БУРГАС с романтика се слави, тук много бебета се правят

• 15 569
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
  • у нас
Поръчахте ли си  подаръци за 8-ми март? Ако все още не може да си вземете или да подарите нещо от Орифлейм. АКо желаете пише те ми на лични. Има страхотни неща.
  LaughingАз вчера си получих моите, и то без да съм ги поръчвала.  Grinning

МНого рано,бе скъпа Joy или за осми пак ще има Joy

# 226
Поръчахте ли си  подаръци за 8-ми март? Ако все още не може да си вземете или да подарите нещо от Орифлейм. АКо желаете пише те ми на лични. Има страхотни неща.
  LaughingАз вчера си получих моите, и то без да съм ги поръчвала.  Grinning

МНого рано,бе скъпа Joy или за осми пак ще има Joy
Ще ще, само че след осми, тогава си чакам лещите. Mr. Green

# 227
ЧРД на pupelina!
 Много здраве и щастие ти желая!!! Grinning Ама и ти на видна дата си родена. Laughing
  Честит празник на всички!

# 228
ЧРД, pupelina!
Да си жива и здрава, обичана и уважавана.
  bouquet

# 229
ЧРД, pupelina! Желай ти здраве,щастие и късмет!  bouquet
  А на всички други честит 3-ти март! Бъдете горди,че сте българи!

# 230
  • Бургас
 newsm59 Честит рожден ден,  Пупелина !   newsm59

Честит 3 ти март !   bg

Ох,голяма дилема имам - да се мятам ли в къщи или да идвам на срещата  Rolling Eyes  newsm78  Thinking

# 231
ЧРД пупелина!да си жива и здрава и много щастлива!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ!

# 232
Галхен, идвай на срещата. Simple Smile

# 233
  • Бургас
Галхен, идвай на срещата. Simple Smile

Колко му е , и без това ме мързи    Twisted Evil

# 234
  Момичета, аз тръгвам.Чакам ви на Калината.

# 235
Честит 3-ти март, българи!!!

# 236
  • Бургас
 bdbaloni pupelina!
Честит празник на всички!
Аз тръгнах на работа, намерих все пак бавачка, сега се боря с институциите евентуално да вляза в програмата " В подкрепа на майчинството" - зор голям да видим докъде ще я докарам.
Чак сега се записвам в темата, доста пропуснах, но ще гледам да наваксвам когато мога.

# 237
  • у нас
Честит празник на всички българи!!! Да сме все така борбени и със силен дух!!! bg bg bg

ЧРД на Пупелина!!  bouquet  bouquet  baloni

# 238
Мили настоящи и бъдещи мами аз съм от Бургас . Интересувам се дали някой е раждал при д-р Гамишев и дали в Бургас прилагат епидурална упойка и дали е възможно бащата да присъства на раждането.
Ще бъда благодарна на всякъкво инфо.

# 239
Аз раждах при Гамишев преди 8 дни и нямам думи да изкажа благодарностите си към него. Изключително внимателен и с много специално отношение към всяка родилка. Нямаше нито една мама което да е с уговорка при него и всички останахме много доволни. За този вид упойка знам че в Бургас никой не се наема да я поставя, защото нямаме достатъчно каъдрни анестизиолози, а дори и някой да се навие аз не бих се решила на подобно нещо. Рсиково е и е възможно да те осакати някой некадърник. Ако не си в болница къедто си е практика да я слагат хич не рискувай.
За таткото - мисля че не пускат на самото раждане. Пък и условията там са такива, че по-добре да не присъства мен ако питаш. Защо да го травмирате горкия човечец. Нека си запази хуба спомен от появата на детето си! Simple Smile Ти ще си заета с много по-важни неща и няма да ти направи впечатление, но погледанто отстрани родилното е доста травмиращо място! Simple Smile Поне за повечето...
Дано съм била полезна!

Общи условия

Активация на акаунт