БУРГАС с романтика се слави, тук много бебета се правят

• 15 578
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
 аз говорих с мъж ми е навит даже да ни закара на 1-ви март да ги дадем на децата
ее тва не го очаквах от него , този път ме изненада Joy

# 91
Ще дойда в събота, че днес съм сама с детето. Да нося ли пампите?

# 92
Аз ще дойда днес. Simple Smile

# 93
Аз няма да мога да дойда днес, но с Amelia се разбрахме да вземе малко мартеници за Свищов. Аз ще си взема, колкото ми трябват, а останалите съм сигурна, че ще ги пласираме сред колегите Simple Smile
Искам само да помоля момичетета, които са във връзка с директорките да попитат дали някъде имат нужда от DVD. Биляна иска да подари тяхното, но тъй като е в София, помоли мен да проуча дали ще свърши работа някъде, а аз съответно моля вас Hug

# 94
  • По света и У нас
Привет  Hug

Едва днес успях да се включа ... че покрай гости ....  А утре се очертава да пътуваме с малкия за София и тепърва ми предстои стягане на багажа  ooooh!... а да не забравя и работата  Laughing

Накратко говорих в понеделник с Директорката в Средец, ако се спрем на варианта за щори - НЯМА ПРОБЛЕМ! Само да има кой да ги монтира ....
Относно дарението със събраните парички, предлагам по-скоро да им вземем нещо нехранително --- да добием представа от Дома, Директорката и персонала /това е много важно за доверието/ и вече след това да действаме ... ако можем с по-редовни акции ....

vania_ip - ще говоря с Директорката в Средац /ако се съгласи може да добавим няколко диска с филмчета, не е непременно задължително да ги купуваме  Joy/ .... иначе и bubi4ko може да поговори с Дома в Бата ... За Дом "Майка и дете" - не мисля, че има много смисъл, тъй като са много мънички все още ....

Сега ще побързам, за да мога и аз да си купя мартенички ....  Whistling

# 95
  • По света и У нас

Почти щях да забравя  ooooh! регистрирах най-сетне нова темичка във форума за благотворителност
Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем .... ето и линка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=167276.new#new
Предлагам там да се "събираме" вече и да обсъждаме каквото има около нашата 1ва Акция ...

По този начин няма излишно да товарим този форум, а който има желание да помогне - ще сме винаги насреща ....  Hug

# 96
desitka79, не знам дали си чела цялата тема, но пак да обясня.Ние мартенички имаме, много, няма да ги даваме на децата, а ще ги продаваме и със събраните средства ще помагаме.Обаче не виждам как ще се разберем под каква форма да ни е помощта.
 И аз в събота ще дойда.

# 97
  • Бургас
Нека да съберем нещо ,пък ще му мислим.И аз съм за нещо по-трайно , още повече ,че за храната сигурно трябват документи.

megata ,работи във фирма за щори и беше предложила да помогне.

# 98
Днес събрахме още средсва за благотворителността. Повече информация има в новата темичка във форума за благотворителност. Следващата среща е за събота преди обяд - 24 февруари на кафе Калина-та.

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 17:25 от Танина

# 99
За щорите мога да помогна да ги вземем по-тънко, остава проблема кой ще ги монтира, защото ще говоря направо с фабриката. Ако стане за взимане на щори ще измислим кой да ги монтира.......

# 100
Момичета, все си мисля, че щорите, пердетата не биха зарадвали децата. Нека макар и за малко да направим живота им по-щастлив, а с какво може да се постигне това - с играчки, вкусна храна и хубави дрешки. Поне аз така ги виждам нещата.
А ДВД-то е една наистина доста добра идея!  Peace Дори, ако се съгласят от дома, ще се заема със записването на дискове с БГ аудио за мъниците, че да има какво да гледкат.  Party

# 101
  • вкъщи
момичета,мъжът ми се занимава с дограма,може да ги монтира,даже има огромно желание.само трябва да е събота или неделя,когато почива.

# 102
Здравейте, пишете час за срещата в събота. Ще пробвам да дойда, ако не успея ще търся Танина на лични.
Чак сега видях другата тема doh. Там пише час за срещата.

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 19:20 от Soleada

# 103
Soleada, засега около 11 часа на Калината.Има тема във форума за благотворителност.
  Момичета, търся /засега неуспешно/ мартеница пушка или автомат.Ако някой е виждал някъде да продават такива, нека сподели. Hug

# 104
  • Бургас / Славейков
Честит  рожден ден на Деби на Тедка да и е жива и здрава   и много да слушка мама   и тати.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт