднага заспа. Сега ще опиша постъплен& … 03;та, взимам топло душче и пак ще се излежавам.

Общи условия

Активация на акаунт