БУРГАС с романтика се слави, тук много бебета се правят

• 15 563
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
  • у нас
имам въпросче към мамите с по-големи децича - на 1,10 мес. се прави полиомиелитна ваксина. Въпросът ми е на инжекция ли е или е както досега - на капки. Моля някой да се сети как е било при неговото детенце, че вече главата ми изпуши. #Crazy

# 181
При нас беше на капки, но преди година и нещо- 2005 есента.

# 182
 Sinara, капки са, аз точно вчера ходих да питам /по-горе съм писала/, че на една мама личната и казала,че забранили живите ваксини.Оказа се обаче, че няма такова нещо.

# 183
  • у нас
Sinara, капки са, аз точно вчера ходих да питам /по-горе съм писала/, че на една мама личната и казала,че забранили живите ваксини.Оказа се обаче, че няма такова нещо.

Ji, мойта лична ме накара да си търся убита ваксина. Днес ми дадоха упътване за нея и пише че е инжекция. После се обадих до докито да я питам и тя ми каза че е инжекция. Говорих с брат ми - племиницата ми е с 6 месеца по-голяма и на нея й давали капки. И затова сега се чудя, защото ме чакат да потвърдя дали ще поръчвам ваксината. Само си мисля дали живата е капки, а пък убита да е инжекция. newsm78

# 184
 Аз вчера подробно разпитах сестрата на нашия личен и тя ми каза, че слагат жива ваксина за трети прием, няма никакви проблеми, това с убитата е покрай истерията предизвикана от предаването на Милен Цветков.Освен това, убитата/Пентаксим/ не е само срещу полиомилит, а и с/у други заболявания/точно кои не запомних/.Аз ще слагам на моя жива, обаче след един месец, като поотмине грипното време. Grinning

# 185
Момичета, тази ваксина я сложиха на Станислава на 1г. и 9м. По касата се полага на капки. Ще слагат от нея докато се изчерпят количествата, после щели да започват с убитата.

# 186
  • Бургас
Как вървят кувертите за 8-ми март тази година?

# 187
  • у дома
Ji, тенк ю  Simple Smile
Сега обмислям вариант да намеря инфо- за Пентаксим-а  newsm78
Някой има ли координати на детски център "Усмивка", май бил в пресечка на Богориди, ама къде...

# 188
Срещу кафе Хавай, една къща в двор е.

# 189
  • у дома
Thank you Вери much  Simple Smile
Отзиви случайно? Аз до сега имам само добри...

# 190
  • Бургас
За ваксините: за полиомиелит не е само Пентаксим, Пентаксим е комбинирана ДТК и полио. Има само за полио и се казва Имовакс Полио. Тя е на инжекция, а живата е на капки през устата. За Пентаксим преди време бях качила листовката тук

# 191
  • у нас
Преди малко ми се проясниха нещата за ваксината и сега ти го подтвърждаваш, Финети. 10х  bouquet

# 192
Здравейте милички!  Hug
Сега да разкажа за моето раждане. Според докторите мина много бързо и лесно, но аз мислех че раждам цяла вечност. ...
Та, в петък сутринта отидохме с моя мъж в болницата както си ме беше повикал моя наблщдаващ доктор и аз с усмивка на лице, щастлива и незнаеща какво я чака си сложих грозната нощница, постлах си грижливо чершафите и се настаних ... Включиха ми системата в 9 и 15 и някъде към 10 започнаха по-силните контракции. Така както си бех притеснена че ще родя без да разбера що е то контракция в един момент много бързо разбарх ! Simple Smile И не ми хареса ...
После дойдоха да ми обяснят, че трябва да започне да намаля болката и да започна да усещам напъни както при ходене по голяма нужда и тогава за дапочна да напъвам все едно ще си върша голямата нужда. Е тогава за мен започна кошмарът... В  интерес на истината в 12 без 10 бях на магарето и в 12 и 30 бебчо беше факт, но аз мен всеки напън беше като че ли малка смърт. Не усещах да се случва нищо а само чувах доктора да вика - давай, напъвай още малко... Ама какво малко ... започнах да чувам сестрата как ме реже, но не почувствах болка. Вече когато бях на ръба да извикам на доктора "разпорете ме ако трябва, но го извадете" усетих главичката и с още един напън малкото синьо нещо беше излязло. Simple Smile
После ме шиха - боля малко и след това вече бях безумно щястлива. Simple Smile
Плачех, смеех се, пак плачех .... Още не обичах човечето, но бях щастлива че е вън от мен живо! В един момент багодарях на всички че е живо малкото същество. Започнах да го обичам чак на втория ден от живота му а сега той е всичко заради което живея! Simple Smile
Сега ужасно ме болят шевовете и не мога да сядам, ходенето до тоалетна е приключение за мен и походката ми е ... не тя трябва да се види! Simple Smile
Но никога в съзнателния си живот не съм била по-щастлива! Simple Smile

Искам да попитам "кърпените" мами. След колко време ви минаха шевовете и нормално ли е да се подуват?

# 193
имам въпросче към мамите с по-големи децича - на 1,10 мес. се прави полиомиелитна ваксина. Въпросът ми е на инжекция ли е или е както досега - на капки. Моля някой да се сети как е било при неговото детенце, че вече главата ми изпуши. #Crazy

Вчера ходихме при нашата лекарка точно за полиомелитната ваксина и ни върнаха, тъй като от тази година този прием на 1г и 10 месеца била отпаднала Peace Приемът е чрез капки!

# 194
Добро утро, момичета!

Честита Баба Марта на всички!

Пожелавам ви много, много здраве и късмет, здрави и весели дечица!

Общи условия

Активация на акаунт