БУРГАС с романтика се слави, тук много бебета се правят

• 15 549
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Добър ден и честита Баба марта и от мен.
Така да си задам въпроса.... Я кажете за частни детски градини в Бургас. Аз разбрах, че има само една "Приемната на Ани" имали някой да ходи там и доволен ли е ?
 Отказах се да пускам Иван на държавна и сега си търся алтернативи. Не искам да е с дететгледачка, защото ще е сам/без други деца/ . И стигнах до извода, че ще ходи на частна градина, но нещо из Бургас липсват  Cry
Ако някой е запознат и с условията ще съм благодарна за информация.....
АЙЙмерси
  bouquet

От  майка ми колежка и едно друго момиче знам,че дацата им ходят някъде до кабинета на д-р Димитрова, да не би това да е "Приемната на Ани" ???

Иначе ми бяхя пуснали в пощата преди 2 години рекламна брошура на "Защо ,защо?" на Сливница,но дали просъществува  newsm78,там беше от 1,6 години.

# 211
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА Simple Smile МНОГО ЗДРАВЕ , РУМЕНИ ЧЕРВЕНИ , ВЕСЕЛИ ЗАСМЕНИ НА ВСИЧКИ БУРГАЗЛИЙКИ И МАЛКИТЕ БУРГАЗЛИЙЧЕТА!!!

# 212
  • у нас
Честит Рожден ден, Миленика!! Желая ти много любов и верни приятели!!! bouquet  bouquet  bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=169272.0 - тук се приемат поздравления

# 213
Честита Баба Марта!   bouquet

http://www.verticalworldbg.com/images/35920.swf

Честит имен ден на всички Мартинки и Мартинчовци!

# 214
Честита Баба Марта!!!

а сега да попитам,къде има добри специалисти -офталмолози.
Деби е с конюктивит и имаме направление за о4ен лекар.... мисля да я заведем в Св.София ,но незнам дали там има добър лекар в тази област  newsm78
др ми въпрос е....:какво стана с празнуването на 8-ми март? отказахте ли се?

# 215

и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛЕНИКА!!! newsm51 txtloves Two Hearts newsm38 newsm59 Tada  ura  Gift

# 216
Теди, знам, че д-р Мерсинков е офталмолог, преглежда в Оксикома, но не знам зачита ли направленията.  Rolling Eyes

# 217
  • Бургас
Честита Баба Марта!!!

а сега да попитам,къде има добри специалисти -офталмолози.
Деби е с конюктивит и имаме направление за о4ен лекар.... мисля да я заведем в Св.София ,но незнам дали там има добър лекар в тази област  newsm78
др ми въпрос е....:какво стана с празнуването на 8-ми март? отказахте ли се?
д-р Байкушева - в св.София или д-р Кузнецов

# 218
Tedka, аз ще водя сега Станислава при Кузнецов. За него разбрах от тук.Май е най-препоръчван.

# 219
  • Бургас
Благодаря Ви, момичета!  bouquet

# 220
  • Бургас
Аз няма да го пускам сега, а като стане на 3. Въпроса е, че ако искам на държавна от сега трябва да ме наредят и ако няма къде да го пусна на частна трябва да кажа. А до Септември ще е с дететгледачка. АЗ най - вероятно от края на Април ще почвам в офиса на фирмата в която работя, но засега работя от къщи. Аз даже и не съм се похвалила май.
 Ми ходя на работа  Peace Проектирам и създавам специализиран бизнес софтуер по поръчка. Т.е. разработвам програми за фирми спрямо уникалните им нужди. Но така се получи, че човека за когото правя това иска после да работя в офиса му като графичен дизайнер и да продължа да модифицирам програмата, която сега правя за него.

# 221
Със закъснение
Честита баба Марта!!!

Нещо хич не ми се намира време напоследък и забелязвам,че май едва сега се записвам в темата и доста неща съм пропуснала Sad

# 222
  • у нас
Поръчахте ли си  подаръци за 8-ми март? Ако все още не може да си вземете или да подарите нещо от Орифлейм. АКо желаете пише те ми на лични. Има страхотни неща.

# 223

Поръчахте ли си  подаръци за 8-ми март? Ако все още не може да си вземете или да подарите нещо от Орифлейм. АКо желаете пише те ми на лични. Има страхотни неща.
  LaughingАз вчера си получих моите, и то без да съм ги поръчвала.  Grinning

# 224
Утре /събота/ - на Калината, към 11 .  welcome smile3552  grinning012 lalalala

Общи условия

Активация на акаунт