БУРГАС с романтика се слави, тук много бебета се правят

• 15 570
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас / Славейков
Снежи, тиранти има на Младост, тоест магазинчетата до парка .Аз купих за 4.50 има един магазин за протмонета и чантички .Май не го обясних както трябва.Напоследък не пиша много че цял ден сменях памперси.От как се върнахме от рождения ден Мими е с разтроиство 10 дни и днес най накрая като че ли спря.Какво ли не изпи.Тедка ,не ви ли беше тясно в детския кът в Зорница?Веднъж бяхме се събрали  с други майки там, без да сме на рожден ден и какичката също надуваше балони и им пускаше филмчета.Май наистина не става за рожден ден там.

# 136
Snej ние още не сме го празнували рожденния ден. След 1 месец ще ходим, и е пиша как е.

кога мога да си купя и аз мартенички, най-удобно ще ми е във вторник и сряда  Laughing
Тогава вземем пак да се чакаме в ТРИА-та? Само, че ние от тази седмица ще сме на кухня. Не знам точно в колко часа я дават, но смятам че към 12 ще сме там.

Нова среща  - УТРЕ, 27 март в ТРИА-та на третия етаж кафенцето, 12-1часа.

Да вметна само, че аз нали се заех с мартеничките и събирането на средства, то всъщност двете с Амелия се наехме, но тя сега по изпити и по купони  Wink, но иначе не се наемам с това какво, кога и за къде ще купуваме. Постоянно съм с малкия, нямам кола и свободно време. Не съм ходила по домовете все още.
Lucyl30 съгласна ли си от тук нататък ти да поемаш щафетата? Ти май си най-запозната с исканията, а имаш и кола  Simple Smile
Някой друг също, ако има време и желание ...

# 137
newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАНКАТА НА benna! С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ И ДА НЕ ЗАБРАВЯ ПОНЯКОГА ДА ПРАВИ И БЕЛИЧКИ! newsm59
Снежи, аз гледах тиранти в една уличка, която е успоредна на Александровска и има много детски магазини там последния маг е за шивашки материали и вътре имаше също, но за цена не съм се заглеждала.

Момичета в събота на срещата беше много приятно, ще взема утре пак да дойда  Simple Smile

# 138
  bigdance2  uraЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

# 139
 Сега прегледах списъка на пишещите мами от Бургас, около стотина сме, повечето неактивни, но все пак около половината се включват от време на време.А в акцията засега са участвали само 16.

# 140
Кой къде ще празнува празника си? Става въпрос за 8ми март?

И някой има ли телефони/gsm na Веселушка и К/Амелия! Пишете ми на лични и мерси предварително!

Честит рожденник и от мен!   bouquet

Последна редакция: пн, 26 фев 2007, 10:54 от sneji20

# 141
  • Бургас
 newsm59 Честит рожденик на Бена ! Да е жив и здрав Ванко, усмихнат и щастлив ! newsm59

# 142
  • UK
 Ей мацки бройте ме за утре ама само нещо не се сещам каде е туй кафе на 3-тия етаж  newsm78

# 143
Здравейте момичета! Утре и аз ще съм на линия.

Танина, ако взимаш кухня от пл. "К и Методии", тама започвата да дават храна след 11.00. Аз ще взема кухнята и ще дойда на срещата!

# 144
  • у дома
Сега прегледах списъка на пишещите мами от Бургас, около стотина сме, повечето неактивни, но все пак около половината се включват от време на време.А в акцията засега са участвали само 16.
С това темпо ще съберем пари за следващия първи март, май  Rolling Eyes
Бройте ме и мен утре, това време съвпада с обедната ми почивка!

# 145
Бена, честит ви рожденник! Да ви е жив и здрав и умерено послушен!

Утре и аз ще направя всичко възможно да дойда в Трията.

# 146
Момичета, ние с моето Пламъче сме си вече в къщи.
Много съм щастлива, че го имам, но ще ви разказвам за моето раждане утре, защото сега искам да се изкъпя и не мога да стоя дълго седнала. Боли ме д-то!  Имам 5 шева но се чувствам като бродерия!
Иначе всичко е наред и сме добре!

# 147
  • у нас
Честит ти син, Wish!!! Да ви е жив и здрав и много да ви радва. stork-boy

Честит рожденик на Бенна!!! Много усмивки и  весели емоции!!! newsm59

# 148
wish, ЧЕСТИТО!
 Да ви е жив и здрав малкият Пламен!!!

# 149
Честито бебенце на Wish Hug. И аз да се похваля мoята племеница в4ера  роди сладко беб4е казва се Иван 53 см и 4 кила newsm68 stork-boy newsm44 newsm44 newsm44  261uu

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 08:56 от tadela

Общи условия

Активация на акаунт