БУРГАС с романтика се слави, тук много бебета се правят

• 15 565
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
Wish честито и от мен. Мерна ми се на мен в една от темите вчера като четох, че има бебе вече  Wink

# 151
Честито бебче на Wish !
Да е жив и здрав!

bouquet

# 152
  • Бургас
Честито  радост на мамчето Уиш и лелята Тадела!  Да са живи и здрави малките мъжленца !  ylinfant

# 153
честито на wish и на benna   bouquet

момичета,утре ще опитам и аз да дойда,но няма да имам време за кафенце Sad
трябва да си прекратявам май4инството(4е свърши ве4е) и да ми правят договор на новата работа...та незнам дали ще успея да свърша всичко. Rolling Eyes

Ji,извинявай,но не разбирам защо го каза това,4е 16 от 100 мами са дали пари4ки....? Thinking
ето аз ве4е 2 пъти се опитвам да се вида с Танина,но все нещо става и не успявам...
това,4е има 100 мами,а само 16 са се от4ели,не озна4ава,4е др 84мами нямат желание да помогнат.
аз мисля,4е малко от тях 4етат от4етните и не са видяли за инициативата.....дано и ти това да си имала предвид. Peace

# 154
Wish, ЧЕСТИТО БЕБЧЕ! НЕКА ДА РАСТЕ ЗДРАВ И МНОГО ПОСЛУШЕН!!!

# 155
Wish, честито! Само радост, здраве и щастливи моменти с малкия Пламен!  bouquet

# 156
Ji,извинявай,но не разбирам защо го каза това,4е 16 от 100 мами са дали пари4ки....? Thinking

Какво толкова има за разбиране?Аз мисля, че за всички е ясно.Ти защо така лично го приемаш?

# 157
Mersi za hubawite pojelania!

Wish,4estito beb4e!Da vi e jivo i zdravo i samo da vi radva!!!

Tadela,4estito plemenni4e i na teb!

(sorry za latinicata,no ne6to pak mi se .... kompa:( )

# 158
Здравейте и от мен момичета!
Напоследък малко се позагубих,но ще наваксваме Laughing Първо да честитя всичките радости: на benna честит рожденник nbirthday , честито и на леля tadela  newsm07и също на wish честито бебче!  newsm07 bouquet Да сте живи и здрави всички,радостта,щастието и усмивките да ви съпътстват винаги!
А сега за инициативата. Имах желание да дойда на няколко от срещите,но все съвпадаха с работните ми дни. Не се оправдавам. GrinningУтре ,обаче почивам и съм налице в Трията. Ще помогна с каквото ми е възможно в момента.До утре!Лека нощ!

# 159
  • Бургас
Снежи в нашия подлез в крайното магазинче до домашните потреби има тиранти,аз купих на моя дребосък преди месец два,много готини имаше дано не са свършили и бяха по 2.50 лв, без пари направо
Утре ще гледам да дойда на срещата
Маги писах ти Лс да ми отговориш

# 160
Мадлен, как си? Simple Smile
Реши ли къде да раждаш? Ходи ли до Варна?

# 161
Здравей Вери!  Hug
Благодаря добре съм,остават ми още 3 смени на работа и излизам в майчинство.Започваме малко да постягаме дома и да приготвим нещата без ,които не може.
Точно днес се обаждах на д-р Танев, за да се уговорим за среща евентуално. Каза ми за другата седмица след 05.03,защото сега щял да пътува извън града. Така че сме там на 6 или 7. Каза ми ,че ,ако всичко било наред не било нужно да се ходи повече от веднъж преди самото раждане. Държа с е много любезно и ми вдъхна кураж. Ще видим другата седмица какво ще стане.
Вери радвам се,че в този късен час се сети за мен   love001и дано се видим скоро!

# 162
 Добро утро!
 Я кажете последно, днес в колко часа ще се събираме?

# 163
  • Бургас
Да нека някой да напише кога точно в 12 или 13 часа, че искам да си взема мартенички

# 164
Мерси много за инфото за детски тиранти, момичета!

Сега искам да ви попитам знаете ли къде мога да прехвърля видеокасета на двд и съответна цена ако знаете! Трябва ми да прехвърля доста видеокасети и много ще съм ви благодарна ако ми давате координати!

Честито новородени бебчета и от мен на лелята и Wish!  bouquet
Да са ви здравички и много да ви радват!

Общи условия

Активация на акаунт