БУРГАС с романтика се слави, тук много бебета се правят

• 15 557
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Джи почти е тръгнала вече за кафето, и аз след малко и аз се оправям. Часът е от 12 до когато седим (поне до един ще сме там)

Snej20 за видеокасета-двд правят е тази услуга в дигитала, офиса им до стария свободен по едни стълбички се качваш нагоре. По точно като застанеш с лице към главния вход на бившия свободен и се пада вдясно от свободния. Но искаха около 20 или 50лв, не помня колко беше вече.
Но да ти кажа моя мъж измисли няква друга история. Нашто ДВД от сватбата го пусна да върти на едно Сони плейстейшън, отделно пусна и една празна видео касета, в старото ни видео, и двете неща ги върза отзаде буксите какво прави и ... сами си го презаписахме. Така, че питай мъжа ти или някой познат ако имаш дали няма да успее да ти я свърши тая работа, май от мъжка гледна точка не е голяма философия, те им идва отръки такива работи да правят  Wink

# 166
а аз искам да попитам дали някой знае къде правят ремонт на чадъри,защото си поръчах от интернет магазина на ТСМ,и ми го донесоха счупен,а струва 10 лв.

# 167
  • Бургас
Честито на всички нови мами и бебета Simple Smile
Танче, как 20 или 50 лв, на мен  миналата година ми взеха около 5 лв за една касета, не знам сега как е.

# 168
  • Бургас
Двете с madllen  бяхме в 13 часа в кафето на 3-тия етаж ,но не видяхме никой, какво е станало,не се познаваме или сте си тръгнали

# 169
 Blush сигурно за малко сме се разминали. Ние май към без пет или без десет тръгнахме, даже забравих да видя часа, щото всички станахме, тръгнахме, а и малкия трябваше да яде вече и сополи има, го водих на лекарката. Извинявай, че така се получи   bouquet

# 170
Ех момичета нещо се разминахме! С y_a_n_a бяхме към 13 ч. там,ама нещо май ви нямаше. Нали още не сте приключили с инициативата? Дано на следващата среща да можем да се засечем.

# 171
 Валя, днес ходих до Първа поликлиника и там слагат живата ваксина без проблем.Даже днес мед. сестра на нашия личен е слагала на едно детенце.Обаче ми каза да изчакам да отмине периода на болестите и тогава да заведа малкия на ваксинация.

# 172
  • у нас
E, момичета, нека сега да помислим къде ще се съберем да празнуваме 8-ми март. Вероятно ще празнуваме предварително. Давайте идеи, за да си резервираме места, че знаете какво е покрай празници по заведенията. Почваме да попълваме списъка. Има ли желаещи за купон?

# 173
Май няма време newsm78 newsm78

# 174
  • у нас
все още има 10 дни

# 175
Ами аз обикалях преди две седмици да търся и:
- на Банско нямаше места
- на Океана също
- на 69 не си бяха направили менюто още, но струва ми се вече и там ще е пълно
- Адонис май още не са го отворили...

Успяхме да се вредим за последната маса на Форс. И това преди две седмици, така че наистина ми се струва късничко за резервация някъде на датата. Ако е за 10-ти примерно, съботата по може да се намери нещо.

# 176
Ji,извинявай,но не разбирам защо го каза това,4е 16 от 100 мами са дали пари4ки....? Thinking

Какво толкова има за разбиране?Аз мисля, че за всички е ясно.Ти защо така лично го приемаш?

защото аз съм от тези 84,който не сме дали пари4ки ....  Blush
искам,но просто нямам възможност да се съобразя с датите и часовете ,които определяте.
от 2 дни съм на работа и немога да си позволя да изляза.... даже и по4ивката си не ползвам,понеже то4но тогава ме нагърбват с някаква работа и нямам смелост да откажа.  Rolling Eyes
а ето 4е и времето свърши  ooooh!
та затова го приемам мн лично.  Crossing Arms

# 177
  • у нас

ми се струва късничко за резервация някъде на датата.

Аз мога да ви предложа един китайски ресторант, има места със сигурност Joy Joy Казва се Шуанхай или нещо подобно, малко сложно име.
А и затова казвам да се съберем преди 8-ми или след това, че вероятно на датата е малко вероятно да има места. А някой има ли възможност да провери в Джанито как стоят нещата, дали има свободни дати? Възможно е да има места и на Танграта, на Железния светилник. Ще проверя в Теньовата къща.

ама трябва да се знае колко хора ще идват, щото неможе да се резервира за n -брой хора, нали?

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 22:34 от Sinara

# 178
Аз само да отбележа, че се завърнах от Свищов и съм ЗА осмомартенска среща. За сега без претенции кога и къде Simple Smile
По-късно ще прегледам по-подробно темата и ще се включа пак, че сега имам много задачки за вършене.

# 179
Ами аз обикалях преди две седмици да търся и:
- на Банско нямаше места
- на Океана също
- на 69 не си бяха направили менюто още, но струва ми се вече и там ще е пълно
- Адонис май още не са го отворили...

Успяхме да се вредим за последната маса на Форс. И това преди две седмици, така че наистина ми се струва късничко за резервация някъде на датата. Ако е за 10-ти примерно, съботата по може да се намери нещо.

За Адонис като звънях в понеделник да питам ми казаха, че в сряда /т.е днес/ трябва да звънна, защото ще отворят за 8ми , но още не се знае колко ще маси ще има и съответно  колко места! Но аз ве4е запазих в Европа и няма да се обаждам! Та ще отворят Адонис, а там е хубаво по принцип! Но за 8ми ве4е всеки според мен се е ориентирал нанякъде, така, че по добре друга дата!

Общи условия

Активация на акаунт