БУРГАС с романтика се слави, тук много бебета се правят

• 15 579
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Ееее, аз се успаааааах!  Close Даринчето как реши точно днес да спи от 8 до 12, мама и тя реши с нея да полегне ЗА МАЛКО  Crazy ... и стана тя една!  Embarassed

# 121
А аз днес в студа го ударих на обиколки с детето. Първо се видях с момичетата в ТРИА-та, после водих Маги на караокето, след това в детския кът долу. Тя е много доволна, супер си изкара.

# 122
  • у дома
Здравейе момичета, за съжаление вчера не можах да вляза във форума и днес аз и още една мама обикаляхме Калината напразно  Confused
Искам да ви попитам за идея за празнуване на РД /ще ставаме на 2  Heart Eyes/ - не знам и аз, още как да го организирам - но ще има малко деца около 4-5. В операта отпада варианта там има изискване за мин. 6 деца и не осигуряват помещение само за децата. Направо съм в голяма чуденка  newsm78.
Помагайте  Hug

# 123
  • у нас
Честит Имен Ден на всички именници днес - Тедка, Теодора Стамова!!! Най-вече здраве и много сбъднати мечти!!! Наздраве!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 124
Здравейе момичета, за съжаление вчера не можах да вляза във форума и днес аз и още една мама обикаляхме Калината напразно  Confused
Искам да ви попитам за идея за празнуване на РД /ще ставаме на 2  Heart Eyes/ - не знам и аз, още как да го организирам - но ще има малко деца около 4-5. В операта отпада варианта там има изискване за мин. 6 деца и не осигуряват помещение само за децата. Направо съм в голяма чуденка  newsm78.
Помагайте  Hug
  В хотел България даже днеска сме на рожден ден там  bouquet

# 125
Искам да ви попитам за идея за празнуване на РД /ще ставаме на 2  Heart Eyes/ - не знам и аз, още как да го организирам - но ще има малко деца около 4-5.

Ние пък ще сме на кафе "Истанбул". Това е по ул.Булаир, до офиса на Ентуртранс, автобусите. На втория етаж има за децата.

Друг вариант е на долния етаж на "Унисон"-а. Там също правят рожденни дни. Изглежда закътано и спокойно, само дето е малко тъмно.

# 126
tadela,кажи после как е минал РД,че ние утре ще празнуваме там?

# 127
ние празнувахме вчера в МакДрайв в Зорница....но не ми хареса Sad
моми4ето,което трябваше да ги забавлява...освен да им надува балони и да им пуска песни ,друго не правеше....а уж щели да им рисуват по лицата,играчки щели да им дадат да си играят (а те им ги дадоха накрая,преди да си тръгнем) и играха 2-3 пъти само на "Балона се надува"......това беше цялата философия  Naughty
догодина няма да е там,със сигурност!!!  Naughty  Naughty  Naughty

# 128
 benna  беше супер щуряха на воля 1swing smile3540 moresmile

# 129
  • у дома
tedka* И аз мислих за Макдрайв ама менюто ме притесняваше, но сега вече го изключвам като вариант.
Tadela, да те питам имаше ли кът само за децата от РД? И не е ли много задимено там?
Аз си мислих за Патиланци, но там ми искат 30 лв. за 1 ч. за да наема помещение.
Благодаря на всички за идеите, през следващатата седмица ще проверя...
 Hug
Ще има ли друга среща за мартенички, че време не остана?

Последна редакция: нд, 25 фев 2007, 17:33 от Ustata

# 130
Не е   само за децата. Те си играят вси4ки а пък родителите седят на масата и се 4ерпят.

# 131
tedka* И аз мислих за Макдрайв ама менюто ме притесняваше, но сега вече го изключвам като вариант.

какво то4но те притесняваше в менюто?
в това няма проблеми,вси4ко беше ОК,освен 4е нямаше вода то4но тогава и които искаха кафета,се задоволиха със сокове и шейкове Rolling Eyes

# 132
имаше ли кът само за децата от РД? И не е ли много задимено там?
Задимено не е. Поне аз съм непушач и веднага го усещам. Но, когато има РД-та, често се присламчват и други деца, родителите се сърдят, аниматорите също. И така, това е кофтито за мен, няма отделен кът.

# 133
  • Бургас
кога мога да си купя и аз мартенички, най-удобно ще ми е във вторник и сряда  Laughing

# 134
Аз пък искам да ви попитам за детски тиранти къде мога да намеря, някой има ли идея?
И долу-горе да ме светнете за цената.

И разкажете как е в другите заведения за детските рожденни дни! Танче как мина там?

Искам да ви попитам за идея за празнуване на РД /ще ставаме на 2  Heart Eyes/ - не знам и аз, още как да го организирам - но ще има малко деца около 4-5.

Ние пък ще сме на кафе "Истанбул". Това е по ул.Булаир, до офиса на Ентуртранс, автобусите. На втория етаж има за децата.

Друг вариант е на долния етаж на "Унисон"-а. Там също правят рожденни дни. Изглежда закътано и спокойно, само дето е малко тъмно.

Общи условия

Активация на акаунт